خوشـــــــمـــــــــان میایدو
ولی اگه بیاد حداقل 800-900 هست.
خوشـــــــمـــــــــان میایدو
ولی اگه بیاد حداقل 800-900 هست.
البته چرا نمیشه ؟ !
این هم منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکرار میکنم تا جواب سوالمو بگیرم:
گوشی 7150 ای میت هم چیز خوبیه ولی از قرار معلوم gps نداره و دوربینش 2 مگاپیکسل هست!!در ضمن ای میت های قدیمی پروسسورهای 520 مگاهرتزی داشتند ولی میزان rom پایین بوده!اما ای میت های جدید از پردازنده ی qualcomm msm7200 400 مگاهرتز استفاده میکنند ولی rom بیبشتر شده!!ایا این پردازنده ی 400 مگاهرتزی قویتر از اینتلهای قبلیه که 520 مگاهرتز قدرتشون بود؟؟؟به صوص اینکه نوشته شده qualcomm 7200!!کسی از این کلمه ی qualcomm چیزی میدونه؟؟؟؟
الان از سری Ultimate مدل 8150 آن با قیمت 1 میلیون و 150 هزار تومان در پاساژ پایتخت موجود هست.قیمت 9502 که دیگه سر به فلک میزاره
.(الان 1-2 ماهه تو کف این پاکت پی سی هستم ولی با توجه به قیمت احتمالی که داره فعلا توی فکر HP iPAQ 610c هستم که تقریبا پاکت پی سی خوبی هست فقط 65K هستش ... )
اینم عکسش :
راستی نمایندگی اصلی i-mate تو ایران کیه؟؟؟ چیه؟؟ چه طوره؟؟
سلام دوستان :
من همین مدل رو دارم البته چند روز پیش از دبی خریدم اما مشکل داره
اینکه خودم میتونم تلفن کنم ولی تلفنی که واسم میاد نمیشه جواب بدم میخواستم بدونم میشه آپدیت کردش ؟ اگه میشه آموزش آپدیت کردنش هم بگین لطفا . لطفا کمک کنین دوستان
مرسی ;
اين مشكل شما رو همه دوستاني كه آيميت ها روو از امارات ميارن دارن شما بايد يه پچ رو گوشي نصب كني براي استفاده در شبكه همراه ايرانشمنا قيمت اين گوشي در ايران با گارانتي اصلي : 876 تومان
persian data عزیز چگونه باید این پچ را دانلود کرد چون من هم همین مشکل را دارم
یک سوال... سازنده این مدل کدوم کمپانیه؟ بعید می دونم کار یکی از OEM های معتبر باشه.
-----------
یکم درباره صفحه نمایش Pocket PC ها توضیح بدم...
پردازنده های فعلی Pocket PC (که اکثرا توسط TI, Qualcomm, Intel, Samsung) ساخته میشن، 32-بیت هستند.
این 65 هزار رنگ که صفحه نمایش می تونه نشون بده توسط 16-بیت برای پردازنده معرفی میشه. 6 بیت برای سبز، 5 برای آبی و 5 برای قرمز که بهش استاندارد RGB 565 گفته میشه.
حالا برای 262 هزار رنگ کردن صفحه نمایش چه اتفاقی می افته؟ دو بیت برای پردازش اضافه میشه و 18-بیت برای پردازش Color Depth استفاده میشه. برای هر رنگ 6 بیت. که بهش می گن استاندارد RGB 666. حالا اینکار چقدر می تونه به کیفیت صفحه نمایش کمک کنه؟ بیشتر توضیح می دم.
توی استاندارد RGB تقریبا 59 درصد نورها رو رنگ سبز درست می کنه، 30 درصد رو قرمز و 11 درصد رو آبی. حالا ما در صفحه های 262 هزار رنگ Level های Quantize شده رنگهای آبی و قرمز رو زیاد کردیم که عملا استفاده هر کدوم نصف رنگ سبز استفاده دارند. یعنی این کار اونقدرها به Color Depth کمک نمی کنه... (شاید ماکزیمم 10 تا 15 درصد باشه)
یک نکته دیگه بوجود می یاد... پردازنده ها آیا با پردازش های 18-بیت واقعا Friendy هستند؟ جوابش هم "خیر" هست.
---------
به نظر من با توجه به این صفحه نمایش، رزولوشن صفحه، نوع Processor و فقط استفاده از 128 مگابایت ROM، این Pocket PC محصول جالبی نمی تونه باشه.
سلام به همه ی دوستداران i-mate ultimate 9502
من بعد از 6 ماه انتظار، دیروز یه دونشو خریدم. فکر می کنم فقط همین گوشی همه ی این امکانات رو با هم داره:
ویندوز موبایل
کیبورد qwerty
دوربین 3mp , autofocus,flash
256k lcd
درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)