سلام
پرینتر من سامسونگ سه کاره مدل scx-4200 است فکر می کنم نحوه شارژ کردن ان کمی متفاوت با کنون با شد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
پرینتر من سامسونگ سه کاره مدل scx-4200 است فکر می کنم نحوه شارژ کردن ان کمی متفاوت با کنون با شد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اينو نميدونم سياه سفيد هست ؟
در كل اگه كارتريج داره كارتريج ها هر كدئم به يه روش باز ميشن و ميشه داخلشون پودر ريخت
جان من یه نفر فایل تصویری نحوه شارژ کردن پرینترهای canon lbp2900 رو توی سایت بذاره که من و دوستانم به شدت محتاج اون هستیم از کلیه کسانی که مرا در این راه یاری کنند کمال تشکر را دارم
جان من یه نفر فایل تصویری نحوه شارژ کردن پرینترهای canon lbp2900 رو توی سایت بذاره که من و دوستانم به شدت محتاج اون هستیم از کلیه کسانی که مرا در این راه یاری کنند کمال تشکر را دارم با سپاس
دوستان کسی اگر روش شارژ hp 7760 رو بگه ممنون میشم
ضمنا این کیت چند هست برای hp ؟
PDF اي كه داشتي، كافيه براي آموزش. بايد دستگاه دمنده (يا Blower) و چند تا دستمال نخي (دستمال عينك) هم داشته باشي. اگه كارتريجت سوراخ داره كه ميتوني از قسمت سوراخ، توش تونر بريزي؛ ولي اگه نداره بايد از زير Magroller توش تونر بريزي.
شارژش زياد پيچيده نيست، PDF رو دقيق بخوني شارژش ميكني.![]()
دوستان من پرینتر canon pixma ip4600 دارم.میخوام شارژش کنم باید چی کار کنم خواهشا کمک کنید.
چه وسایلی لازم دارم و چگونه باید شارژش کنم؟
دوستان! لطفاً در مورد شارژ پرينتر رنگي سامسونگ clp-315 هم راهنمايي بكنين. اگر فايل pdf آموزشي داريد. لطفاً آنرا قرار بدهيد. مچكرم
من نميدونم آيا تونرهاي hp به سامسونگ ميخورن يا نه؟ آيا از اين پودرهاي شارژ هم ميشه استفاده كرد؟
آيا پرينترهاي رنگي سامسونگ هم كنتور مي اندازند؟
سلام
اگه راهنمایه شارژ کارتریج های پرینتر جوهر افشان MP140 رو داریدوبزارید ممنون میشم.
سلام من پرینتر CANON LBP 1120 می خوام بدونم چطور شارژ کنم ممنون می شم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)