با سلام
من هم داشتم تو سرم یه چیزهایی در میووردم
اخه از کی تا حالا inno3d amd ati میزنه
دوست عزیز بهتره یه سری به سایت[/B] بزنی....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
من هم داشتم تو سرم یه چیزهایی در میووردم
اخه از کی تا حالا inno3d amd ati میزنه
دوست عزیز بهتره یه سری به سایت[/B] بزنی....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این کارت که مشخصاتش رو نوشتید، Radeon HD 3870 X2 است که دو هسته داره و از Geforce 8800 Ultra قوی تر است. این مدل با Radeon HD 3870 تفاوت داره...VPU: Radeon HD3870X2 (R680) (X-Turbo
Dual) Memory 1.0 GyteByte 256-bit * 2 GDDR3 on-board
Bus support PCI-Express 2.0
HDTV Support
Built-in HDMI / HDCP Yes (Thru. DVI to HDMI dongle) DVD, Blu-ray and HD DVD playback support
منظورش از اون قسمتی که مشخص کردم چیه؟Inno3D یک برند به اسم Force3D برای تولید کارتهای ATi داره که از این نسل به بعد کارتهای ATi رو هم تولید می کنه.اخه از کی تا حالا inno3d amd ati میزنه
فکر میکنم برند گیگا بایت هم بشه پیدا کرد.چون چند روز پیش دیدم اواژنگ برای یه مسابقه ای جایزه گذاشته بود.
صحبت از امروز هست !چون دوستمون الان میخواد بگیره.Inno3D یک برند به اسم Force3D برای تولید کارتهای ATi داره که از این نسل به بعد کارتهای ATi رو هم تولید می کنه.
ولی باز هم از اطلاعی که دادی تشکر میکنم.
بله از این بعد تولید میکنه
با سلام به همه دوستان
بعد از خوندن این تاپیک برام جالب بود که خیلی سر در گمی در مورد مارک در ایران بوجود میاد . واقعا حق میدم به دوستان .
نکته مهمی رو دوست داشتم به همه دوستان اعلام کنم . البته اکثر شماها استاد هستید و اینها رو میدونید .
اکثر برندهایی که در ایران و در کل دنیا هستش تعداد خیلی بالاشو کارخانه فاکسکان تولید میکنه . ولی دلیل براین نمیشه که همه مثل همدیگه باشن .چیپ اکثرشون یکیه و سایر قطعاتش رو هر کدوم از شرکتها (مثل ASUS . GIGa . CLUB 3D . inno3D و ....) با کیفیتهای خودشون به شرکت فاکسکان میدن و میگن شما این چیپ رو با این قطعاتی که من بهت دادم ترکیب کن و کارت رو بهم تحویل بده .
خوب حالا برای تصمیم نهایی باید ببینید که شرکتها چه قطعاتی رو با چه بردی به فاکسکان دادن . ( درمورد کارتهای صدق میکنه که در فاکسکان تولید میشه )
در آخر کارتهای دو هسته ای Radeon HD 3870 X2 تا یک هفته دیگه وارد بازار ایران میشه .
موفق و پیروز باشید
با درود
دوست خوبم این کارت با قیمت بین 400000 تومان تا 470000 تومان وارد بازار ایران خواهد شد .
البته ایبن یک حدس هستش و قیمت نهاییش بعد از ورود مشخص میشه.
با دیگران ارتباط بر قرار کنیم تا موفق باشیم
سعید خان فکر نکنم زیر 500 بدن با توجه به تجربه کارتهای جدید قبلی...دوست خوبم این کارت با قیمت بین 400000 تومان تا 470000 تومان وارد بازار ایران خواهد شد .
البته ایبن یک حدس هستش و قیمت نهاییش بعد از ورود مشخص میشه.
قیمت رو خود سایتهای خارجی 450 دلار زدن!
با سلام
البته چیزی که میفرمایید صحیحه ولی این امکان داره تا چند روز اول چنین باشه .
ولی از اونجایی که دوستان واردکننده من گفتند این کارت در حدود 450000 تا 470000 و یا پایینتر به فروش خواهد رسید .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)