به نظر من اين پيغام نشون دهنده ی هک شدن شما نيست چون خيلی از نرم افزارهای پرتابل به محض اجرا شدن برنامه همچين پيغامی ميدن که اطلاعاتی راجع به شرکت سازنده و از اين جور چيزاست .!don sweat man!
به نظر من اين پيغام نشون دهنده ی هک شدن شما نيست چون خيلی از نرم افزارهای پرتابل به محض اجرا شدن برنامه همچين پيغامی ميدن که اطلاعاتی راجع به شرکت سازنده و از اين جور چيزاست .!don sweat man!
در ضمن من اين فايل رو توسط دوتا online انتی ويروس چک کردم، يکی Avast و يکی ديگه Dr. web که هر دو تاشون فايل رو clean نشون دادن!![]()
این چرا اجرا نمیشه؟ پیغام خطا میده
سلام
خرررررررررررررررررررررااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااابببب ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببههههههههههههه هههههههه
سلام آقا... فایل رو یه جا دیگه آپ کن!!!
Portable Yahoo Messenger 9.0.0.797 ||size: 11380 KB
Download==>>>
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download==>>>
Portable Yahoo! Messenger v.8.1.0.244 || 10.3 Mb (Thinstalled)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسئولیت قبول نمیکنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Portable Yahoo Messenger 9.0.0.797 | 8.686 Mb
Use Yahoo! Messenger to call and talk over the Internet just like you’re on the phone. All you need is a headset, or a microphone and speakers. It’s that easy - just click the Call button. If no one’s there, leave a voicemail!You can also get much better sound quality than regular phone lines. Try it out - you and your friends will really hear a difference.Find, add, share friends… It’s easier than ever to add and invite friends to Messenger. You can even send your contact
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من نرم افزار ان اسپید که نصب میکنم دیگه یاهو مسنجر نسخه 9 اجرا نمیشه مجبورم نسخه 8 نصب کنم نسخه 8 ش هم کلی معایب داره
حالا میخوام یاهو مسنجر به صورت پرتابل باشه شاید درست شه
اگر لینک اخرین نسخه یاهو مسنجر 9 که فکر کنم Yahoo! Messenger 9.0.0.1389 Beta باشه رو بذارید ممنون میشم
این لینک ورژن جدیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه برام پرتابلش درست کنه
ممنون میشم
Portable Yahoo Messenger v9.0.0.797
.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)