اين بازي رو من تا وسطاش رفتم بقيش رو داداشم بازي كرد و رفت تا آخرش. چيز خاصي نميشه آخرش.شما دوباره قدرت سابق رو بدست ميارين و ميشين OVER LORD
اين بازي رو من تا وسطاش رفتم بقيش رو داداشم بازي كرد و رفت تا آخرش. چيز خاصي نميشه آخرش.شما دوباره قدرت سابق رو بدست ميارين و ميشين OVER LORD
ایا تو این بازی میشه مثل assassins creed تو شهر برا خودمون بچرخیم هر کاری دلمان خواست بکنیم.
کسی راهنمای قدم به قدم فارسی این بازی رو نداره؟
من در این بازی به یک جایی رسیدم که چند بار با هاله هایی زرد رنگ مواجه شدم،اگه میشه بگید چجوری میشه در این بازی از اون هاله های زرد رنگ عبور کرد اگه هنوز نتونستید بفهمید کجا هستم یه جایی هست که چند تا آدم کوتوله آبی رنگ هستند که وقتی بهشون نزدیک میشم میرن داخل یک غار و من نمیتونم جلوتر برم به خاطر اینکه دور غار یه هاله زرد رنگی هست،سوال من اینه که چطوری میشه از این هاله های زرد رنگ عبور کرد
یه سوال دیگه هم داشتم
چطوری میتونم اون آدم کوتوله هایی که اسمشون فکر کنم Minion بود رو داخل آب ببریم آخه یه جایی رو پیدا کردم که به یکجایی شبه لوله فاضلاب ختم میشه و دهانه اون غار که داخل آب هست با یک ستون بسته شده و اگر اون Minion هارو داخل آب بیارم میمیرن
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید
برای راهنمایی بیشتر یه چند تا عکس از جاهایی که گیر کردم میذارم(اون نوار خون و اون نوار آبی رنگی که زیاده شده رو با ترینر کردم)
حجم عکس ها هم خیلی کمه هر 13تا باهم 758 کیلوبایت بیشتر نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M A S T 3 R; 03-06-2010 at 15:26.
یعنی کسی نیست جواب منو بده؟
اگه سوالمو نفهمیدین لااقل به سوال های زیر جواب بدید
1.چطور میتونم سربازام یا Minion هارو تو آب ببرم؟
2.چطور میشه از اون هاله های سبز رنگ رد شد؟
Last edited by M A S T 3 R; 03-06-2010 at 15:27.
سلام بچه ها من به یه مرحله ای رسیدم که یه مرد رو به یه وسیله بستن و میگه باید گیاه ها رو از بین ببرم ولی نمیدونم باید چکاری کنم اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
سلام
اون مرحله ای ک ی مرد رو ی دستگاهی هست و باید گل هارو از بین ببری رو باید چجوری رفت
باید چ کاری انجان داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)