تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: ساخت شبکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من رو xpنصب کرده بودم

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

سلام
    چون بحث شبكه و SQL‌ هست يه سوال دارم. من يه ديتابيس در مسير برنامه خودم در SQL Server 2000 ساختم. اسمش مثلاً Root_Database هست. خوب.توش يه Table هم ساختم. البته فرض بر اينه كه همه اينا روي كامپيوتر سروره. سوالم اينكه حالا Claient ها فقط كافيه كه به سرور و ديتابيس Root_Database وصل بشن؟ ديگه مسير Table رو نمي خوان؟
    سوال دوم: يه بار با Farhad جان بحث وضعيت ركورد مطرح شد كه بحث تقريباً بي نتيجه موند البته اين بحث در تاپيك درخواست آموزش: دلفي تحت شبكه (بانك اطلاعاتي) انجام شده بود. به هر حال. البته اين مسئله رو ابتدا Farhad جان مطرح كردن كه حتماً حتماً دوستان بايد بهش توجه كنن. مسئه مهم (وضعيت ركورده). اينكه بفهميم چجوري يه ركورد در يك زمان مورد استفاده و تغيير دو نفر قرار بگيره. در واقع چجوري ميشه وقتي يه ركورد در حالت Edit هست، اون رو قفل كنيم تا كس ديگه اي همزمان اون رو تغيير نده؟
    موفق باشين
    باي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

احتیاجی به مسیر نیست
    در مورد دومی
    شما با دلفی کار میکنید مثلا کامپوننت adoquery این امکان رو به شما میده که بتونی رکورد جاری رو قفل کنی ولی مشکلش اینه که سرعت رو کند میکنه و مشکلات جانبی خودشو داره.یا از طریق خود sql که اونهم باز اگه تعداد قفلها زیاد باشه یا یک قفل زمان زیادی نگه داری بشه باعث کند شدن sql میشه. که کارایی رو میاره پایین هم میتونی یک فیلد بیت در جدول اضافه کنی و هر وقت که مقدارش یک بود اجازه کاری به کس دیگه ایی روی اون رکورد ندی
    Last edited by ghoghnoose_dana; 16-01-2008 at 19:41.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوالم اينكه حالا Claient ها فقط كافيه كه به سرور و ديتابيس Root_Database وصل بشن؟ ديگه مسير Table رو نمي خوان؟
    همونطور که دوستمون هم گفت نیازی به مسیر نیست چون با یکailias از سیستم سرور کار میکنیم که مسیر بانک رو برای ما برمی گردونه

البته اين مسئله رو ابتدا Farhad جان مطرح كردن كه حتماً حتماً دوستان بايد بهش توجه كنن
    همون موقع هم عرض کردم که یکی از مهمترین بحث ها هست اما feedback خوبی بین دوستان نداشت و نیمه کاره رهاش کردم

adoquery این امکان رو به شما میده که بتونی رکورد جاری رو قفل کنی
    دقیقا. بحثیه که در مورد lock type در همون تاپیک مطرح کردم

هم میتونی یک فیلد بیت در جدول اضافه کنی و هر وقت که مقدارش یک بود اجازه کاری به کس دیگه ایی روی اون رکورد ندی
    توضیح بیشتر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه فیلد از نوع boolean وقتی با رکوردی کارداری این فیلد چک میشه اگه 0 بود اجازه استفاده از اون رکورد به کاربر داده میشه و مقدارش 1 میشه واگه 1 بود یعنی اون رکورد در حال استفادست صبر میکنه تا مقدارش 0 بشه(اینم یه روشیه)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه فیلد از نوع boolean وقتی با رکوردی کارداری این فیلد چک میشه اگه 0 بود اجازه استفاده از اون رکورد به کاربر داده میشه و مقدارش 1 میشه واگه 1 بود یعنی اون رکورد در حال استفادست صبر میکنه تا مقدارش 0 بشه(اینم یه روشیه)
    هیچ فکر کردید که در حین کار سیستم هنگ کنه یا برنامه در حالت طبیعی پایان داده نشه؟ و مقدار فیلد برای همیشه 1 بمونه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا اونو هم میشه باارتباط کاربر چک کرداگه تغییر ظرف مدتی خاص انجام نشد یاسشن کاربر مورد نظر قطع شد یا راه اندازی مجدد سیستم خودکار به حالت 0 دربیاد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا اونو هم میشه باارتباط کاربر چک کرداگه تغییر ظرف مدتی خاص انجام نشد یاسشن کاربر مورد نظر قطع شد یا راه اندازی مجدد سیستم خودکار به حالت 0 دربیاد
    احتمالا اين كاري كه ميگيد با استفاده از تايمر انجام ميشه كه سر بار اضافي زيادي براي سيستم ايجاد ميكنه.
    روش هاي ديگر:
    - استفاده از transaction ها ado براي ديتابيسهاي با تعداد جداول كم
    - برنامه نويسي 3-لايه

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من می خوام sql server یاد بگیرم دوستان چه کتابی رو به من پیشنهاد می کنند آیا کتابی هست

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •