منم با عکاسی G800 موافقم.
ولی در کل هیچ گوشی به اندازه ی n95 8gb کامل نیست. چه در فیلمبرداری و چه عکسبرداری.
یا حق
منم با عکاسی G800 موافقم.
ولی در کل هیچ گوشی به اندازه ی n95 8gb کامل نیست. چه در فیلمبرداری و چه عکسبرداری.
یا حق
مرده این نظراتتم جیگگگگگگگر
یه مقدار دوگولرو به کار بنداز!
آپدیت بزارن مگه چیه؟ برا n95 8gb هم آپدیت اومده. بابا یه مقدار پیشرفت کنید. همین شماهایید که نمیزارید ایران پیشرفت کنهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسف باش. چیکار کنیم.
قبول کن که k850 یه دوربین SLRه
تائید میشه.
درست میگی ولی N95 8GB و N82 تقریبا در یک حد هستن
فلش زنون تو N82 خیلی بهتر عمل کرده
دوستان من دیشب تا حالا کلی حالم گرفته شده فکر نمیکردم k850 اینقدر بد عکس بگیره
بازم به w850 خیلی بهتره عکساش واقعا کسانی که با یک گوشی کار نکردند واز روی تعصب
و اطلاعات تبلیغی سایتها بچه ها را منحرف میکنند اول بروند با یک گوشی خودشون کار کنند
بعد این و اون راهنمایی کنند من به k850 رای دادم و بعد خریدم ولی پشیمونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدا من نمیدونم چرا این سونی خزیکسونی ها نمی خوان قبول کنن!!!
بابا به خدا همون نیمچه دوربین و یه ذره واکمن رو هم سونی براتون گذاشته. اسم اریکسون فقط برای اینه که طفلکی دلش نسوزه !!! تازه همه ی اونا رو هم فقط با هک کردن تازه میشه تحملشون کرد !!!
فقط چون سونی اریکسون دوست دارین چشم بسته 850 رو انتخاب میکنین؟ ( با اون طراحیش؟)
Last edited by Maziar_69; 09-01-2008 at 16:11.
سلام دوستان
من به K850 رای دادم ولی اصلاً ازش راضی نیستم فقط از فلش زنونش خوشم اومده که تو شب خوب عکس میگیره ! همین ... در ضمن گوشی هایی که تو نظر سنجی بودند زیاد جالب نیستند (یعنی میتونستند مدل های جالب تری باشند ...مثلا گوشی از سامسونگ اصلاً به چشم نمیخوره تو این نظر سنجی!!!!!
موفق باشید
دو سه تا از دوستان گرفته بودن تو تاریکی مطلق عکس انداختن کاملا روشن میشد.
شما رو چه به گوشی.شما برو همون دخترتو بکشنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
[quote=B L A S T E R;1979676]دو سه تا از دوستان گرفته بودن تو تاریکی مطلق عکس انداختن کاملا روشن میشد.
خدا شاهد من عین واقعیت را گفتم حتی نمایندگی خود الرمس گوشی را بردم امروز(چون گارانتی دار بود)
و خودشون هم تست کردند و چون دیدند عیب از خود گوشی مرجوع کردند.
من هیچوقت از روی تعصب صحبت نمیکنم الان یک w850 که خیلی ازش راضیم در ضمن همین امشب
یک N95 هشت گیگ خریدم.
[quote=re_ir2;1979754]دوست عزیز شما اگه با کا800 عکس انداخته باشید می بینید که فلشش حتی تو تاریکی هم عکس روشن میندازه و کا850 هم هیچ فرقی با کا800 نداره و فلش هر دو گوشی مثل همه
بعدشم شما خودت میگی ایراد از گوشیه و فکر کنم باید موقع خریدن تست می کردی
در ضمن هم باید بگم که توی همه ریویوها گفته بودند که دوربین کا850 بهتر از ان 95-1و ان95-2 هستش و این از روی تعصب نیست تازه کا850 بدون تنظیمات بهتر بود و اگه شما از تنظیمات این گوشی استفاده کنی قطعا از تمام گوشی ها بهتر عکس میندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)