من قبلا سودوکو داشتم ولی این یه چیزه دیگست mer30
من قبلا سودوکو داشتم ولی این یه چیزه دیگست mer30
176*220
240*320کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم
فقط جرات نکردم براش تاپیک جداگونه بزنم!
اگه شما برات مقدوره و میدونی بازی تکراری نیست یه تاپیک جداگونه براش بزن چون بازیه قشنگی هست و مورد استقبال واقع میشه.
این بازی به صورت جدا معرفی نشده ولی قبلا یکی از دوستان پک کامل همه ی بازی های گیم لافت رو گذاشته بود، این هم توش بود. به نظر من بهتر شما پست اول رو ادیت کنی تو همون پست اول بذاری تا کسایی که به سودوکو علاقه دارن دانلود کننخواهش میکنم
فقط جرات نکردم براش تاپیک جداگونه بزنم!
اگه شما برات مقدوره و میدونی بازی تکراری نیست یه تاپیک جداگونه براش بزن چون بازیه قشنگی هست و مورد استقبال واقع میشه.
و یه تذکر هم بده که نسخه ی EA یکم مشکل داره (تو w810 درست کار نمیکنه)
آموزش برای کسانی که بلد نیستند::
پازل سودکو به طور استاندارد و عمومی از یک جدول 9×9 تشکیل یافته است. بنابراین ما در مجموع شاهد یک جدول 81 خانه ای می باشیم که تمامی این خانه ها باید توسط اعداد 1 الی 9 تکمیل گردد. این جدول کلی خود نیز به یک زیر جدول 3×3 تقسیم می گردد که به هر یک از این تقسیمات یک ناحیه گفته می شود, پس بنابراین جدول ما شامل 9 ناحیه است.
حال که با تقسیم بندی در این بازی اشنا شدیم نوبت به قوانین حل این بازی می رسد. همیشه در جدول اعدادی از ابتدا به عنوان پیش فرض و به منظور جهت دادن و کمک به حل جدول در بعضی خانه ها قرار داده می شود. ما با یاری گرفتن از این اعداد و با به کار بستن سه قانون ساده زیر این پازل را تکمیل می کنیم:
قانون اول: در هر سطر جدول باید تمامی اعداد 1 الی 9 بدون تکرار قرار گیرد.
قانون دوم: در هر ستون جدول باید تمامی اعداد 1 الی 9 بدون تکرار قرار گیرد.
قانون سوم: در هر ناحیه جدول باید تمامی اعداد 1 الی 9 بدون تکرار قرار گیرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)