به نظر من اين پيغام نشون دهنده ی هک شدن شما نيست چون خيلی از نرم افزارهای پرتابل به محض اجرا شدن برنامه همچين پيغامی ميدن که اطلاعاتی راجع به شرکت سازنده و از اين جور چيزاست .!don sweat man!

به نظر من اين پيغام نشون دهنده ی هک شدن شما نيست چون خيلی از نرم افزارهای پرتابل به محض اجرا شدن برنامه همچين پيغامی ميدن که اطلاعاتی راجع به شرکت سازنده و از اين جور چيزاست .!don sweat man!

در ضمن من اين فايل رو توسط دوتا online انتی ويروس چک کردم، يکی Avast و يکی ديگه Dr. web که هر دو تاشون فايل رو clean نشون دادن!

Yahoo Messenger 9.0 portable
 Yahoo Messenger 9.0 portable
				این چرا اجرا نمیشه؟ پیغام خطا میده

سلام
خرررررررررررررررررررررااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااابببب ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببههههههههههههه هههههههه

سلام آقا... فایل رو یه جا دیگه آپ کن!!!

Portable Yahoo Messenger 9.0.0.797 ||size: 11380 KB
Download==>>>
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download==>>>
Portable Yahoo! Messenger v.8.1.0.244 || 10.3 Mb (Thinstalled)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسئولیت قبول نمیکنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Portable Yahoo Messenger 9.0.0.797 | 8.686 Mb
Use Yahoo! Messenger to call and talk over the Internet just like you’re on the phone. All you need is a headset, or a microphone and speakers. It’s that easy - just click the Call button. If no one’s there, leave a voicemail!You can also get much better sound quality than regular phone lines. Try it out - you and your friends will really hear a difference.Find, add, share friends… It’s easier than ever to add and invite friends to Messenger. You can even send your contact
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام من نرم افزار ان اسپید که نصب میکنم دیگه یاهو مسنجر نسخه 9 اجرا نمیشه مجبورم نسخه 8 نصب کنم نسخه 8 ش هم کلی معایب داره
حالا میخوام یاهو مسنجر به صورت پرتابل باشه شاید درست شه
اگر لینک اخرین نسخه یاهو مسنجر 9 که فکر کنم Yahoo! Messenger 9.0.0.1389 Beta باشه رو بذارید ممنون میشم

این لینک ورژن جدیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه برام پرتابلش درست کنه
ممنون میشم

Portable Yahoo Messenger v9.0.0.797
.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)