از کیسهای NZXT Apollo Steel اگه پیدا کردی بگیر البته قیمتش رو نمیدونم ولی به نظر من زیباترین کیسها رو میزنه.
از کیسهای NZXT Apollo Steel اگه پیدا کردی بگیر البته قیمتش رو نمیدونم ولی به نظر من زیباترین کیسها رو میزنه.
دوستان سلام
من یه سیستم با ویژگیهای زیر میخوام بگیرم لطف می کنید برند برتر و قیمت آن و احیانا پیشنهادی دارین بگین
cpu:intel duo2 core (4400~6000)
mb:چیزی که cpu duo2 رو خوب ساپورت کنه
ram: حدود 2G
graphic:pci express 7900
hdd:160
میشه اطلا عاتی در مورد رید (Raid) کردن بگین ..
من می خواستم یه هارد 500 بگیرم اگه 2 تا 250 بگیرم و Raid کنم تاثیری تو سرعت داره ؟ اصلا این کر رو پیشنهاد می کنید ؟
چون این کار هزینه ای واسه من نداره ...
من مانیتور Samsung 2032BW رو انتخاب کردم میشه حدود قیمت رو بگین ..
شما گزینه بهتری سراغ دارین ؟
Last edited by exotic; 11-02-2008 at 23:58.
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من کامپیوترم حدودا مال 6-7 سال پیش!و موقعیت ارتقائش پیش نیومده!! سی پی یوش حدود 1 !! قاعدتا باید مادر
بوردش هم عوض بشه! که کلا سیستم عوض میشه به نظر شما اساتید چی بگیرم که حداقل تا یه مدتی راحت
باشم؟؟ لطفا قیمتش رو هم بگین من کارم با کامپیوتر زیاده و رشتم مربوطه و اصلا بازی نمیکنم بنا بر این گرافیکش
زیاد مهم نیست! قیمتش هم هی چیز نرمال میلیونی نه ولی مهمتر اینه که کاراییش خوب باشه و هنوز چند ماه نشده مجبور نشم ارتقاش بدم!
بيشتر ميشه....من می خواستم یه هارد 500 بگیرم اگه 2 تا 250 بگیرم و Raid کنم تاثیری تو سرعت داره ؟ اصلا این کر رو پیشنهاد می کنید ؟
تاپيك جداگونه باز كنيد.سلام
من کامپیوترم حدودا مال 6-7 سال پیش!و موقعیت ارتقائش پیش نیومده!! سی پی یوش حدود 1 !! قاعدتا باید مادر
بوردش هم عوض بشه! که کلا سیستم عوض میشه به نظر شما اساتید چی بگیرم که حداقل تا یه مدتی راحت
باشم؟؟ لطفا قیمتش رو هم بگین من کارم با کامپیوتر زیاده و رشتم مربوطه و اصلا بازی نمیکنم بنا بر این گرافیکش
زیاد مهم نیست! قیمتش هم هی چیز نرمال میلیونی نه ولی مهمتر اینه که کاراییش خوب باشه و هنوز چند ماه نشده مجبور نشم ارتقاش بدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)