g800 رو داده بیرون بعد سریع g810 رو معرفی کرده
اگه واقعیت داشته باشه خیلی کاره مسخره ای کرده
g800 رو داده بیرون بعد سریع g810 رو معرفی کرده
اگه واقعیت داشته باشه خیلی کاره مسخره ای کرده
البته هنوز تا ورود این گوشی به بازار مونده ولی باز سامسونگ نسبت به بقیه برندها سریعتر گوشیهاش رو وارد چرخه فروش میکنه (بر عکس موتو ) ولی بعشی موقعها برای حفظ بازار و رقابت لازمه که حتی با گوشی کمپانی خودت هم رقابت کنی هر چند که این دو گوشی کاملا در کلاس کاری متفاوتی با هم قرار داره در حالی که سامسونگ U600 و u700 رو با شباهتهای زیاد به هم در یک مقطع زمانی وارد بازار کرد...
اصلا کسی اینجا حرفی از طراحیه سونی اریکسون نزد. درضمن هر چی باشه بهتر از... نذار دعوا شروع بشه!نه پس سونی اریکسون طراحی شه خوبه با اون پلاستیکاش
خوب پس دورشویه خط قرمز بکشیدبرآورد قیمت جی810 هم حدود 800 هزار تومان هست
سعید جان پس چرا عصبانی میشی
اون فقط کیفیت گوشی های سونی اریکسون و طراحی زشتش رو گفت(حقیقت)
پسر خوب من کی گفتم شما حرفی از سونی زدی من مثال زدم
اخه من کی گفتم کسی حرفی زد مثال زدم اخه دم دست ترین مثال برای نشون دادن جنس اشغال و پلاستیک سونی اریکسونه
این قیمتها توی ایران اعتباری نداری . جی 800 500 تومنی شده 350 . این جی 810 خیلی بخواد قیمت داشته باشه با 700 وارد میشه به 400 میرسه .خوب پس دورشویه خط قرمز بکشید
میای حرفت میزنی بعد انتظار داری کسی جوابت نده
الان 1مدته آتش بس شده بعد شما میای با حرف بی ربطت دعوا را میندازی
مگه گفتم جواب ندن خوب جواب بدن ..... همچین انتظاری ندارم
دعوا چیه .... واقعیت رو میگم ( واقعیت تلخه )![]()
Last edited by hamidrezaaa; 06-02-2008 at 17:54.
والا ما که 3تا سونی اریکسون تو خونمونه هیچ کدومشم طراحیه زشتو بی کیفیت نیستن نمیدونمم شما این حرفارو ازز کجا در میارید!سعید جان پس چرا عصبانی میشی
اون فقط کیفیت گوشی های سونی اریکسون و طراحی زشتش رو گفت(حقیقت)
یه نگاه به یکی ازز جدید ترین و قشنگترین طرحای نوکی تو امضات بنداز... نگاه کردی؟ خوب جوابتو گرفتی!اخه من کی گفتم کسی حرفی زد مثال زدم اخه دم دست ترین مثال برای نشون دادن جنس اشغال و پلاستیک سونی اریکسونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)