جوابي نيومد!!!
جون به لبمون کردي...
احتمالا" بايد جنوب باشه.
رنگش هم خوبه.
قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قاچاقيه؟
جوابي نيومد!!!
جون به لبمون کردي...
احتمالا" بايد جنوب باشه.
رنگش هم خوبه.
قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قاچاقيه؟
شرمنده....................................
این عکس ، اسفند 86 از پاساژ آرین - اهواز گرفته شده!!!! قیمت گوشی 360 و به صورت قاچاق از دبی!!! تک رنگ هم بود و یه دونه!
فروشنده گفت احتمال زیاد بعد از عید بازم میاره!! البته تا الان که آمار دارم نیاورده.
اون یه دونه هم 2 ساعت بعداز اونکه من فهمیدم ، به فروش رفت.
بازم سرم بی کلاه موند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت:
این عکس دیروز (پنجشنبه) ار علاالدین هست.......................
قیمت گوشی 410 ، فروشنده گفت همه چی روش هست!! رم 512 ، هدست بلوتوث ، ...............
اگر قصد خرید گوشی دیگه رو نداشتم همون جا اینو میخریدم ، ولی باید برای یکی گوشی میگرفتم ، پولم پرید.
ایشالا تا یه هفته باشه بتونم پول جم کنم.
Last edited by perjixen; 11-04-2008 at 11:16.
همين يدونه رو داشت؟
در ضمن اين دفعه زدي رو دستم(خبر G600 )
قيمتش هم خوبه.
همين طبقه ي همکفه؟
از خبرت هم ممنون.
سلام
اين گوشيو علاالدين آورده بود!
250 تومن.
SAMSUNG E890
خيلي هم از نزديک خوشگله.
![]()
سعید جان دیدم جنابالی با خبر قبلیت ( اف 700 ) همه رو تحت تاثیر قرار دادی ، حسودیم شد......................
فروشنده گفت همین یه دونه هست!! تا سشنبه هم بودش!! البته این بار 400!!
آره طبقه همکف ، از در حافظ که وارد بشی ، کنار پله برقی که میره بالا !!!!
این 890 هم قیافه خوبی داره!! ( خب سامسونگ دیگه!!!) ، تاپ اسکرین هست؟؟؟ سیستم عاملش چیزه خاصی هست؟؟؟ به نظر برای این امکانات کمی گرون هست ، مگر اینکه امکان خاصی داشته باشه.
بله تاچ بود و سيستم عاملي هم که نداشت.
قيمتش هم که بالاخره رو هوا بود ديگه.
(چون فروشنده قيمت گذاشته بود!)
دوستان G600 الان تو بازار گیر میاد ؟ اگه نه معلومه کی وارد بازار میشه ؟
باطریش مثه G800 هستش ؟ تو کامنتایه جی اس ام آرنا دیدم که چند نفری از باطری G800 شکایت کردن ...! سامسونگ گوشیی داره که باطری مناسب داشته باشه ؟ یادمه یه زمانی بهانه ی سامسونگ برای گذاشتن باطری های نه چندان قوی ضخامت کم گوشیاش بود ... G800 که دیگه ضخامتشم کم نیس ولی بازم ...
600 ، یه دونه تو بازار دیدم........... البته بعضی ها میگن داره زیاد میشه!! ولی من که آمار علاالدین رو دارم ، یکی بیشتر نیست!!!
باطریش هم بله مثل 800 هست!! البته فقط از لحاظ مدت زمان مکالمه و تاک تایم و...... ، اینکه میگن چون ضخامت گوشی ، کم هست ، پس باطریش پایینه یا ضعیفه رو نمیشه ملاک قرار داد. شما توی ان 82 با اون ضخامت زمان رسمی ، مکالمه 4:30 هست!! ولی در عمل نزدیک 4 ساعت میده!!!! زمانی برار با یو 600 .
ممنون پرژیکسن جان ... راستش خود شما یه تحقیق کوچولویی بکنی میبینی که باطری N82 با استفاده ی نرمال 2-3 روز دووم میاره ولی یو 600 حدودا یه روز ( شایدم یه کم بیشتر ) ... یا مثلا زمانی که W810 داشتم با D600 یکی از دوستام تبادل دیتا با بلوتوث میکردم مثلا اگه 10 درصد از شارژ من کم میشد شارژ اون نصف میشد !600 ، یه دونه تو بازار دیدم........... البته بعضی ها میگن داره زیاد میشه!! ولی من که آمار علاالدین رو دارم ، یکی بیشتر نیست!!!
باطریش هم بله مثل 800 هست!! البته فقط از لحاظ مدت زمان مکالمه و تاک تایم و...... ، اینکه میگن چون ضخامت گوشی ، کم هست ، پس باطریش پایینه یا ضعیفه رو نمیشه ملاک قرار داد. شما توی ان 82 با اون ضخامت زمان رسمی ، مکالمه 4:30 هست!! ولی در عمل نزدیک 4 ساعت میده!!!! زمانی برار با یو 600 .
در کل تو عمل تا جایی که من گوشی های دوستام و رویو ها و نظرات دوستان رو تو فرومها دیدم اکثرا حدود 1 روز دووم میارن ( یا یه کم بیشتر ) ...
امیدوارم G600 زودتر بیاد تو بازار ... دوربینش که فوقه ... باطریشم حداقل تو عددایی که سامسونگ گفته از G800 قویتره ( ضمنا 880 میلی آمپرم هست که مقدار قابل قبولی به نظر میرسه ) ... مهمتر اینکه قیمتش ( طبق پرایس هیستوری که جا اس ام آرنا گوشه ی سمت راست صفحه ی مربوط به هر گوشی میزنه ) حدود 60-80 یورو از G800 کمتره و اگه به بازار بیاد میشه ارزونترین گوشی با دوربین 5 مگ و اصولا قیمتش باید حدود 280-300 تومن باشه ...
نمیدونم چرا مایکروتل این گوشی رو وارد نمیکنه ! عجیبتر اینکه نمیدونم تو این همه مدتی که تو بازار هست چرا قاچاق نشده به داخل کشور !
من خودم 600 دارم.........!!! با یه کارایی معمولی ، 2 روز رو شارج میده!!! البته قبول 82 باطریش ، از 600 بهتر هست!!! توی این مورد هم بحثی نیست!!
درباره دی 600 هم نمیتونم چیزی بگم ، چون نداشتم!! ولی مطمئنن خیلی از مشکلاتش در گوشی های جدید حل شده!!!
جی 600 هم همین طور که شما گفتی ، دوربین فوق العاده داره!!! به امکانات خوب ، به نظر میاد فیلم برداریش هم از 800 بهره باشه!!
دلیل اینکه هم وارد ، ایران نشده ساده اس!!! این گوشی در تمام اروپا هم عرضه نشده!!! چه برسه به خاورمیانه!!! نکته دیگه هم هست!! اینکه هیچ فریمور عربی یا فارسی برای این گوشی وجود نداره!!! یه جایی هم خوندم چون گوشی با یه اپراتور ریجستر شده ، شاید تو بقیه کشورها کار نکنه!!!
درباره اقدام مایکروتل ، هم میشه گفت زرنگ دیگه!!! یه حقیقتی هست ، فروش 800 ، راحتر از جی 600 ه. فلش زنون!! زوم اپتیکال!! ال سی دی بزرگ تر!! قابلیت تشخیص چهره!! و درنهایت تیپه بهتر!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)