با سلام
من هم تندر ای وان فول دارم .شامل 2 ایربگ و ای بی اس و...
اما فعلا موتورش ابندی نشده .می خواستم بپرسم شما که 405 وسمند داشتی در حداکثر سرعت بین تندر وسمند و405 و ریو کدام را بهتر وسریع تر می دانی . وبیشترین سرعتی که با تندر رفتی چه قدر بوده .
با سلام
من هم تندر ای وان فول دارم .شامل 2 ایربگ و ای بی اس و...
اما فعلا موتورش ابندی نشده .می خواستم بپرسم شما که 405 وسمند داشتی در حداکثر سرعت بین تندر وسمند و405 و ریو کدام را بهتر وسریع تر می دانی . وبیشترین سرعتی که با تندر رفتی چه قدر بوده .
تا اون جايي كه من ميدونم شاسي تندر خيلي از ريو بالاتره و به همين دليل در سرعت هاي بالا تعادل كمتري داره........به اين صفحه يه سر بزن... يكي اومده به سؤال من در باره ي تندر جواب داده
با سلام .
به نظر من تندر بگیر. شاید تعادل ان کمی کمتر نسبت به ریو باشه اما نقاط قوت زیادی نسبت به ریو داره مثل : فنر بندی بهتر
موتور قویتر با 110 اسب و همچنین با شرایط جاده ای ایران سازگارتر است.در حالی که ریو دارای موتور ضعیفتر یعنی 97 اسب وهمچنین موتور سوسولی داره . پر خرج وپر هزینه است در حالی که تندر موتورش پرخرج نیست ونگهداری ان پر هزینه نمی باشد.
در ضمن شتاب تندر بسیار بالا می باشد .
Last edited by HOOSEIN 105; 01-02-2008 at 17:52.
تو مکس اسپید سمند و 405 بعد ریو
من خودم به شخصه با دنده 4 پژو 405 کولر روشن 17- تا رفتم
عکسم گرفتم میخواین براتون بزارم
تندر زودتر از همشون به مکس اسپید میرسه فقط 205 تیپ 4و5 بهش میرسه بعدسمند بعد405 بعد ریو البته ریو تا80 تارو خیلی زود پر میکنه ولی بعدش میمونه من با ال90 180 تا تواتوبان نطنز رفتم ولی بازم جاداشت بره البته موتور
این ماشین بعد از3000 تا واقعا فرق میکنه هم قدرتش هم شتابش
اون موقع تازه میفهمی موتورش چی هست
به مسائل فنيش زياد كاري ندارم
ولي ريو از لحاظ قيافه خيلي از تندر سرتره ...
خداييش ديدن پشت ال90 كفاره داره
درسته ال90 ظاهر درستی نداره ولی ریو هم مثل پرایدی میمونه که بادش کرده باشی
یه سوزن بزنی میترکه
چرا دوستان براي انتخاب بك ماشين سواري اينقدر به شتاب و top speed و ..... توجه ميكنن ؟؟!!
در صورتي كه اين مشخصات براي خريدن يك خودروي race بايد در وحله اول مورد توجه قرار بگيره .
براي خريدن يك خودروي سواري در وحله اول بايد امنيت در وحله دوم راحتي و در وحله سوم زيبايي و مشخصات
فني و قدرت موتور و ..... مورد توجه قرار بگيره .
از اون گذشه مگه بين اين دو تا ماشين چه قدر اختلاف توان موتور وجود داره كه اصلآ بحث شتاب و top speed رو
وسط ميكشيد !!
البته من خودم بين خودروهاي بين 11 تا 13 تومان سمند سال رو انتخاب ميكنم .
ولي بين اين دو تا ماشيني كه مد نظر دوستمون بود ريو رو از همه نظر بهتر از L90 مي دونم !
واقعآ براي كساني كه واسه خودرويه 8.5 ميليون توماني الان حاضرن 11.5 ميليون تومان خرج كنن اساسي متاسفم !
سلام اول یک سوال از حسین خان داشتم
شما ماشینتونو از کدام کارخانه گرفتید؟
ما برای فولش ثبت نام کرده بودیم
راستش ایران خودرو در موقع ثبت نام 3 تا تیپ بیشتر نداشت موقع تحویل تبدیل شد به 6 - 7 تا تیپ که لوکسش 2 تا تیپ داشت به ما اون تیپ پایین تره را دادند وقتی اعتراض کردیم گفتند که نمی دونم کی که اعلام نکرده بودند باید یه مقدار بیشتر پول می دادیم و در خواست تیپ بالاتر را می دادیم
شما خبر دارید چه خبر شده؟
این چند وقته خیلی ها از این مشکلات مشابه داشتند
در ضمن ما هم موقع خرید بین ریو و ال 90 مونده بودیم می بینید که سر انجام ال 90 پیروز شد
ماشین خوبیه مخصوصا که تازه شروع کردند قطعاتشو تو ایران بزنند بنابر این اونایی که سری های اول ماشینو دریافت می کنند تغریبا ماشینی با قطعات اصلی دریافت می کنند
در ضمن این نظر شخصی منه که از ریخت ال 90 بیشتر خوشم می اومد همچنین از اینکه شاسی اش بلند بود و ماشین اوروپایی خوبیه و جدیدم هستش
من شنیدم ریو دیگه تولید نمیشه
ال 90 از نظر فنی خیلی سرتر از ریو هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)