تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: آیا واقعا Themida کرک شدنیه !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون آقا مرتضی
    ولی thmida 1.0.0.5 را چه طورمی شه آنپک کرد؟؟
    من دیدم یک نفر برای برنامه هایی که این ورژن اونها را پک کرده یک Loader به زبان دلفی به همراه یک فایل DLL اون هم به زبان دلفی می نویسه و به وسیله اون برنامه را باز می کنه
    اگه می خواید یک loadere اون را براتون بزارم ببینید ؟؟

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون آقا مرتضی
    ولی thmida 1.0.0.5 را چه طورمی شه آنپک کرد؟؟
    من دیدم یک نفر برای برنامه هایی که این ورژن اونها را پک کرده یک Loader به زبان دلفی به همراه یک فایل DLL اون هم به زبان دلفی می نویسه و به وسیله اون برنامه را باز می کنه
    سلام
    برای آنپک thmida 1.0.0.5 می تونی از همین روش هم استفاده کنی ( روشی که در پست قبلی گفتم ) چون همون متوده فقط ضعیف تره و یا می تونی از آنپکر عربا استفاده کنی که یه جستجو کنی توی انجمن هست ...

از اون حرفا بودا این که دیگه سوال نداره معلومه بذار .... راستی اگه سورس دلفی شو بتونی بذاری عالیه !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرتضی جان گل
    این برنامه ای که پک شده یک برنامه ای هست که بعد از نصب بر روی سیستم باید user name و password را داخلش بزنی و برنامه به سایت خودش متصل می شه که می زاره شما از امکانات این سایت اسبفاده کنی
    پس از اتصال به سایت یک سری پاکت را دانلود کرده و توسط برنامه بر روی سیستم قابل اجرا می شه . مشکل اینجاست به محض اینکه دیسکانکت بشی دیگه به ضورت آفلاین نمی شه از پاکتهای دانلود شده استفاده کنی ولی پاکتها در داخل سیستم وجود داره.
    حالا لودری که گفتم این طور عمل می کنه که یک نفر این لودر را نوشته و به وسیله این لودر برنامه را اجرا می کنه و به صورت آفلاین از نرم افزار استفاده می کنه بدون اینکه فایل اجرایی را کرک کرده باشه !!
    من سورس ندارم ولی می دونم که با دلفی دو فایل نوشته که یکی DLL و دیگری EXE هستش که به راحتی این برنامه را بالا میاره.
    سوال اینه که چه طور این شخص تونسته محتویات برنامه را باز کنه و بوسیله یک لودر این برنامه را اجرا کنه؟؟
    در حالی که به محض لود کردن این برنامه در Olly یا هر چیز دیگه سیستم کرش می شه
    با تشکر

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مرتضی جان گل
    سوال اینه که چه طور این شخص تونسته محتویات برنامه را باز کنه و بوسیله یک لودر این برنامه را اجرا کنه؟؟
    با تشکر
    تمام فایل هایی که با Thmida پک می شوند،موقعی که آن را با Olly باز می کنید،بسته می شوند.این به این خاطر است که برنامه کاری شبیه به ExeCryptor می کند.(البته ExeCryptor از TLS Callback Function استفاده می کرد،ولی این از یک تابع دیگر استفاده می کرد.)
    برای حل این مشکل می توانید از یک OllyDBG (OLLYDBG 9in1.EXE) که برای TheMida ساخته شده،استفاده کنید.فایل مورد نظر را در این OllyDBG باز کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن از پلاگین های OllyAdvanced و Phantom هم برای رد کردن آنتی دیباگ های Themida استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تمام فایل هایی که با Thmida پک می شوند،موقعی که آن را با Olly باز می کنید،بسته می شوند.این به این خاطر است که برنامه کاری شبیه به ExeCryptor می کند.(البته ExeCryptor از TLS Callback Function استفاده می کرد،ولی این از یک تابع دیگر استفاده می کرد.)
    برای حل این مشکل می توانید از یک OllyDBG (OLLYDBG 9in1.EXE) که برای TheMida ساخته شده،استفاده کنید.فایل مورد نظر را در این OllyDBG باز کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن از پلاگین های OllyAdvanced و Phantom هم برای رد کردن آنتی دیباگ های Themida استفاده کنید
    دقیقا حق با شماست .

[B]
    با تشکر
    از اسکریپت های OllyDBG استفاده کرده ، از روش امیر گوران عزیز که در بالا ذکر کرده و ... استفاده کرده و مثل بقیه یه لودر ساخته ( مقادیری را در حافظه تغییر داده تا دیگه نیاز نباشه برنامه اصلی را که شما دارید استفاده می کنید را آنپک کنه ) که حجمش نسبت به پچ کمتره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Js0ner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Paradise of Iran

13 پاسخ Js0ner

چیزی که با لودر *** میشه, مثل یه upx ای میمونه که CRC CHECK داشته باشه.

ویرایش شد ـ مهدی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عزیزان
    ولی این نشد جواب!!
    مگه نه اینکه برای ساخت یک لودر یا پچ یا کرک یا هر چیز دیگه باید فیل اصلی را با یک برنامه به زبان اسمبلی تبدیل کرد؟؟
    خوب اینکری که روی این برنامه هست اجازه باز شدنش را نمی ده !!!
    من olly کامل را با تمام پلاگینهاش دارم ولی بازم باز نمی شه !!

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون عزیزان
    ولی این نشد جواب!!
    مگه نه اینکه برای ساخت یک لودر یا پچ یا کرک یا هر چیز دیگه باید فیل اصلی را با یک برنامه به زبان اسمبلی تبدیل کرد؟؟
    خوب اینکری که روی این برنامه هست اجازه باز شدنش را نمی ده !!!
    من olly کامل را با تمام پلاگینهاش دارم ولی بازم باز نمی شه !!
    به پست هاي قبلي توجه كن بعد ...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •