من نرم افزار همراه گوشی رو نصب کردم /البته حالا اون رو پاک کردم
فکر می کنم به خاطر نصب همین نرم افزار که flex editor درست کار نمیکنه(توی آموزش هم همین موضوع رو نوشته بود)
من نرم افزار همراه گوشی رو نصب کردم /البته حالا اون رو پاک کردم
فکر می کنم به خاطر نصب همین نرم افزار که flex editor درست کار نمیکنه(توی آموزش هم همین موضوع رو نوشته بود)
آره نوشتم...ولی راه حل هاشم هست... امتحان کردی.. البته اگر با عوض کردنه ویندوز مشکل نداری می تونی این
کارم بکنی...
windows رو هم عوض کردم (برای اینکه از شر moto phone tools خلاص بشم)
ولی باز هم flex editor از حالت modem mode خارج نشد.
حتی برای نصب مجدد از driver های مختلفی استفاده کردم مثل p2k - و درایور خود flex editor و درایور motopcs و یکسری درایور که از سایت های دیگه گرفتم .ولی باز هم از حالت modem mode خارج نشد و در قسمت device manager همیشه عکسی میاد که با عکس توی فایل help که دان کردم فرق میکنه.
Last edited by behzad1365; 28-01-2008 at 23:48.
دوست عزیز شما مطمئنی که درایور رو درست نصب میکنی؟
در ضمن win سرویس پک 2 هست؟
بله چون طبق راهنما عمل می کنم و در انتها پیغام انتهای نصب رو میده و صدای گوشی هم همین موضوع رو تصدیق میکنه.
windows media center
Last edited by behzad1365; 29-01-2008 at 00:13.
سعی کن از سرویس پکه 2 استفاده کنی (همون طور که تورج اشاره کرد)...
در ضمن از LeaderGL FlexEditor و دکمه ی نرمالش استفاده کن.... همون طور که تو آموزش گفتم.... کامل دقت
کن دوسته من....
ويندوز من wimdows xp media center edition version 2002 service pack 2 است .فكر نمي كنم ارتباط زيادي به اون داشته باشه چون هر دوشون سرويس پك دو هستند
بهزاد جان من خودم با media center کار نکردم اما دوستانی که با این win کار کردن گفتن که باهاش مشکل دارن
با سسسسسسسسسسسسسلام
و تشششششششششششششكر
ويندوز رو عوض كردم
برنامه نصب شد و گوشي رو شناخت . تمامي مراحل رو انجام دادم
الان صداش درست شده![]()
نسبت به قبل كمتر شده ولي ديگه شاسي هاي مربوط به صدا كار مي كنن
وللللللللللي يه مشكل ديگه
درست چند ساعت بعد از ريختن پچ در حين مكالمه گوشيم براي اولين با هنگ كرد فكر مي كنيد به خاطر اين كار بوده آيا در آينده براي گوشي مشكل ساز ميشه ؟
سلام... خب تبریک...
خیلی بعیده مربوط به این موضوع باشه... ولی اگر تکرار شد بیا یه توضیح بده ببینیم چی شده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)