اخه با زدن یک کد که صداش در حد N73 که نمیشه
ولی خب ممکنه بلندتر بشه ولی در حدn73 !!!!!!!!
ا اخه اسپیکر اون کجا اسیپکر U700 کجا !!
اخه با زدن یک کد که صداش در حد N73 که نمیشه
ولی خب ممکنه بلندتر بشه ولی در حدn73 !!!!!!!!
ا اخه اسپیکر اون کجا اسیپکر U700 کجا !!
تایید میشه
خوب شاید حتما میشه
آخه اسپیکر 6131 از u700 کوچیکتره ولی به اندازه n73 بلنده
تقریبا n73قبلا گفتم اسپیکر 73 با700 قابل مقایسه نیست ولی تصصحیح میکنم ((((خیبی زیاد میشه))))
من خیلی ساده توضیح دادم یه دکمه نیست خیلی کار داره
اگه نتونستین بگین تا مفصل تر بگم![]()
من قبلا هم گفتم اسپیکر73با700 قابل مقایسه نیست تصحیح میکنم ((((خیلی زیاد میشه)))))))......
در ضمن با زدن چند دکمه تموم نمیشه کار زیاد داره وفقط تنظیم صوتی نیست
اقا یه کم بیشتر توضیح بده کسی تا به حال تست نکرده؟
اصلا همچین چیزی کار نمیکنه چون کدهای سامسونگ ظاهرشون معلومه که چه شکلی هستند . مثلا هیچ وقت آخر کد ستاره ومربع نیست فقط مربع خالی
مهیار جون خوب شد که یو600خریدی حداقل تو یه فکری به حال ما بکن مثلا جفتمون یو600 داریما.
یه کاری واسه افزایش ظرفیت پیام و مخصوصا صداش بکن.
در ضمن هندسفری دو تیکه از کجا میتونم پیدا کنم.
آقا زیمکا من که گفتم . شما باید تبدیل صدا بگیر . بگو تبدیل صدا برای دی 900 میخوای . همون به یو 600 هم میخوره . من که رفته بودم برای دی 600 بخرم همش برای دی 900 رو بهم میدادن . 3 تومن هم قیمتشه . بعد برو یه هدفون هم بخر 20 تومن ( اگه پول داری ) اون وقت ببین یو 600 بهتره یا آی پاد :d
یعنی برم مغازه بگم تبدیل صدا بده؟اون وقت اون چه هدفونی هستش که 20 تومان پولشه میشه عکسش رو بذاری ؟در ضمن مهیار جون دستم به دامنت یه کد مد واسه این لاکردار پیدا کن که صداش بلند بشه واسه من خیلی خوبه ولی توی کل همیشه شکست میخوره.امروز باور کن یکی آ1200 موتو داشت میگفت 25 تومان بده و با هم تاق بزنیم تا امشب هوسی شده بودم ولی از این گوشی نمیشه دل کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)