داداش ما که وقتی اینو خوندیم تا یه ربع چشممون هیچ جا رو نمیدید به خدا بچه های پی سی ورلد کور نیستن که شما اینقدر بزرگ نوشتی
داداش ما که وقتی اینو خوندیم تا یه ربع چشممون هیچ جا رو نمیدید به خدا بچه های پی سی ورلد کور نیستن که شما اینقدر بزرگ نوشتی
یعنی فقط پارک چیتگر و ارم و ورزشگاه آزادی و برج میلاد رو طراحی کردن.بقیش چی این جوری که حال نمیده.
مردم تو خیابونا چطورین حتما با مانتو روسری![]()
اون دوستی که خودشون رو برنامه نویس این بازی عنوان کردن بهتر بود یک منبع معتبری رو هم درمورد این بازی مطرح میکردن
این چه بازی هست که یک سایت مشخص نداره که بشه اطلاعات کسب کرد؟!
اگه زحمت میکشیدن و حداقل 4 یا 5 اسکرین شات از بازی میذاشتن خیلی بهتر بود و میشد رو معتبر بودن خبر حساب باز کرد.
ولی با این اوصاف من یکی احتمال میدم همه اینا دروغ بوده مگر اینکه یک منبعی چیزی معرفی بشه تا اطلاعاتمون کامل بشه.
با عرض احترام افرادی که اول میان اینجا رو با چت روم یاهو اشتباهی نگیرن و فکر نکنن اگر فونت درشت بنویسن توجه همه جلب میشه.اخه داداش اگر یکم کوچیک بنویسی ضرر نداره ها.بعدشم شما که برنامه نویسش هستی استفاده از این موتور پول دادی یا اجرکم عندال.. برداشتی؟
به نظر من اگر این موضوع حقیقت داشته باشه شما دارید San Andreas بازی میکنید فقط با این تفاوت که اسلامیش کردن و هم چهار تا چیز اضافه کردن برای انتشار نسخه به نظر ایرانی
]
حتما البته 10 سال دیگه شما خودتون رو دارید با کی مقایسه میکنیدموتور گرافیکی خیلی شبیه به سان آندرس یا همون جی تی ای 5 هست ولی با تغییرات جذاب کننده تر که چند مورد رو اعلام میکنم که تا حالا کارش تقریباً تمومه و 100% تویه بازی وجود داره 1. سایه های قوی تر
اوه سال 91 کی دیگه sa بازی میکنه : ))
دوست ِ عزیز گند زدی به احوالات ما! هیچ جا رو نمیتونم ببینم انقد درشت بود!
ببخشید جناب برنامه نویس شما دیکته با تک ماده قبول شدید؟ یه کیلویی غلط املایی وجود داشتنوشته شده توسط esi_ostokhooni2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوتی که قرمز کردم هم جای بسی لبخند ملیح داشت
خدا بهمون رحم کنه با اون gta![]()
بچه ها درسته این gtaبه نظر شما و به نظر خود بنده مسخره باشه ولی دیگه نباید به دوستتون توهین کنین.هرچند
اطلاعاتش دروغ یا راست باشه.خوبیت نداره به خدا.من که دیدم طرف مثل اینکه تازه عضو شده و دوستان نباید دوستان تازه عضو و مسخره کنند.
خب اشکال تایپی بود دیگه شما نباید بیاین طرفو .................
من این صفحه رو که دیدم واقعا توش کلی بی احترامی بود.
امیدوارم دوستمون ناراحت نشه.
میگم سال 1990 چند قرن بعد میشه ؟
البته اگه موتور بازی رو دو در نکرده باشن به هر حال جای شکرش باقی استاخه اخرین بازیی که از ایران اومد خیلیم برنامه نویساش ازش تعریف میکردن لو رفت که موتورو خریدین
در کل گود لاک باشین تا کامروا باشید !!!!
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)