ولی خداوکیلیش هیچ سایتی به ÷ای موبایل ریویوو نمیرسه و نخواهد رسید
البته هنوز یه مقایسه کامل کامل انجام نداده ولی ایشالله انجام بده
GSARENA که باید بشه nokiaarena
فون آرنا هم ..... (من اصلآ قبولش ندارم به خاطر اینکه (توی اون پست گذاشتم))
ولی خداوکیلیش هیچ سایتی به ÷ای موبایل ریویوو نمیرسه و نخواهد رسید
البته هنوز یه مقایسه کامل کامل انجام نداده ولی ایشالله انجام بده
GSARENA که باید بشه nokiaarena
فون آرنا هم ..... (من اصلآ قبولش ندارم به خاطر اینکه (توی اون پست گذاشتم))
فک میکنم این phone arena تازه تاسیس باشه.
همه مقایسه ها متعصبانه صورت میگیره چون مقایسه سایتها با هم خیلی فرق می کنن تو یکی n82 خوبه تو یکی دیگه K850 تو اون یکی...![]()
شما خوب تا دیروز که هیچ سایتی طرف کا850 رو نگرفته بود میگفتید فون ارنا بهتره!حالا چی شد فون ارنا هم متعصب شد!!؟؟در ضمن هیچ سایتی تا حالا کا850 رو برترین 5 مگاپیکسلی بین بقیه ندونسته!!!
من بازم میگم k850 , g600 عکس طبیعی میگیرن و با کیفیت بیشتر..خیلی هم بهتر از n82 و n95 .با گوشیای نوکی وقتی عکس میگیره یه دور عکس رو رندر میکنه بعد رنگ امیزی میکنه.و ای کار باعث میشه فک کنید باکیفیته.فقط قشنگ میندازن
تایئد میشه
تازه اگه از تنظیمات سونی اریکسون وسامسونگ استفاده کنی عکساشون واقعا بهتر میشه
میشه بگی ما کی گفتیم که فون آرنا خوبه ؟؟؟شما خوب تا دیروز که هیچ سایتی طرف کا850 رو نگرفته بود میگفتید فون ارنا بهتره!حالا چی شد فون ارنا هم متعصب شد!!؟؟در ضمن هیچ سایتی تا حالا کا850 رو برترین 5 مگاپیکسلی بین بقیه ندونسته!!!
وقتی که ک850 رو آخر کرده بود ؟؟؟؟
بیخودی جو ندین !!!
من از همون اولش گفتم این فون آرنا طرفدار سامسونگه. اینبارم یه مقدار کم به سامسونگ امتیاز داده که ملت بگن نه اگه طرفدار سامسونگ بود خوب امتیاز میداد بشونشما خوب تا دیروز که هیچ سایتی طرف کا850 رو نگرفته بود میگفتید فون ارنا بهتره!حالا چی شد فون ارنا هم متعصب شد!!؟؟در ضمن هیچ سایتی تا حالا کا850 رو برترین 5 مگاپیکسلی بین بقیه ندونسته!!!
ولی همین GSMarena که میگی طرفدار نوکیاست تو مقایسه k850 و n95 در عکاسی صرف به K850 بهتر امتیاز داده بود...
امير جان خوب ديگه تابلو بود كه بهتره.ديگه مجبور بود و كاري نميتونست بكنه براي همين فيلمبرداري هم قاطي مقايسه كرد تا باز نتيجه اخرش كه بيشتر به چشم مياد باز به نفع نوكيا بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)