Reza1969 عزیز
US Speech Recognition رو در قسمت setting پیدا نکردم . ضمنا زمانی که روی زبان انتخابی US میرم دکمه properties قفل هست حالا چه باید کرد؟؟؟
ممنون منتظرم
Reza1969 عزیز
US Speech Recognition رو در قسمت setting پیدا نکردم . ضمنا زمانی که روی زبان انتخابی US میرم دکمه properties قفل هست حالا چه باید کرد؟؟؟
ممنون منتظرم
برنامه ای هست که هر کلمه ای رو با فرکانسهای خاصی نشونه گذاری کره و زیاد هم گسترده نیست من هم هنوز خودم با این نرم افزار کار نردم
سلام دوستان
چنین برنامه ای وجود نداره ولی برعکسش وجود داره یعنی تبدیل متن به صدا ولی اینی که الان گفتید نیست و خودتون رو هم خسته نکنید شاید تو 100 سال دیگه اگر امام زمان(عج) ظهور نکنه بیاد به بازار و 10 سال بعدش تو ایران بیاد
ممنون
بای
نوشته شده توسط Venus
Venus عزیز
در صفحه ای که عنوانش Text services and input languages است در قسمت Default input language زبان انگلیسی رو انتخاب کن. بعد از این کار اگر روی واژه Speech Recognition در زیر کلمه US کلیک کردی و دیدی گزینه properties غیر فعال است بدان که احنمالا کارت صوتی خوب نصب نشده است.میتونی دوباره نصبش کنی و ببینی آیا مشکلت حل میشه یا نه. خلاصه امری بود در خدمتیم.
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط Reza1969
در کامپیوتر من در زیر کلمه US واژه Speech Recognition را نشان نمی دهد. مشکل چیست لطفا راهنمایی بفرمایید.
منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)