گفتم که فقط شما نبودی که دبل950 داشتی من خودم هم حدود 2ماه دبل 950 داشتم و خدا را شکر ان73 هم که دست همه می بینی و من 1دونه از مشکلاتی که میگی تو دبل950 ندیدم
گفتم که فقط شما نبودی که دبل950 داشتی من خودم هم حدود 2ماه دبل 950 داشتم و خدا را شکر ان73 هم که دست همه می بینی و من 1دونه از مشکلاتی که میگی تو دبل950 ندیدم
اقا جان من بیخیال با هم دوست باشید مهر محبت صفا عشق![]()
a1200 رو بی خیال شو چون یکی از دوستان من داره اینو بگم که 5300 بهتر از a1200 هست.
حالا خوبه این گوشی رو داشتی و هیچ مشکلی نداشته
آدم نباید روی مشکلات چشم پوشی کنه
همین n73 هم خیلی سرعت پایینی داره ولی به پای این گوشی ها نمیرسه
برا چی از 5300 بد تره؟
lcd در روز هم باید به زور دید خیلی تاره زیاد هم خوشگل نیست صداش هم که از 5300 کمتره.هر دو گوشی رو باهاشون کار کردم.خلاصه به این نتیجه رسیدم که اصلا به درد نمیخوره قیمتش هم نمیدونم چند بوده اون اولا که اومده و لی الان بین 200 تا 250 هست دقیقا نمیدونم.
متحول شدم
ساسان جون ما کوچیکتیم اصلا هر چی شما بگید ما خیلی دوست داریم![]()
ما بیشتر...![]()
از دید سخت افزاری اگر بخواهیم این دو رو مقایسه کنیم
برتری های W950 :داشتن کیبورد ،ال سی دی بزرگتر . FPS بالاتر در پخش فایل های تصویری ، مناسب تر برای بازی،برنامه های بیشتر ، حافظه بسیار بالا وسریع
برتری های A1200 :پردازنده بسیار قوی تر و سرعت بالا همچنین ثبات و پایداری در اجرای برنامه ها عکاسی خوب ، داشتن مایکرو که برای خواندن بار کد و کارت ویزیت همینطور برای عکس برداری از متن عالیه و در این زمینه رقیب نداره اجرای برنامه های سنگین مثل Windows 3.2 انعطاف پذیری بهتر در برنا مه های جاوا
موارد یکسان : هردو موزیک پلیر های خوبی هستند و A1200 در هندزفری با تمامی موتورلا ها فرق داره و هندزفری عالی و بسیار قدرتمندی داره همنطور هندزفری W950 هم بسیار قدتمند و با کیفت هستش.
ضعف ها :
W950
پس از اجرای عکس ها و برنامه های سنگین هنگ میکنه و پایدار نیست
دکمه های کوچیکی داره و برای کسانی که دستشون بزرگه مناسب نیست
از نظر اجرای نرم افزار های جاوا خیلی بد عمل میکنه.
A1200
قابش بر خلاف موتوهای دیگه خش میافته
هنوز به پیشرفت نرم افزاری که باید نرسیده و در سالهای آینده بسیار قدرتمند میشه پس برای استفاده کامل از قابلیتهاش فعلآ زوده
در اجرای ویدیو بعضی وقتها کنده
زبان فارسی رو هنوز ساپورت نمیکنه
نداشتن فلاش
اگر یک موزیک پلیر قوی و با حافظه بالا می خوایی که گوشی مبایل هم باشه W950 انتخاب بسیار خوبی هستش
ولی اگر یک گوشی سریع می خوایی که اصلا هنگ نکنه و در کارایی پایدار باشه یعنی بعد از باز کردن یک عکس 5 مگابایتی هنگ نکنه و سیستم عامش بسیار قدرتمند باشه و بتونی خودت فلشش کنی A1200
در کل گوش های موتورلا به درد کسایی میخوره که حس دستکاری گوشی رو دارن و دوست دارن گوشیشون هر روز یک تم داشته باشه و یک قابلیت
و SE هم به در کسایی که از کارایی های که در کارخانه برای گوشی تعریف شده راضی هستند و علاقه ای به تغییرات جدید در گوشی قدیمشون رو ندارند.
Last edited by Apachi; 11-01-2008 at 19:32.
دوست خوبم کافیه برای نور زیاد کافی در تمامی گوشی ها ی تاچ موتورلا دکمه سبز و قرمز رو باهم بگیری اونوقت کنتراستش جوری میشه که راحت خونده میشه این تو خود کاتلاگش هست چون LCD های TFT با اینکه بسیار واضح هستند وبهترین هستند در نور زیاد احتیاج به کنتراست بالا دارند.........
Last edited by Apachi; 11-01-2008 at 19:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)