هر كي بتونه كپي كنه آخره مرده
عمرا
هر كي بتونه كپي كنه آخره مرده
عمرا
ولی اگه کپی کنی و گیرت بندازن کار تمومه چون بازی به سفارش نیروی انتظامی ساخته شده و خودش هم با طرف برخورد درست و حسابی میکنه .
ولی من فکر کنم بدلیل ترویج قانون کاری نداشته باشن
اگه کسی بازی شو داره یا عکسشو از جایی میتونه گیر بیاره ....بزاره که دیگر دوستان هم فیض ببرن....
نيروي انتظامي كيلو چنده
.
تو شهر ما كه نيروي انتظامي هيچ كاري نميتونه بكنه
.
نميدونم كسي دعواي ولاغوز و بالبليك رو شنيده يا نه - خبر توي اينترنت پيچيده - توي گوگل بزنين پيدا ميكنين - ولاغوز تا خونه ي ما 5 دقيقه راه هست - تو اين دعوا همه تفنگ شكاري داشتن و نيروي انتظامي هيچ كاري نتونست بكنه
.
.
راستي من اينو در جوابه حسين باحال گفتم
الان سه هفته گذشته هنوز نيومده؟؟؟
چه خبر مهم . . . همه اين اخبار ها چرته ... بازي با اين نام وجود ندارد فعلا مدركم كافي نيست ولي وقتي كافي شد مي زارم تا همه ببينيد .
اين را از يكي از بچه ها در يك فروم ديگر ديدم ::
سلام نه دوست عزيز. اينقدر به حرفم ايمان دارم كه ميگم غير ممكنه. اوونها برنامه نويس اينكار رو ندارند. كساني هم كه اوونجا كار ميكنند در سطحي نيستند كه همچين برنامه اي بنويسند. چيزهايي هم كه دمو ميكنند از اين چند حالت خارج نبوده :
1) انيميشن رندر شده! 2) يه سري برنامه كه با دايركتور و شاك ويو تري دي درست شده 3) مدل سه بعدي مرحله 4) پروژه هاي بازي رانندگي اپن سورس كه از اينترنت دانلود و دستكاري شده 5) جعبه خالي بازي كه توي بازار به بعضي مغازه ها داده شده تا پشت ويترين بگذارند(توي پايتخت) احتمال داره دوستاي شما اين رو ديده باشند.
جالبه هيچكس اين بازي رو نديده و همه ميگن يكي از دوستام ديده و من با اطمينان ميگم كه هيچ چيزي وجود نداره. آقا اگر چيزي بود مطمئن باشيد بعد از دو سال حداقل يه دموي قابل بازي ازش بيرون ميومد يا اينكه اوون شاتهاي قلابي يا اوون شاتهاي مسخره همشهري رو نميزدند. توي نمايشگاه هم جالبه فيلم انيميشن گذاشته بودند و هر كي ميپرسيده ميگفتند اين دموش است نمرديم و معني دمو رو هم فهميديم.
توي اين چندين سالي كه تو زمينه گيم دخالتي داشتم از اينجور آدمها و شركتها زياد ديدم و برام چيز عجيبي نيست اما تعجبم از اينه كه اينها با نهايت پر رويي ادعاهاي شاخدار و دروغهاي بزرگ ميگن و از همه عجيبتر اينكه همه هم حرفشون رو باور ميكنن و هيچكس هم اين وسط يه سندي دليلي مدركي چيزي ازشون نميخواد. مدير عامل اين شركت هم آقاي دكتر سميع آذر هستند كه دكتراي فيزيك دارن و يه موقعي انگار شريف استاد درس فيزيك بوده. پيش از اين فقط سي دي هاي آموزشي با دايركتور توليد ميكردند تا اينكه سر رابطه و يه سري مسائل ديگه كه نميشه گفت اين پروژه رو از نيروي انتظامي ميگيرند. خلاصه اينكه هيچ سر رشته اي از برنامه نويسي و صنعت نرم افزار نداره. مدير فني شون هم مهندس الكترونيك است كه ايشون هم همين اواخر از شركت جدا شده است. در مورد حقوق و اينها هم بگم كه اصلا اوونطوري كه فكر ميكنيد نيست اوني كه من ديدم بيشتر از 200 تومن به هيچكس حقوق نميدن. 1 ميليارد و نيم كم پولي نيست و اين خروجي كه دارند در حد يك دموي خانگي است. قول ميدم بيشتر از 20-30 ميليون تومن خرج نكرده باشن توي اين دو سال. ما با 25 ميليون براي سايپا داشتيم بازي رالي ميساختيم و بعد از دو ماه كارمون در حدي بود كه حداقل چند برابر اين شات مسخره اينها كيفيت داره!
متن مصاحبه هاشون هم واقعا مسخره و پر از دروغ و سوتي هاي فني است. از جمله همون سوتي خنده دار نسخه آلفا و نسخه بتا ! و اينكه اولين بار در خاورميانه و... يا مثلا سوتي اينكه ما يه انجين نوشتيم 1 و نيم ميليون خطه ) فكر نكنم توپترين انجين هاي دنيا هم اينقدر برنامه داشته باشه ضمن اينكه برنامه نويساي حرفه اي انجين توي ايران عده بسيار كمي هستند و من تقريبا همه رو ميشناسم و ميدونم كه اوونجا كار نميكنند. يه برنامه نويس فقط داشتند اوون اوايل كه من خودم باهاش مصاحبه و تاييدش كردم ولي ايشون هم تازه كار بودند. من هم از روي شكم حرف نميزنم خودم تا الان كلي انجين نوشتم و فكر نكنم انجين 1 و نيم ميليون خطي خروجيش اوون شكلي باشه شايد هم كل خطوط هدر فايلهاي سي رو هم با برنامه شون جمع زدن سر بسته هم ميگم همين اواخر بوده كه دست به دامن يه عده شده كه تازه برنامه نويسي بازي رو براش جمع كنند تا آبروش پيش كارفرما يعني نيروي انتظامي نره! هر دو سه ماه هم كلي آگهي استخدام برنامه نويس ميزنند يه خرده ديگه بگذره اسم انجيني هم كه استفاده ميكنن بهتون ميگم.
من يا اوونها مشكلي ندارم ولي با دروغ و خالي بندي و بزرگنمايي و اينكه همچين افرادي توي اين صنعت بيان و همه رو بدبين كنند مشكل دارم. با اين ادعاهاي بي اساس و باور نكردني مشكل دارم.
ممنون علي
اين هم خالي بندي ها يي كه در روز نامه كرده بودند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohsenkheradmandg; 08-02-2006 at 19:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)