تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: آموزش کامل نصب فایلهای جاوا بر روی اکثر گوشیهای سامسونگ بر اساس پلتفرم گوشی

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

برای گوشی E900 ننوشتین چجوری میشه برنامه نصب کرد.میشه برای اون هم بزارین.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اموزش نصب برنامه برای d880 می خواستم
    ممنون

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با تشکر از دوستمون S A M S U N G به خاطر آموزش کاملشون،
    فایلهای اصلی پست اول برای اطمینان در سایت ضمیمه شدند:

در آغاز فعالیت mehrdad_hidden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

man gushim samsung p520 giorgio armani hast chetori rush barname nasb konam ya bazi? age mishe komakam konimd id man mehrdad_hidden711 hast age mishe vasam ye juri mailesh konid tanx mer30 babaye 

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

man gushim samsung p520 giorgio armani hast chetori rush barname nasb konam ya bazi? age mishe komakam konimd id man mehrdad_hidden711 hast age mishe vasam ye juri mailesh konid tanx mer30 babaye
    سلام دوست عزیز ...

شما روش زیرو امتحان کن ببین جواب میده ...

نصب جاوا بر روی گوشی سامسونگبا پلتفرم HPEگوشیهایی از قبیل P310
    برای نصب برنامه ابتدا باید فایل جاوای مورد نظرخودتونو حاظر کنین ! من اینجا یه فایل جاوا براتون آماده کردم :
    مرحله 1.دانلود بازی Pac-Man

http://www.hollidaykedik.co.uk/Pac-Man.zip

بعد از خارج کردن بازی از حالت Zip , چنانچه در پوشه 2 فایل Jar و Jad باشه میتونین مراحل بعدی انجام بدین ولیاگه فایل Jad نباشه و فقط فایل Jar باشه به وسیله برنامه زیریک فایل Jad از فایل Jar مورد نیاز میسازیم :
    مرحله 2.دانلود برنامه JADMaker
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرحله 3.طریقه استفاده از برنامه JADMaker : خیلی راحته ! فقط کافیه برنامه را اجرا کنین وفایلJar مورد نظر خودتوتو باماوس گرفته و به داخل برنامه JADMaker انتقال بدین .حالا ما از بازی Pac-Man 2 فایل Jar و JAD داریم

مرحله 4.ابتدا گوشی را بهوسیله کابل یو اس بی (USB) بهکامپیوتر وصل میکنیم و 2 فایل Jar و Jad را به پوشه Other File در حافظه داخلی گوشیانتقال میدیم

مرحله 5.سپس کد زیر را درگوشی خود وارد کنید سپس یک پیغام ظاهر میشه که شما اونوActivated کنید

->
    ستاره مربع 9998 ستاره 52824678255 مربع

مرحله 6.اگر شما بعد از وارد کردن کد بالا 3 گزینه هاییمانند (click on, open,) دیدن .... حالا به سراغ گوشی خود رفته و درپوشهOther File فایل Jad را انتخاب کرده تا عملیاتنصب آغاز شود!
    Last edited by S A M S U N G; 15-04-2008 at 13:10.

در آغاز فعالیت Marygold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ولی شما که پلتفرم f700v رو نگفتین ؟

داره خودمونی میشه cleverchild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هر چی امتحان کردم نشد گوشیم E720 هست!!!
    با سلام
    منم هرچی امتحان کردم نشد(روی گوشی E490)

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

خيلي كارت عالي بود سامسونگ جان
    كامل بود
    ولي يه سوال داشتم
    هيچ برنامه اي جز بازي روي يو600 نصب نمي شه!؟
    آخه من كارهايي كه گفته بودي انجام دادم اما براي برنامه هايي كه داشتم ارور مي داد
    ضمنا من تا حالا بازي هايي نديدم كه فايل جد هم داشته باشن
    من فقط برنامه ديدم اينطوري

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    منم هرچی امتحان کردم نشد(روی گوشی E490)
    این روشو دوست خوبم شهاب نوشته ... امتحان کن

کد:
    خيلي كارت عالي بود سامسونگ جان
    كامل بود
    ولي يه سوال داشتم
    هيچ برنامه اي جز بازي روي يو600 نصب نمي شه!؟
    آخه من كارهايي كه گفته بودي انجام دادم اما براي برنامه هايي كه داشتم ارور مي داد
    ضمنا من تا حالا بازي هايي نديدم كه فايل جد هم داشته باشن
    من فقط برنامه ديدم اينطوري
    خواهش میکنم کاری نکردم ...

اگه حجم برنامه ایی که داری نصب میکنی زیاد باشه ارور میده ...

موفق باشی ...

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

با اجازه دوستان و خصوصا آقا سامسونگ ديشب كه داشتم در مورد نصب برنامه روي يو600 سرچ مي كردم به نكات ديگه اي برخوردم كه مي خواستم اونها رو بزارم شايد بحث رو كامل تر كنه
    نصب جاوا روي گوشی های سامسونگ (SAMSUNG) مدل های D830-D840-P310 و E490 و U600

1)در این گوشی ها مراحل نصب بسیار آسانتر است. ابتدا باید هر دو فایل Jar و Jad مربوطه را به گوشی منتقل کنید. توجه کنید که فایل ها باید به قسمت Other Files در حافظه داخلی گوشی منتقل شوند.(نه روی کارت حافظه Memory card) چه از طریق کابل USB چه بلوتوث و هر راهی که شما براي انتقال فایل ها از آن استفاده می کنید.

