آقایون بودجه ا م شده شده 3 میلیون
چطوری میشه اسم تاپیک رو عوض کرد آخه نمیخوام دوباره کاری بشه از مدیر محترم کمک میخوام
آقایون بودجه ا م شده شده 3 میلیون
چطوری میشه اسم تاپیک رو عوض کرد آخه نمیخوام دوباره کاری بشه از مدیر محترم کمک میخوام
اگر عجله نداری 2 ماه صبر کن.
مطمئنا پشیمون نمیشی.
عنوان تاپیک ویرایش شد.
دوست عزیز
همین سیستم خیلی خوبه
چرا میخوای اینقدر خرج کنی
بیخیال
صمیمانه ازت تشکر میکنم
درضمن مگه قراره نزدیک به عید قیمتها خیلی جابه جا بشه
میترسم بعد عید قیمتا بالاتر بره
ربطی به عید نداره و 2 ماه صبر کردن چند تا مزیت داره ( البته به نظر من )درضمن مگه قراره نزدیک به عید قیمتها خیلی جابه جا بشه
میترسم بعد عید قیمتا بالاتر بره
1ـ Cpu های جدید اینتل که قراره بین اواخر ماه فوریه و اواسط مارس عرضه بشه به بازار میاد و با توجه به بودجه شما بهترین انتخاب خواهد بود.
2ـ مادربردهای X38 بیشتری وارد بازار ایران میشه و بردها هم به قیمت واقعی نزدیک تر میشند.
3ـ کارتهای جدید انویدیا عرضه خواهند شد. ( البته ممکن است حتی با عرضه کارتهای جدید باز هم 8800 جی تی اس 512 بهترین انتخاب باشه ولی حتی اگر این طور هم باشه قیمت کارتهای فعلی هم ممکن است که افت کنند و به قیمت جهانی نزدیک تر بشند پس باز هم ضرر نمی کنی. )
این 3 مورد به نظر من از همه بیشتر ارزش صبر کردن داره اما میشه گفت شما با صبر کردن تو تمامی قطعات سود خواهی کرد.
و بالاخره اینکه صبر کردن در خرید کامپیوتر هیچ موقع به ضرر نخواهد بود مخصوصا تو این برهه ی زمانی !
ولی به نظر من هر چه صبر کنی قطعات جدید تر میشن و هی باید صبر کنی اون یکی بیاد هی باید صبر کنی!
بی خیال بگیرش !
با نظر شما كاملآ موافقم.
به نظر منم همين سيستمي كه Actros جان براتون نوشتن عالي هست ,بيشتر از اين خرج كردن نيازي نيست مگر اينكه براي استفاده خاصي اين سيستم رو بخواهيد !
موفق باشيد
Last edited by musa; 18-01-2008 at 23:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)