100% باید بدون هندزفری کار کنه..!! اونجوری که میشه مثل بقیه گوشی ها ..!
مثلا سری رادیــوه ها..!!![]()
100% باید بدون هندزفری کار کنه..!! اونجوری که میشه مثل بقیه گوشی ها ..!
مثلا سری رادیــوه ها..!!![]()
راستش کیفیت LCD های سونی اریکسون که دست کم از بقیه برندها نداره.این رو مطمئن هستم.16 میلیون فقط واسه دهن پر کردن هست وگرنه توی اون 2 اینچ جا تفاوت محسوسی دیده نمیشه.کی انتظار رایتر داره؟؟ الان موتو و سامسونگم دارن یه گوشی با Lcd توپ میدن بیرون.
ولی تو سری های جدید سونی هم اندازه ی Lcd ها داره کوچکتر میشه و هم کیفیتشون.
ماشالا اینترفیس هم که بلد نیست عوض کنه ( به جز سری پی )
ولی نوکیا یه سری 60 داره یه سری 40 داره یه سری 80 یه سری 90 یه سیمبین 2
یه سیمبین 9.1 یه سیمبین 9.2 و ........
دیگه تفاوت ها نباید اینقدر گسترده باشه.
سونی تو ایران فقط به دلیل قیمت کم داره میفروشه.
در مورد اینتر فیس هم بقیه شرکتها سری که با پلت فرم جاوا هست یک شکل هستن.
حتی سری سیمبین نوکیا مثلا N73 با مدلهای مشابه تقریبا یک شکل هستن.
100% تائید میشه
شما میتونی lcd پی1 ببینی با این 16ملیون نیست ولی کیفیتش واقعا عالیه حتی زیر نور خورشید
اون که مشخصه تو هر سری چند تا گوشی مثل هم درمیان.
ولی سونی به جز سری P تو همه ی گوشیاش 2 چیز مشترکه :
1- شکل منوها.
2- شکل دکمه ها و صفحه کلید ( یه دکمه ی C - یه دکمه ی بازگشت و دوتا کلید select بالاش. !!!)
ایراد های بنی اسرائیلی به این میگن.. شکل منو رو که الان همه هک میکنن عوض میکنن...هکم نکنی خود سونی 4 تا منوی فلش گذاشته که هروقت خسته شدی عوض کنی ...AHeeeeeeeeeee
خدا وکیلی این گوشی جون میده واسه نگهبانا یا کسایی که شبا بیدارند اما نه توی ایران چون رادیوش مفت نمی ارزه توی مسافرت که خارج از ایران داشتیم با بچه ها تا سه شب بیدار بودم رادیو هم روشن بود به خدا خیلی فاز میداد از رادیو موبایلم فقط همون موقعها استفاده میکردم اینجا که اصلا استفاده نکردم فقط یکی دو بار تست کردم همین
در ضمن این گوشی برای کسانی هستش که از نظر وضعیت اقتصادی در سطح پایینی هستش و باید امکاناتش کم باشه.همانطور که گفتم فقط به درد نگهبان جماعت یا سرباز جماعت میخوره
به نظرتون ارزش داشت یه دوربین5 یا ال سی دی بزرگ و با کیفیت بذارن؟خب معلومه که ارزش نداشت چون این گوشی برای قشر خاصی از جامعه هستش.
مطمئنا سونی دست به سینه نمیشینه و حتما یه چیزی تو استینش داره و میخواد روکنه
پس واسه من خوبه!!در ضمن این گوشی برای کسانی هستش که از نظر وضعیت اقتصادی در سطح پایینی هستش
سونی از ابتدای سال 2007 یه مقدار سیاستش رو عوض کرد و بیشتر از گوشی های با امکانات مولتی مدیای بالا افتاد تو کار گوشی های ارزون و حتی متوسط قیمت گوشی هاش حدود 20-30 دلار کاهش پیدا کرد !
خوب از نظر اقتصادی براش بد نبود ولی اگه بخواد این روند رو ادامه بده فک میکنم من و خیلی از طرفداراش ازین روند خوششون نیاد ... به هر حال امیدوارم امسال بتونه ( مثه سال 2006 ) دوباره گوشی های جدیدتر با ابتکار بیشتر و امکانات مولتی مدیای بالاتر رو بیرون بده ... !
کاملا موافقم ... به هر حال بعضیا به اعداد بیشتر از چشاشون اعتقاد دارن ! ولی ال سی دی های سونی از حدود 1.5 سال پیش تا حالا افزایش کیفیت زیادی داشتن و بزرگترین مشکلشون که مشکل زیر نور آفتاب بود از W850 به بعد رفع شده ... !راستش کیفیت Lcd های سونی اریکسون که دست کم از بقیه برندها نداره.این رو مطمئن هستم.16 میلیون فقط واسه دهن پر کردن هست وگرنه توی اون 2 اینچ جا تفاوت محسوسی دیده نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)