تو بازار ایران هست ؟ این D4
4-4-3-5 خیلی نامعقول میزنه! نکنه کلکی توی کار باشه! شاید توی سایتش خواسته بنویسه 15-3-4-4 ! به جای 15 نوشته 5!خیلی عجیبه پس چرا فقط رم جی اسکیل با این تایمینگ داریم؟ یعنی بقیه کمپانی ها نمیتونن همچین تایمینگی بزنن؟ اگه نه پس یه کاسه ای زیر نیم کاسه ست.
مشكلي نيست. بقيه رمها رو هم با اوركلاك ميشه به اين حالت رسوند. ( رم من هم از همين 4.4.3.5 هاست! )
و ی ر ا ی ش
Last edited by becareful; 07-01-2008 at 03:34.
ویرایش مشودد ...
Last edited by becareful; 07-01-2008 at 03:36.
چی بگم! رمی از 14 یا 15 بیاد به 5 !! البته توی یه مقایسه اومده بود رم ocz 4-4-4-15 رو با این 5-3-4-4 مقایسه کرده بود !پس باید در یه سطح باشن یا حداقل خیلی کم با هم تفاوت داشته باشن! ضمن اینکه به یه چیز عجیبتر هم برخوردم! این سه رو جی اسکیل رو نگاه کن:
G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK (200 €
- G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK (185 €
- G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ (220€
که قیمت هاشون رو هم نوشته اولی همونیه که تو میگی(قیمتش 200) ولی قیمتی کمتر از سومی که تایمینگ 12-4-4-4 داره هست!! در صورتی که باید بیشتر باشه.با این که هر دو تا یه نوع برند هستن هر دو DDR2 و هر دو یه کیفیت ساخت دارن!البته الن هم خوابم میاد فردا میام بیشتر میگم الان گیجم. فعلا ...
دوست گرامی به هر حال من این قیمت رو از وارد کننده گرفتم و توی بازار رضا هم هفته پیش قیمت گرفتم 115 خوب من زیاد روی این مسئله زوم نکردم ولی شاید با چیپهای مختلف باشند اما ویرجیل در این مورد بیشتر اطلعات داره ولی در مورد تایمینگ مطمئا باش که 5-3-4-4 هست اگر هم خود رم رو بگیری بازم همین تایمینگ رو ش نوشته و باید بگم من اول ocz انتخاب کرده بودم بعد شد کروشال ولی وقتی دوستان این رم رو معرفی کردن توی کتم نرفت که قبول کنم اما وقتی با این تایمینگ و این قیمت دیدم و چند تا رویو دیدم گفتم دیگه همین رم در ضمن شما میخوای 40 بیشتر بدی که مثلا یک فریم یا دو فریم بازیا رو بهتر انجام یا مثلا توی کمپرس فایل چند ثانیه بهتر عمل کنه اون 40 رو میزاری رو کارت گرافیک یا cpu یا مادر برد و نتیجه بهتری میگیری و در صورتی که این رم رومیشه به راحتی با اوور به out put 1066 و تایمینگ 15-5-5-5 رسوند .
اصلا اون اولي و سومي رو نميشه با هم مقايسه كرد. سومي سري HZ است و از چيپهاي Micron D9GKX يا D9GMHاستفاده مي كنه. ( ميشه گفت گرون ترين و بهترين چيپهاي رم DDR2 ) اگه نگم بهتر از سريهاي Reaper HPC يا Flex XLC كمپاني OCZ هست ولي پايينتر هم نيست... ولي اولي چيپهاي ProMOS داره كه نسبت به سري HZ ضعيفتر است و قابليت اوركلاك كمتري داره. ) دومي هم چيپهاي Elpida داره كه از هر دو مدل ديگه ضعيفتر است.
اين كه خيلي معموليه. خيلي بهتر از اين حرفها اوركلاك ميشه...در صورتی که این رم رومیشه به راحتی با اوور به out put 1066 و تایمینگ 15-5-5-5 رسوند .
همین کار رو میکنم
و اما یه سوال: این رمی که شما فرمودید ( ram: crucial 2x1gb 1066) به خاطر FSB بالاتر تو زمینههایی که اول تاپیک گفتم لزوماً بهتر عمل می کنند و بحثهایی مثل تایمینگ و غیره چندان تأثیری در زمینه کاری من نداره؟ یا کلاً این رم فقط پیشنهاد شخصی شماست؟!
مرسی
Model
Brand Crucial
Series Ballistix
Model BL2KIT12864AA1065
Type 240-Pin DDR2 SDRAM
Tech Spec
Capacity 2GB (2 x 1GB)
Speed DDR2 1066 (PC2 8500)
Cas Latency 5
Timing 5-5-5-15
Voltage 2.2V
Heat Spreader Yes
Recommend Use High Performance or Gaming Memory
زمان تاخیر : cl5
تایمینگ: 5.5.5.15
مدلهای زیادی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)