میشه شماره تلفن عصر ارتباط و تاریخ این نوشته رو به من بدی که من یه د.ن.ی از اینها س.ی.س کنم . مثل دفعه قبل که زنگ زدم برای جی اس ام و کلیک .خیلی اعصابم خورده . فقط شمارشو بده .
میشه شماره تلفن عصر ارتباط و تاریخ این نوشته رو به من بدی که من یه د.ن.ی از اینها س.ی.س کنم . مثل دفعه قبل که زنگ زدم برای جی اس ام و کلیک .خیلی اعصابم خورده . فقط شمارشو بده .
شما اعصابتون رو خورد نکنینمیشه شماره تلفن عصر ارتباط و تاریخ این نوشته رو به من بدی که من یه د.ن.ی از اینها س.ی.س کنم . مثل دفعه قبل که زنگ زدم برای جی اس ام و کلیک .خیلی اعصابم خورده . فقط شمارشو بده .
درسته داره اشتباه میکنه ولی ازلحاظ منطقی به ما ارتباط نداره
از لحاظ منطقی چرا ارتباط نداره؟؟؟؟؟ اینکه مخاطب رو احمق فرض کنن منطقی هست؟؟؟؟ اینکه اطلاعات مندراوردی به مردم بدن درسته؟؟؟؟
به نظرم گوشزرد اینکه اطلاعاتشون قلت هست ، وتا تایید رسمی نباید به مردم بگن. به اونها خوبه!! و باید بشه.
اینم شماره تماس : 88946450 ، تحریریه : 88936456 .
کاملا تایید میشه![]()
دقیقا باید nika,k, 'hddn. حالا اون بدبختی که دلش به این نشریات خوشه وقتی این مقالرو بخونه 100% میگه گوشیه بعدیه من اینه. غافل از اینکه همچین گوشی وجود خارجی نداره!!
تا این مطلب رو خوندم حالم به هم خورد
اگه پایه اید بیاین زنگ بزنیم و سر فحش رو بکشیم بهشون
دمت گرم از شماره . فقط تاریخ رو نگفتی وگرنه همون موقع داشتم زنگ میزدم . ترسیدم زنگ بزنم بگه این مطلب ماله 2 ماه پیش تازه یادت افتاده زنگ بزنی ؟!!!
یه جاش نوشته که با خوندن این مشخصات ادم یاد لپ تاپ می افته . اخه کدوم لپ تاپ دوربین 20 داشته ؟ بالاترینش 1.3 .!!!
والا شرمنده ، تاریخ رو دیگه باید از کسی که عکسو گذاشت بپرسین!!!!
قبلا هم گفتم و دوباره هم میگم حتی نامه هایی که به این مجله زده میشه و چاپ میشه در مورد تعصب بی حای این شورش مرادی به سونی اریکسون هست!!!:
وایییییییییی!!یعنی این شورش مرادی این قدر احمقه؟؟؟؟من فکر میکردم فقط چون سونی اریکسون رو دوست داره به خاطر همین مقداری نقداش در جهت تعریف از سونی اریکسون هست!!ولی این مطلب ایشون شک منو در مورد سلامت عقلانی ایشون بر انگیخت!!!جالب اینکه ایشون مطالب توی اینترنت رو عینا کپی کرده!!!!واقعا که!دیگه این مجله رو نمیخرم!جدیدا شده 800 تومن و فقط تبلیغ!!!نامرد عکس کارت گرافیک میزنه دهن ادمو اب مینداره!!!![]()
واقعآ حرفت درسته مثلآ سایت GSM.IR با اینهمه ادعا ال سی دی K1 رو زده 320 *240
این یعنی اطلاعات غلطدیگه حساب کن سایته خورده ریز چی مینویسن؟؟؟؟
فقط مونده بنویسن
پنکه
آب میوه گیری
و یخچال هم توش داره.........
ها ها ...خیلی جوکن
Last edited by Apachi; 09-02-2008 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)