2) ابتدا باید نصب جاوا را روی گوشی فعال کنید:

براي فعال کردن نصب جاوا، در گوشی های مدل های D830-D840-P310 کد زیر را (از چپ به راست) وارد کنید:

*#9998*52824678255#

و در روي گوشی E490 و U600 کد زیر را (از چپ به راست) وارد کنید:

*#8999*4678255#

با این کار پیام فعال شدن Actived)) براي شما ظاهر می گردد.که نشانگر فعال شدن جاوا است.وارد کردن این فقط کد یکبار کافی است و همه فایل هایی را که به گوشی منتقل کرده اید، نصب کنید.

پس از اتمام کار و براي بازگرداندن گوشی به حالت قبل، یا دوباره همین کد را وارد کنید و یا گوشی را یک بار روشن و خاموش کنید.

3) بعد از فعال شدن جاوا روی فایل هایی که روی حافظه گوشی است رفته و روي فایل JAD مورد نظر قرار بگیرید (حجم فایل Jad معمولاً kb 1 خواهد بود) دکمه سمت چپ(Option) گوشی را بزنید. از شما براي نصب پرسیده خواهد شد که باز هم باید دکمه سمت چپ را براي نصب بزنید.

نکته: اگر کد های فعال نمودن جاوا عمل نکردند. بخش ابتدایی آنها را که 8999 است به 9998 تغییر دهید.

نکته:اگر هنگام نصب یا هنگام اجرای بازي، پیام خطا دریافت کردید، بازي با گوشی شما مطابقت ندارد و باید آنرا حذف کنید.

نکته:براي حذف فایل هاي Jar و Jad باید فایل jar را انتخاب کنید و دکمه سمت چپ را بزنید. از منوي ظاهر شده، گزینه حذف را انتخاب کنید. حال فایل Jar و Jad را تیک زده و حذف را بزنید. (فایل هاي Jad به تنهایی حذف نمی شوند و باید به این روش آنها را حذف کنید)

نکته: با اینکه نصب جاوا روي این گوشی E490 بسیار آسان ولی بازي ها و برنامه هاي خیلی کمی وجود دارند که توسط این گوشی پشتیبانی می شوند. پس اگر نتیجه نگرفتید، برنامه هاي دیگر را امتحان کنید.

نکته : اگر در حين نصب خطايي داد امكان خراب بودن فايل برنامه جاوا موجود است .

نکته: پیام های خطا و علل آنها

Install error : تنظیمات برنامه Softick PPP اشکال دارد.می توانید در برگه Bluetooth/Serial دیگر درگاه ها را به غیر از COM4 را که فعال کرده بودید مانند درگاه قبلی فعال کنید.البته به در گاه های 1 تا 3 کاری نداشته باشید.

Invalid JAD descriptor:فایل jad با فایل jar موجود هماهنگی ندارد یا مشکلی دارد. (فایل JAD را پاک کنید و با استفاده از برنامه jadmaker دوباره فایل JAD را بسازید)

JAVA game error : بازی جاوا مشکل دارد. احتمالاً برای بعضی از بازی های جاوا که مربوط به این گوشی ها نباشند این مشکل پیش می آید.

نکته : برنامه نصب شده را در گوشی خود در قسمت Java world یا دنیای جاوا متوانید ببینید.

نکته: اگر بعد از انجام این اعمال، برنامه SAMSUNG pc studio 3 گوشی شما را شناسایی نکرد، فقط کافی است گوشی و کامپیوتر خود را Restart کنید چون امکان دارد PPP Listener در رایانه در حال اجرا باشد و گوشی را تحت تاثیر خود داشته باشد که این مشکل با Restart رایانه حل خواهد شد.

نکته : اگر موفق به نصب برنامه نشدید گوشی را با کد *2767*3855# یا *2767*2878# به حالت تنظیمات استاندارد برگردانید .کد دوم دفترچه تلفن روی گوشی شما(نه روی سیم کارت) را پاک می کند ولی به بازی های جاوا و دیگر فایل ها کاری ندارد.

»» در نهایت اگر بار اول موفق به نصب نشدید، دوباره این عملیات را با دقت بیشتری انجام دهید و هر بار تنظیمات جدید را به کار ببرید. مطمئن باشید که هر کاری با پشتکار نتیجه خواهد داد.
    کد:
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    یک سری بازی و برنامه وجود داره که با اینکه جاوا هستند، ولی تحت پلتفرم گوشی های دیگه مثل سونی اریکسون نوشته شدن و قابلیت اجرا در این گوشی ها رو ندارن.

اگر فایل شما فقط یک فایل jar باشه و فایل jad رو نداشته باشه برنامه ای هست که برای فایل های jar فایل jad را هم تولید می کنه (فایل Jad یک فایل متنی با حجم کم است که فایل Jar را تعریف می کند). اگه خواستین برنامه JADmaker رو از اینجا دانلود کنید:

کد:
    کار با این برنامه بسیار راحته. کافیه اون رو اجرا کنید. یک پنجره کوچک ظاهر میشه. حالا با کلیک و درگ، فایل Jar رو روی پنجره برنامه بکشید تا فایل JAD کنار فایل JAR ساخته بشه.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •