ـایید میشه من پرسیدم چینیش اومده که شما این رو معرفی نمودی
ـایید میشه من پرسیدم چینیش اومده که شما این رو معرفی نمودی
چند روز پیش یکی از دوساتن که از این گوشی داره گوشیش قات زده بود و master reset کرد
بعد هی پشت سر هم رو صفحش محکم میزد بهش گفتم چرا این همه سوال می پرسه
گفت که یه سواله و هر چی میزنی قبول نمی کنه بعد از چند دقیقه کلنجار رفتن لطف کرد وقبول کرد
انگشت دوستم بد جور قرمز شده بود از یه طرف به گوشیش خندم گرفته بود از یه طرف دلم به حال دوستم میسوخت
من قبلا در مورد این گوشیهای چینی تو یک تایپیک حرفام رو زدم ولی این نکته خیلی جالب بود...!
خیلی جالبه که معمولا قیمت این گوشیها با گارانتی به قول مغازه معتبر فقط 2 تومان بالا میره حالا خودتون حدس بزنید که اون گرانتی چقدر معتبره...!
Last edited by amir2011; 29-02-2008 at 03:05.
2000 تومن؟![]()
خدا خدا کنید با خرید این گوشی ها فقط پولتون رو دور ریخته باشید. چون من شنیدم این گوشی ها خیلی واسه بدن ضرر دارن. از مواد سازنده شون تا امواج و تشعشعاتی که دارن. چون هیچ نظارتی رو این گوشی ها نیست.
آره من خودم دیدم یک مدلش رو یک جا تبلیغ کرده بود بدون گارانتی 145 با گارانتی معتبر 147 تومان...!
هیچ میدونین 95% گوشی های چینی بازار قاچاق
هستند
و هیچ کدوم از لحاظ محدودیت فرکانس تشعشی
استاندارد نیستند ؟
و تو هیچ ازمایشگاهی هم مورد ازمایش قرار نگرفتن ؟
دوستان سلام
البته همه گوشی ها به غیر گارانتی معتبر ها قاچاقنو بیشتر این قاچاق از جنوب صورت میگیره
البته یه مقدار دیگه هم هست که به اونا نمیشه گفت قاچاق به اونا به اصطلاح "ته لنجی" میگن که همون کالای ملوانی میشه
ولی جنس چینی هم اصل و فرع و درجه 1 و 2 و 3 و ... داره ها
مثلآ همین کریتیو یا همین سونی اریکسون جنس چینی هستن
ولی کیفیتشون واقعآ عالی (در حد ژاپنی یا ... هست)
البته فکر میکنم همه ی کشور ها همینجورین
همین ایران یه سری جنس داره آشغال یه سری چیز داره (بالفرض برای صادرات جنسش عالیه)
دوستان با خريد گوشي هاي چيني دارين اونارو براي ادامه كار تشويق ميكنيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)