سلام عزيز چشم ميگردم پاك ميكنم
يا حق (:
سلام عزيز چشم ميگردم پاك ميكنم
يا حق (:
سلام هر چي گشتم پيدا نشد كه نشد
البته ديگه ارور هم نميده ولي خبهنوز اسمش تو task manager هست
يه فايل جديد ديگه هم اومده اون هم نوشته خطرناك 100 درصد هستش
اسمش هم msjl32.dll
بعد هر سايتي هم باز ميكنم ديگه آفلاين باز نميشه كه مشكل همون كرنل هست اون هم اصلا از بين نميره
مشكل باز نشدن درايوها هم كه...
يا حق ):
سلام
خوب می خوای یکبار ویندوز عوض کن . ببین چی می شه .
باز نشدن درایو ها با روش اولی که گفته بودم حتما باید درست بشه . انتی ویروس کسپر را بگیر و نصب کن . این انتی ویروس رد خور نداره . هر چی باشه از بین می بره .
راستش رو بخواي واسه كرنل هم ويندوز عوض كردم كه درست نشد كسپر ميشه يه لينك به من بدين آخه دارم ولي ورژن هاي قبلش هست اسمش رو ميدم
يا حق (:
KASPERSKY_ANTI-VIRUS_6.0.0.303_-_FINAL
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 4.5.0.49
Kaspersky Anti-Virus Server 4.5.0.58
سلام
ببین KASPERSKY_ANTI-VIRUS_6.0.0.303_-_FINAL همین را اپدیتش کن و ازش استفاده کن .
البته ورژن بالا ترش هم وجود داره که به این مسیر برو و از اونجا درخواست بده لینکشو برات بدن . اگه به لینک زیر بری می تونی از اونجا بالاترین ورژن را دانلود کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پاک کردن کرنل که روشش را گفتم . می تونی از این برنامه هم استفاده کنی برای پاک کردن کرنل . ببین فایلهای html که ذخیره کردی عامل به وجود امدن کرنل هستش اونا را پاک کن . کرنل با عوض کردن ویندوز هم از بین نمی ره . کرنل فقط با روشی که گفتم از بین می ره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حتما توی حالت safe mode سیستم را ویروس یابی کن .
Last edited by mahdi7610; 04-02-2008 at 14:02.
مرسي عزيز
چه جوري؟safe mode
يا حق (:
خواهش می کنم .
وقتی کامیپوتر را روشن می کنی یا ریستارت می کنی وقتی می خواد بالا بیاد همون اول چند بار پشت سر هم کلید F8 را بزن تا یه صفحه باز بشه و توی اون صفحه مشکی یه گزینه وجود داره به اسم safe mode این گزینه را با کلید های جهت دارد کیبورد انتخاب کن و اینتر بزن بعد از چند دقیقه وارد ویندوزت می شه با رزولیشن بالا و توی اونجا ویروس یابی را انجام بده .
اخه خیلی از سرویس ها توی safe mode در دسترس انتی ویروس ها هستند .
نميدونم چي شده وقتي رو آيكون هاي دسكتاپ كليك راست ميكنم
بعد از open يه گزينه اضاف شده آدرس سايت
هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين باز چيه؟!!!!!!!!!
برنامه رو دانلود كردم اجرا كردم بعد تمام سايت هايي كه باز كرده بودم و سيو كرده بودم رو پاك كردم الان هم از تو رجيستري كرنل رو حذف ميكنم...
براي آموزش خوبت هم ممنونم عزيز
يا حق (:
كسي نميدونه بايد چكار كنم؟
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)