اصلان کی گفت تو فک کنی؟ تو که 95 8گیگ داری و کل همه باهاش می خوابه! برو آقا جان! اینجا مال ما فقیراست
5700 برنامه بلک لیست داره.از سایت series60v3.com
دیگه اینکه خیلی خوبه
بخرش صفا کن
اصلان کی گفت تو فک کنی؟ تو که 95 8گیگ داری و کل همه باهاش می خوابه! برو آقا جان! اینجا مال ما فقیراست
5700 برنامه بلک لیست داره.از سایت series60v3.com
دیگه اینکه خیلی خوبه
بخرش صفا کن
رفیقم ان73 معمولی خرید از همکاری همه ی شما ممنونم من یه لحظه دستم گرفتم
داشتم اهنگ گوش میدادم که کاور لنزش رو باز کردم گوشی هنگیدیکی از دوستام قبلا این کار رو کرده بود(فکر کنم بلاستر یا سعید) کلی ناامید شدم نکنه 5700 هم اینجوری باشه راستی صدای ان73 واقعا بلنده خیلی فاز میده حیف که هیش کدوم از رفیقام 5700 ندارن به غریبه هم نمیشه رو انداخت توی مغازه هم که بری نمیذارن اعصابم خورد داره میشه.
به نظر شما از دبلیو850 و کا750 بلندتره نسبت به ان72 چی؟
عزیز دل برادر 5700 رو بگیر بچرخون!اخ نمیگه!هنگ منگ در کار نیست!بیچاره توی همین فریم ویر دومش هیچ مشکلی نداره!!ممکنه مثل ان93 برای فریم ویر های بدی بلایی سر این 5700 بیارند!!!صداش با تنظیم اکولایزر تیز میشه و میتونه 3250 رو بخوره!ولی کیفیت همیشه خداست!!!این هزار و دو صد بار دیگه دارم میگم!!بخر!داره خز میشه!!
منم میخوام بخرم یه غلطی کردیم چند وقت پیش پول به یکی دادم حالا از وقتش هم گذشته هر چی بهش میگم بده خودش رو این ور و اون ور قایم میکنه یه سری تلفنش رو دایورت کرده بود منم با اون حقه ای که توی کلوپ سونی اریکسون بودشباهاش تماس گرفتم دهنش وا مونده بود
به محض اینکه بگیرم میخرم فعلا یو600 خودم رو تو خونه میذارم تا یه مشتری توپ گیرش بیاد
چطوری؟ میشه بگی؟منم با اون حقه ای که توی کلوپ سونی اریکسون بودشباهاش تماس گرفتم
بیا این اموزشش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)