تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: xfx 8800gt و ma69g

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دو کارت گرافیک حالا با هر تکنولوژی و هر مارکی در شرایط یکسان خودشون رو در کارایی و تست ها نشون میدن.
    خودتون به مسئله پی بردید... این شرایط یکسان فقط یعنی اینکه از یک نوع رم و هارد و CPU و مادربورد در یک سطح استفاده بشه؟ مشکل همین شرایط یکسان است...
    حالا من منظور شما رو دقیقا متوجه نشدم که میگید از نظر فنی review ندیدین. که چی هست منظورتون دقیقا.
    همه سایت های به قول شما معتبر، میان و یک شرایط به اصطلاح یکسان بوجود میارن... کدوم این سایتها وقتی تست می گرفتن تفاوتهای DirectX 10.1 رو با DirectX 10 رو در شرایط به اصطلاح یکسانشون اعمال کردند؟ کدومشون اثر CPU رو توی تستها برای دو کارت یکسان قرار دادند؟ من هنوز سایتی پیدا نکردم...

اما اینطور باشه سایتهایی که بنچ مارک و review میذارن باید بیکار باشند و الکی دارند این کار رو میکنن.
    به نظر من این بنچمارک ها فقط میتونند یک دید کلی نسبت به دو محصول بدهند و یک راهنما برای کسی که میخواد چشم بسته ببینه چی بخره... نمیشه بین هیچ دو محصولی که 10 درصد توی بنچمارکها تفاوت دارند واقعا گفت کدوم بهتره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من با اين وضعيت فروشندههاي از خدا بي خبر {بدون توجه به كارايي}
    بهتره كه 8800 بخرين ميدونين چرا؟

قيمت جهاني 3870 از 8800 حدود 20$ ارزانتر است با اينكه رم ddr4 داره
    وقتي كه 8800 رو ميشه 305 پيدا كرد پس بايد 3870 رو بشه 285 خريد ولي اين
    ايراني ها به بهانه ddr4
    3870 رو ميدن 340

فردا هم وقتي خواستين 8800 رو بفروشين همه ميدونن چه جواهري است ولي شما بگين
    3870 ميگن خريد نداريم چون مدلهاي ati رو نميشناسن و ريسك نمي كنن حدود 85% بازارهاي
    جهاني دست nvidia هست

به نظر من اين shader4.1 dx10.1 هم هيچ فايدهاي نداره و فقط راهكار amd بوده كه از بازار بتونه سهمي
    بدست بياره

باز هم به نظر من درايورهاي Nvidia خيلي كاراتر از ati است و روي كارايي تاثيرش بيشتره

جمله آخر اينكه اينها همش نظر من بود و رفرنس براش ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

6

ايراني ها به بهانه ddr4
    3870 رو ميدن 340
    این کارت توسط نمایندگی 310 فروش میره
    تو یکی از این سایت های فروش اینترنتی 290 هم من دیدم مارک club

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

6

ايراني ها به بهانه ddr4
    3870 رو ميدن 340

3870 ميگن خريد نداريم چون مدلهاي ati رو نميشناسن و ريسك نمي كنن حدود 85% بازارهاي
    جهاني دست nvidia هست

به نظر من اين shader4.1 dx10.1 هم هيچ فايدهاي نداره و فقط راهكار amd بوده كه از بازار بتونه سهمي
    بدست بياره

باز هم به نظر من درايورهاي Nvidia خيلي كاراتر از ati است و روي كارايي تاثيرش بيشتره

اين مطلب شديدا تاييد مي شه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ايراني ها به بهانه ddr4
    3870 رو ميدن 340

جهاني دست nvidia هست

بدست بياره

حدود 85% بازارهاي
    جهاني دست nvidia هست
    آمار بازارهای جهانی کارت گرافیک هم جزو نظرات شخصی شماست ( یا اون فروشنده... ) ؟؟
    بدست بياره
    خوشحال میشم یکم درباره DirectX 10.1 و Shader 4.1 توضیح بدید کلا چی هستند که میگید اصلا فایده ای ندارند؟
    چطور به این نتیجه رسیدید؟
    اين مطلب شديدا تاييد مي شه.
    پس شما هم فرمایشات دوستمون رو تایید می کنید...

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نظرتون چیه اسم تاپیک رو عوض کنیم؟ نمیدونم چرا بحث های داغ توی تاپیک های دیگه مطرح میشه و اونجا ها باحال تره:d در حالی که تاپیک های دیگه خاک میخورن البته فصل امتحانات هم هست...!^^ من قبلا هم گفتم amd به کمک ati خواهد آمد(تجربه بالای amd برای ساختن ترانزیستور های کوچکتر انویدیا رو به چالش میکشه) و به خاطر همینه که الان 8800GT رو با قیمتی باور نکردنی انویدیا توزیع کرد...چون نمیتونست گرونتر بده(به جز ایران) حالا همین dx10.1 و shader 4.1 هست که مشکل ساز شده .ماکروسافت گفته بود که این 10.1دیگه برای مدت زیادی آخرین ورژن دارکت ایکس هست و اهمیت dx10.1 رو روشن کرد ... پس dx10.1 رو هم الکی نپندارید...تازه اول کاره بزارید چند تا بازی دیگه بیاد همه ی ضعف های dx10 رو میشه و همه به سمت 10.1 میرن که کارایی بهتری داشته باشن... حالا کارتی که بتونه بهتر توی 10.1 کار کنه برده البته قیمت خوبی هم باید داشته باشه که فعلا داره...در مورد بنچ مارک ها هم اگه بتونید یکی که از آخرین درایور ati بزارید که با اون درایور تست گرفته شده باشه ممنون میشم... من که پیدا نکردم گرچه زیاد هم نگشتم. وای چقدر زیاد نوشتم ببخشید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره
    به نظر منم این Directx 10.1 هم یه مدت دیگه که بازی های جدیدتری اومد خودش رو نشون میده و اون موقعست که 8800GT پیش 3870 کم بیاره.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

رو ویستا که ما هنوز خبری از directx10.1 نشنیدیم . حکایت همون dx9.b,c,و... میشه که همشون هم توسط گرافیک های dx9 support پشتیبانی مشدن.
    یه سوالی تو ذهنمه و البته شاید هم به خاطر اینه که اطلاعاتم کمه راجع به این مسئله.
    که آیا نباید تکنولوژی dx10.1 بوجود بیاد و بعد شرکت های سازنده گرافیک به فکر پشتیبانی از اون باشند. مگه غیر از این نیست.
    چه جوری میشه از چیزی که هنوز وجود نداره پشتیبانی کرد.
    تازه هنوز dx10 خودش به خوبی جا نیافتاده و در گیم های جدید هم میبینیم که اکثرشون رو همون dx9 اجرا میشن.
    میشه یکی ما رو روشن کنه.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بحث DirectX 10.1 دیگه مثل DirectX 9.0 نیست. Microsoft اعلام کرده در سرویس پک یک ویندوز ویستا به طور پیش فرض قرار داره و همین الان SDK رو در اختیار کمپانی های بازی سازی قرار داده. DirectX 10.1 جایگزین DirectX 9.0 نمیشه بلکه میاد و به جای DirectX 10 قرار می گیره و بازیها به سمت پشتیبانی از DirectX 9.0 و DirectX 10.1 ( و احتمالا یک نسخه DirectX 10 ) میرن... یک سری بهینه سازی در DirectX 10.1 وجود داره ( مثل تغییرات کلی Anti-Aliasing که در DirectX 10 فاجعه بود ) که باعث میشه یک بازی در DirectX 10.1 بسیار روان تر و بهتر نسبت به DirectX 10 اجرا بشه. پردازش کلی Geometry Shader ها هم بصورت موازی بین CPU و GPU صورت می گیره که فعلا تفاوتی رو نشون نمیده ولی بعدا میتونه برگ برنده ای برای کارتهای DirectX 10.1 باشه...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •