تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: دانلود انجين قوي به نام Gamebryo

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

بابا همينطور كه محسن جان گفتن اين انجين اصلاً اديتور نداره و فقط برنامه نويسيه!!!!شما هم چه گيري به اديتور دادينا!!اين انجين تقريباً شبيه به DirectX هستش!!انشاالله براي نسخه ي بعدي!!
    فکر کنم مثل Dark Basic Pro فقط Script Editor داره.

داره خودمونی میشه Gamer_Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

12

درسته به درد شما ميخوره!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

اگه برنامه نویسی با خود موتور رو یاد بگیرید میتونید یه Level Editor با خود موتور بنویسید.با Dark Basic Pro که میشه این کارو انجام داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه *MASTER*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زبان dark basic چیه؟ script یا c++

داره خودمونی میشه codemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

13

زبان dark basic چیه؟ script یا c++
    دستورات دز Dark Basic همون Basic هستش !!!! زیاد هم جالب نیست من باهاش کار کردم محدودیت
    زیاد داره همین Game Bryo رو بچسبین که خیلی عالیه چون این با زبان برنامه نویسی کار می کنی در نهایت compile
    می کنی ، کنترل برنامه کاملا" دست خودته و حتی اگه بخوای می تونی headerfile ها رو هم تغییر بدی ولی
    Dark Basic چون Script نه زبان دردسر خودش رو داره!!!! خیلی محدودیت داره ! نحوه پرداخت گرافیکش هم خوب نیست!
    فقط syntax اون مشابه Basic هستش که خود این هم یک مسئله دیگس !
    تازه اگر بخوای فیزیک در برنامه داشته باشی باید package جدای Dark Physics رو بگیری که با مقایسه ای که بین
    دموهای فیزیک Dark Basic و Game Bryo کردم Game Byro خیلی حرفه ای تره!
    برین در سایت رسمی و بازیهایی که با Game Bryo ساخته شده رو ببینید. همین بس که Oblivion Gate رو با این
    engine ساختن بقیه بازیها که دیگه بماند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

دستورات دز Dark Basic همون Basic هستش !!!! زیاد هم جالب نیست من باهاش کار کردم محدودیت
    زیاد داره همین Game Bryo رو بچسبین که خیلی عالیه چون این با زبان برنامه نویسی کار می کنی در نهایت compile
    می کنی ، کنترل برنامه کاملا" دست خودته و حتی اگه بخوای می تونی headerfile ها رو هم تغییر بدی ولی
    Dark Basic چون Script نه زبان دردسر خودش رو داره!!!! خیلی محدودیت داره ! نحوه پرداخت گرافیکش هم خوب نیست!
    فقط syntax اون مشابه Basic هستش که خود این هم یک مسئله دیگس !
    تازه اگر بخوای فیزیک در برنامه داشته باشی باید package جدای Dark Physics رو بگیری که با مقایسه ای که بین
    دموهای فیزیک Dark Basic و Game Bryo کردم Game Byro خیلی حرفه ای تره!
    برین در سایت رسمی و بازیهایی که با Game Bryo ساخته شده رو ببینید. همین بس که Oblivion Gate رو با این
    engine ساختن بقیه بازیها که دیگه بماند.
    شما یه سری به RL-TEAM بزنید تا اطلاعاتی در مورد Dark Baisc Pro پیدا کنید...ازجمله Dark Physic و Dark AI و ....

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

13

شما یه سری به RL-TEAM بزنید تا اطلاعاتی در مورد Dark Baisc Pro پیدا کنید...ازجمله Dark Physic و Dark AI و ....
    موفق باشید.
    من هم official site این dark basic رو دیدم و هم دنبال آموزش و مقالاتش و حتی demo هاش هم بودم
    و در مورد dark physics و AI اون هم مطالعه کامل داشتم...
    اگه منظورتون این آدرسه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که من رفتم و همه جور engine ( از Torque و RPG Maker و ... )
    هست... اگه آدرس اشتباهه آدرس صحیح رو تو پست بعد بنوسید لطفا"...

ولی نمی تونید انکار کنید که dark basic بسیار ضعیفه و به ندرت برای تولید برنامه های سنگین مثل بازیها
    استفاده میشه

اصلا" از همه اینها که بگذریم...
    یکی از دلایل من روش اجرای خطی برنامه است و این خودش خیلی به برنامه ضرر میزنه و دیگه سیستم
    debug خطی اونه. بعد هم نحوه ذخیره سازی متغیر هاست.
    که شما به طور مستقیم روی نحوه ذخیره سازی اونها کنترل نداری و و و و ....
    برنامه نویسی object oriented که بماند...
    همین ریزه کاریهای فنیه که وقتی شما یه world بزرگ طراحی می کنی بدون دلیل سیستم قادر به
    render با سرعت مناسب نیست... (من به این مشکلات رسیدم و حلشون کردم که دارم اینها رو میگم!)
    تا حالا فکر کردین چرا بازی سازهای حرفه ای از نرم افزار به ظاهر
    قوی Quest 3D ( که تو اینجا و اونجا به اسم نرم افزار بازی ساز معرفی میشه ) استفاده نمی کنن؟
    اون هم AI داره!!!!
    چرا سراغ engine های open source میرن؟
    حالا شما می خواید AI رو به این چیزها ترجیح بدین میل خودتونه ولی باید هر چیزی رو اصولی کار کرد.
    در Game Bryo شما می تونید نحوه پردازش نور و سایه رو خودتون تعیین کنید. این چیزها مهمه و الا
    AI در هیچ بازیهاییکه نقش اصلی رو نداشته اگه شما در مورد AI در بازیها مطالعه ندارید من بهتون بگم
    بیش از نصف بازیهایی که بازیهای محبوب هستند از ضعف AI رنج می برند... حتی اونها هم که اسم
    AI روشون گذاشته میشه فقط یه سری الگوریتم پیچیدست که ذهن انسان همه رو نمی تونه به خاطر
    بسپره به نظرش AI میاد (این جمله رو هم از خودم نگفتم...)
    بنا بر این AI یک فاکتور قضیه است دیگه Dark Basic چه بر تری نسبت به Game Bryo داره؟
    فقط کافی دموی نور Game Bryo رو با بازیهای ساخته شده در Dark Basic مقایسه کنید.
    شما یک نور پردازی درست و حسابی در Dark Basic ندارید( یه نسخه بازی ایرانی هم با Dark Basic
    هم ساخته شده که بازی مثال زدنی نیست فقط محض اطلاع گفتم : "پویا و خپل"
    که من با سازندش یه صحبت کوتاهی داشتم...)

شما هم موفق باشید...
    Last edited by codemaster; 30-01-2008 at 01:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

میشه با این موتور GameBryo 1.2 و با همین لینکهایی گه گذاشتیم بازی ساخت یعنی کمپایل میکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

من هم official site این dark basic رو دیدم و هم دنبال آموزش و مقالاتش و حتی demo هاش هم بودم
    و در مورد dark physics و AI اون هم مطالعه کامل داشتم...
    اگه منظورتون این آدرسه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که من رفتم و همه جور engine ( از Torque و RPG Maker و ... )
    هست... اگه آدرس اشتباهه آدرس صحیح رو تو پست بعد بنوسید لطفا"...

ولی نمی تونید انکار کنید که dark basic بسیار ضعیفه و به ندرت برای تولید برنامه های سنگین مثل بازیها
    استفاده میشه

اصلا" از همه اینها که بگذریم...
    یکی از دلایل من روش اجرای خطی برنامه است و این خودش خیلی به برنامه ضرر میزنه و دیگه سیستم
    debug خطی اونه. بعد هم نحوه ذخیره سازی متغیر هاست.
    که شما به طور مستقیم روی نحوه ذخیره سازی اونها کنترل نداری و و و و ....
    برنامه نویسی object oriented که بماند...
    همین ریزه کاریهای فنیه که وقتی شما یه world بزرگ طراحی می کنی بدون دلیل سیستم قادر به
    render با سرعت مناسب نیست... (من به این مشکلات رسیدم و حلشون کردم که دارم اینها رو میگم!)
    تا حالا فکر کردین چرا بازی سازهای حرفه ای از نرم افزار به ظاهر
    قوی Quest 3D ( که تو اینجا و اونجا به اسم نرم افزار بازی ساز معرفی میشه ) استفاده نمی کنن؟
    اون هم AI داره!!!!
    چرا سراغ engine های open source میرن؟
    حالا شما می خواید AI رو به این چیزها ترجیح بدین میل خودتونه ولی باید هر چیزی رو اصولی کار کرد.
    در Game Bryo شما می تونید نحوه پردازش نور و سایه رو خودتون تعیین کنید. این چیزها مهمه و الا
    AI در هیچ بازیهاییکه نقش اصلی رو نداشته اگه شما در مورد AI در بازیها مطالعه ندارید من بهتون بگم
    بیش از نصف بازیهایی که بازیهای محبوب هستند از ضعف AI رنج می برند... حتی اونها هم که اسم
    AI روشون گذاشته میشه فقط یه سری الگوریتم پیچیدست که ذهن انسان همه رو نمی تونه به خاطر
    بسپره به نظرش AI میاد (این جمله رو هم از خودم نگفتم...)
    بنا بر این AI یک فاکتور قضیه است دیگه Dark Basic چه بر تری نسبت به Game Bryo داره؟
    فقط کافی دموی نور Game Bryo رو با بازیهای ساخته شده در Dark Basic مقایسه کنید.
    شما یک نور پردازی درست و حسابی در Dark Basic ندارید( یه نسخه بازی ایرانی هم با Dark Basic
    هم ساخته شده که بازی مثال زدنی نیست فقط محض اطلاع گفتم : "پویا و خپل"
    که من با سازندش یه صحبت کوتاهی داشتم...)

شما هم موفق باشید...
    پس چرا برای همچنین موتور ضعیفی shader هم درست کردن...میدونی که shader کلی حجم میگیره.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

13

پس چرا برای همچنین موتور ضعیفی shader هم درست کردن...میدونی که shader کلی حجم میگیره.
    دوست عزیز بحث ما به جایی نمیرسه دوستانی که دستی در کار دارند فرق open source engine رو با این برنامه ها
    می دونن ... پس بیشتر از این در موردش بحث نمی کنیم....

Last edited by codemaster; 03-02-2008 at 11:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •