تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: خرید سیستم - 1 میلیون بودجه - مولتی تسکینگ خفن

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

تو بازار ایران هست ؟ این D4

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رمهاي GSkill سري HK PC2-6400 با چيپهاي ProMOS اين تايمينگ رو دارند و دقيقا با همين تايمينگ هم كار مي كنند.
    4-4-3-5 خیلی نامعقول میزنه! نکنه کلکی توی کار باشه! شاید توی سایتش خواسته بنویسه 15-3-4-4 ! به جای 15 نوشته 5! خیلی عجیبه پس چرا فقط رم جی اسکیل با این تایمینگ داریم؟ یعنی بقیه کمپانی ها نمیتونن همچین تایمینگی بزنن؟ اگه نه پس یه کاسه ای زیر نیم کاسه ست.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

4-4-3-5 خیلی نامعقول میزنه! نکنه کلکی توی کار باشه! شاید توی سایتش خواسته بنویسه 15-3-4-4 ! به جای 15 نوشته 5! خیلی عجیبه پس چرا فقط رم جی اسکیل با این تایمینگ داریم؟ یعنی بقیه کمپانی ها نمیتونن همچین تایمینگی بزنن؟ اگه نه پس یه کاسه ای زیر نیم کاسه ست.
    مشكلي نيست. بقيه رمها رو هم با اوركلاك ميشه به اين حالت رسوند. ( رم من هم از همين 4.4.3.5 هاست!‌‌ )

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

و ی ر ا ی ش
    Last edited by becareful; 07-01-2008 at 03:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ویرایش مشودد ...
    Last edited by becareful; 07-01-2008 at 03:36.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشكلي نيست. بقيه رمها رو هم با اوركلاك ميشه به اين حالت رسوند. ( رم من هم از همين 4.4.3.5 هاست!‌‌ )
    چی بگم! رمی از 14 یا 15 بیاد به 5 !! البته توی یه مقایسه اومده بود رم ocz 4-4-4-15 رو با این 5-3-4-4 مقایسه کرده بود !پس باید در یه سطح باشن یا حداقل خیلی کم با هم تفاوت داشته باشن! ضمن اینکه به یه چیز عجیبتر هم برخوردم! این سه رو جی اسکیل رو نگاه کن:
    G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK (200 €
    - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK (185 €
    - G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ (220

که قیمت هاشون رو هم نوشته اولی همونیه که تو میگی(قیمتش 200) ولی قیمتی کمتر از سومی که
    تایمینگ 12-4-4-4 داره هست!! در صورتی که باید بیشتر باشه.با این که هر دو تا یه نوع برند هستن هر دو DDR2 و هر دو یه کیفیت ساخت دارن! البته الن هم خوابم میاد فردا میام بیشتر میگم الان گیجم. فعلا ...

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست گرامی به هر حال من این قیمت رو از وارد کننده گرفتم و توی بازار رضا هم هفته پیش قیمت گرفتم 115 خوب من زیاد روی این مسئله زوم نکردم ولی شاید با چیپهای مختلف باشند اما ویرجیل در این مورد بیشتر اطلعات داره ولی در مورد تایمینگ مطمئا باش که 5-3-4-4 هست اگر هم خود رم رو بگیری بازم همین تایمینگ رو ش نوشته و باید بگم من اول ocz انتخاب کرده بودم بعد شد کروشال ولی وقتی دوستان این رم رو معرفی کردن توی کتم نرفت که قبول کنم اما وقتی با این تایمینگ و این قیمت دیدم و چند تا رویو دیدم گفتم دیگه همین رم در ضمن شما میخوای 40 بیشتر بدی که مثلا یک فریم یا دو فریم بازیا رو بهتر انجام یا مثلا توی کمپرس فایل چند ثانیه بهتر عمل کنه اون 40 رو میزاری رو کارت گرافیک یا cpu یا مادر برد و نتیجه بهتری میگیری و در صورتی که این رم رومیشه به راحتی با اوور به out put 1066 و تایمینگ 15-5-5-5 رسوند .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چی بگم! رمی از 14 یا 15 بیاد به 5 !! البته توی یه مقایسه اومده بود رم ocz 4-4-4-15 رو با این 5-3-4-4 مقایسه کرده بود !پس باید در یه سطح باشن یا حداقل خیلی کم با هم تفاوت داشته باشن! ضمن اینکه به یه چیز عجیبتر هم برخوردم! این سه رو جی اسکیل رو نگاه کن:
    G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK (200 €
    - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK (185 €
    - G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ (220

که قیمت هاشون رو هم نوشته اولی همونیه که تو میگی(قیمتش 200) ولی قیمتی کمتر از سومی که
    تایمینگ 12-4-4-4 داره هست!! در صورتی که باید بیشتر باشه.با این که هر دو تا یه نوع برند هستن هر دو DDR2 و هر دو یه کیفیت ساخت دارن! البته الن هم خوابم میاد فردا میام بیشتر میگم الان گیجم. فعلا ...
    اصلا اون اولي و سومي رو نميشه با هم مقايسه كرد. سومي سري HZ است و از چيپهاي Micron D9GKX يا D9GMHاستفاده مي كنه. ( ميشه گفت گرون ترين و بهترين چيپهاي رم DDR2 ) اگه نگم بهتر از سريهاي Reaper HPC يا Flex XLC كمپاني OCZ هست ولي پايينتر هم نيست... ولي اولي چيپهاي ProMOS داره كه نسبت به سري HZ ضعيفتر است و قابليت اوركلاك كمتري داره. ) دومي هم چيپهاي Elpida داره كه از هر دو مدل ديگه ضعيفتر است.
    در صورتی که این رم رومیشه به راحتی با اوور به out put 1066 و تایمینگ 15-5-5-5 رسوند .
    اين كه خيلي معموليه. خيلي بهتر از اين حرفها اوركلاك ميشه...

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس اگه عجله نداری صبر کن تا giga x38 _ds5 بیاد و اونو بگیر
    همین کار رو می‌کنم

و اما یه سوال: این رمی که شما فرمودید (
    ram: crucial 2x1gb 1066) به خاطر FSB بالاتر تو زمینه‌هایی که اول تاپیک گفتم لزوماً بهتر عمل می کنند و ‌بحث‌هایی مثل تایمینگ و غیره چندان تأثیری در زمینه کاری من نداره؟ یا کلاً این رم فقط پیشنهاد شخصی شماست؟!

مرسی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

همین کار رو می‌کنم

و اما یه سوال: این رمی که شما فرمودید (
    ram: crucial 2x1gb 1066) به خاطر FSB بالاتر تو زمینه‌هایی که اول تاپیک گفتم لزوماً بهتر عمل می کنند و ‌بحث‌هایی مثل تایمینگ و غیره چندان تأثیری در زمینه کاری من نداره؟ یا کلاً این رم فقط پیشنهاد شخصی شماست؟!

مرسی

Model
    Brand Crucial
    Series Ballistix
    Model BL2KIT12864AA1065
    Type 240-Pin DDR2 SDRAM
    Tech Spec
    Capacity 2GB (2 x 1GB)
    Speed DDR2 1066 (PC2 8500)
    Cas Latency 5
    Timing 5-5-5-15
    Voltage 2.2V
    Heat Spreader Yes
    Recommend Use High Performance or Gaming Memory

زمان تاخیر : cl5
    تایمینگ: 5.5.5.15

مدلهای زیادی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •