تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 137

نام تاپيک: برسی مشکلات مربوط به ویروس kazme-gheyze

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض از بین بردن ویروس (kazme-gheyze) کظم غیض 100در صد عملی!!

از لینک زیر دانلود کنید و مطابق شکل عمل کنید به راحتی با 3 کلیک از بین می ره و نیاز به هیچ چیز دیگه ای نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by dokhtaroneh; 12-05-2008 at 13:46.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از لینک زیر دانلود کنید و مطابق شکل عمل کنید به راحتی با 3 کلیک از بین می ره و نیاز به هیچ چیز دیگه ای نیست

کد:

داره خودمونی میشه A-freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NewYork

پيش فرض

این ویروس خیلی بدبخته.

برنامه process killer را دانلود کرده و فایل اجرایی با اسم کذایی kazme_gheyz را غیرفعال کنید.
    سپس با یک برنامه پاک کننده رجیستری مثل regseeker تمام مدخل های این فایل را با جستجوی kazme پیدا کرده و حذف کنید. درصورت نیاز سیستم را ریستارت کنید.
    تمام ویروس های مشابه به همین روش بایکوت میشن. امیدوارم نویسنده این ویروس بتونه Kazme gheyz کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    به نظر تنها راه فرمت کردن درایو مربوطه هست

با سلام
    نيازي نيست به فرمت كردن كفيست كه درايو را با explorer باز كنيد فايل atouorun راپاك كنيد سپس
    drive راscan disk يعني در قسمت tools drive برنامه chek error راكليد كرده وfix error رابزنيد سپس
    كامپيوتر را rest كنيد مشكل حل خواهد شد

موفق باشيد

داره خودمونی میشه Aria it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    من این ویروس رو چند مدت قبل گرفته بودم اما رفتم داخل خود وبلاگ کزم آنتی شو گرفتم و درست شد
    حالا بازم این ویروس رو گرفتم که البته نسخه بعدی یا بالاتر از اون هستش که خیلی هوشمند تر شده است من قبلا با کسپر این ویروس رو می گرفتم اما نسخه بالاتر با کاسپر 8 گرفته نشد و سیستمم ویروسی شد که بعدش انتی ویروسم رو غیر فعال کرده و همون چیزایی که تو پست های قبلی دوستان ذکر کردند به علاوه برنامه kill procces رو که اجرا می کنم سریع اونو می بنده حتی فولدری را که داخلش ستاپ این برنامه رو هستش اجازه ورود نمی ده با نرم افزارهایی که دوستان گذاشتن و داخل سایتهای دیگه بوده امتحان کردم ولی بازم درست نشده
    اگه کسی راه دیگری رو می دونه لطفا راهنمایی کنه بازم می گم انتی ویروسم غیر فعال هست با saf mode نمی تونم بیام بالا و ....

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

بابا با این ویروس ها این طوری رفتار نکنید . گناه دارند . هیچ آدم خیرخواهی پیدا نمیشه چند تا از این ویروس ها رو به من بده . به خدا باهاشون کار دارم .

داره خودمونی میشه Mahrud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از کجا می تونم خود ویروس را دانلود کنم ؟؟

داره خودمونی میشه Aria it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    من که مشکلم رفع شد حالا به چه شکل:
    من بعد از هر کاری که می تونستم که انجام بدم ناچار به عوض کردن ویندوز شدم به امید اینکه درست بشه که دیدم این کزم لعنتی بازم پیداش شد ........حالا چه کار کنم ؟!!!
    من اومدم با هر مشکلی که بود برنامه ی proccess Master (برنامه ای مثل تسک منیجر ویندوز که برنامه های درحال اجرا را نشان می دهد ) این همون برنامه ای هست که اجازه اجرا بهش نمی داد من این برنامه رو اجرا کردم و سریع یه عکس از برنامه گرفتم چون سریع بسته می شد دیدم بعله .......یه سرویس یا برنامه هستش که با رنگ قرمز نشان داده یعنی این برنامه دزدکی در حال اجرا ست اسم این برنامه service.exe هستش که خود ویندوز هم یه سرویس مثل این داره به نام services.exe که در پوشه system32 هستش این service.exe همون فایل اصلی هستش که ویروس را اجرا می کنه یعنی تا اونو پاک می کنیم بازم سرو کلش پیدا می شه این فایلو رو نمی تونیم پاکش کنیم ولی قابل تغییر نام هستش با تغییر نام این فایل ،فایل kzme اتوماتیک پاک می شه و اما فایل اتوران باقی می مونه ،که باید دستی پاک بشه ،حالا بعد سیستم رو ریست کنید و دیگه داخل ویندوز نیاین چرا که بازم خودش اتوماتیک نام فایل رو تغییر می ده و دوباره سرو کله ویروس پیداش می شه ،خوب حالا موقع نصب ویندوز جدید هستش ....

داره خودمونی میشه Mahrud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من ویروس رو می خوام!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لینکش رو بالا گذاشتم که.
    اما به خاطر گل روی شما دوباره هم می زارم.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •