يك سوال هم دارم
چه جوري ميشه صداي دكمه هاش رو قطع كر چون واقعا عذاب آوره؟
يك سوال هم دارم
عزیز یه چندتا عکس ازش بگیر بزار ببینیم چه شکلی هست ؟
میتونید این گوشی رو از پاساژ پردیس ، نمایندگی شماره 1 سامسونگ بخرید.
میکروتل رو 420 با فارسی میگه ، خدمات طلایی 380 با فارسی.
در ضمن مزیت سامسونگها اینه که مثل نوکیا و سونی نیستین که هر ننه قمری براشون برنامه بنویسه! مثل آیفون! نبینید ما تو مملکت تحریم شده هستیم!!!! تو سایت سامسونگ برنامه مربوط به گوشی هاش هست که پولی باید بدین!! دیکشنری و نقشه از پرترفدار تین هاس.
کدوم گوشی ؟؟؟ جی 800 ؟؟؟ یا کلا سامسونگ؟؟
برای قطع صدای دکمه ها تو سامسونگ باید Dialling display رو روی حالت نرمال بزارین تا بتونید صدای دکمه ها رو ببندید.
درسته سونی از لحاظ دیگه خوب نیست ولی از نظر نرم افزاری فوق العادست
واقعا به نسبت اینکه جاوا هستش و سیستم عامل نداره امکانات خوبی داره
راستی یکی بره اسم اینجا رو به کلوپ جی 800 تغییر بده![]()
تا 5 تا رو امتحان کردم جواب دادهآقا میشه بگی چندتا صورت رو تشخیص میده؟؟؟ (ببخشید اگه مثل سیرش به این آپشنش چسبیدم!)
راستی تو عکاسی هم لرزش گیر داره؟؟؟ یا مثل ان 95 و ... فقط تو فیلم برداری هست؟؟؟
در باره برنامه هم بگم ایشالا تا 100 سال دیگه برنامه نخوره! نه فقط این همه سامسونگها
توی تنظیماتش یه گزینه به اسمanti shake داره که فکر کنم همون لرزش گیر دست باشه
اولان از اینکه زحمت تست رو کشیده مرسی!
5تا دمش گرم!!!!!!!!!!!! به این میگن یه کمرا فون عالی!! حالا بعضی بگن ان گوشکوب ، کا دریوری عکساشون خوبه.
یه چیزی میگ نزنی ها!!! سیستم ارسال اس ام اس مثل 600 ، 900 هست یا در هنگام ارسال میتونی کاری انجام بدی.
پیشاپیش از جوابات مرسی.
فلاش گوشی خیلی قوی نیست ولی همونطور که قبلا گفتم نور محیط رو حذف نمیکنه(مثل کا800)یخورده از فلاش و پلتفورم و کلا از اینترفیسش بیشتر بگو اصلا مثل سونی توپ شده یا نه ؟
منوی گوشی کاملا مثل یو 600 هستش فقط به ایکن بلوتوث ایکن گوگل رو گذاشتن
در مورد اینتر فیس گوشی می تونم بگم از لحاظ مولتی مدیا از همه گوشیهای se بهتره به چند دلیل
1.در حالت پخش موزیک یا ویدئو می تونید اون رو به راحتی عقب جلو کنید ویا به موزیک یا ویدئوی بعدی بری
که این حالت توی فایل منیجر سونی اریکسون نیست
2. مشکل عکسها هم به کل برطرف شده یعنی هم می تونی زوم کنی هم می تونی فول اسکرین بیبنی
یه تغییر دیگه هم که توی این قسمت ایجاد شده اینه که شما وقتی وارد قسمت فایل می شی با زدن دکمه
سمت راست واد رم میشی یعنی مثل سابق رم از حافظه داخلی جدا نیست
در مورد تم نمیدونم یعنی هنوز چیزی براش پیدا نکردم تا امتحان کنم ولی همون تم سامسونگ روش هستراستی تم میخوره ؟!!!
پردازشش مگه چنده که اینقدر سریع شده؟
نمیدونم امروز یه عکس باهاش گرفتم حجمش حدودا 3 مگ شد کا 800 به زور عکس رو باز کرد البته یه چند
دقیقه هم عکس مات بود بعد درست شد ولی جی 800 خیلی راحت باز کردش
عکساش عالیه !!دوربينش در حد قابل قبوله و كيفيت خوبي داره !
فيلم برداريشم راضي كنندس .
در كل با اين قيمت مي ارزه !
فیم برداریش قابل قبوله خصوصا با 3x زووم اپتکش!
در کل با این قیمت یهترین گوشیه (البته به نظر من)
من یه بار توی آدر فایل جاوا ریختم ولی نصب نشد !!کسی نمیگه که بالاخره برنامه روش درس نصب میشه؟بدون کد و ... مثل nokia sony
با دکمه های ولوم گوشی می تونی صداش رو قطع کنیيك سوال هم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)