تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: Rollback Rx | نرم افزاری قدرتمند جهت بازگرداندن سیستم به گذشته

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

دوستان واقعا نمیدونم مشکلی که این برنامه در سیستم شما بوجود آورده از کجا میتونه باشه. من بعد از خوندن صحبت های
    HolySooshiant تا حالا 3 دفعه سیستمم رو Restore کردم و هیچ مشکلی نداشتم . تازه عمل Restore میتونم بگم فقط با یک بار رستارت
    کردن سیستم انجام شد . یعنی فقط در زمانی که برای یک رستارت معمولی هر سیستم لازم است Restore هم همونقدر زمان
    گرفت.

برای اینکه مطمئن بشم آیا بعد از آنستال کردن برنامه مشکلی برای فایل های سیستم بوجود میاد یا نه یک بار هم برنامه رو آنیستال
    کردم و بعد از رستارت شدن سیستم تقریبا هر فایلی رو که به نظرم میرسید چک کردم تا ببینم مشکلی بوجد اومده یا نه از فایلهای
    صوتی و تصویری گرفته تا فایل های فشرده شده Rar و EXE اما باز هم هیچ مشکلی نبود . بعد که دیدم مشکلی وجود نداره
    دوباره برنامه رو نصب کردم . البته با همون روشی که قبلا گفتم یعنی برای نصبش از سریال استفاده کردم تا بصورت DEMO
    نصب نشه و بعد توسط Patch اکتیوش کردم. البته من بعد از نصب برنامه سیستم رو رستارت میکنم و بعد از بالا اومدن سیستم
    خود برنامه درخواست میکنه که اکتو بشه . من اونو Cancel میکنم و تمامی پروسه هاش رو غیر فعال میکنم بعد پچ رو در محلی
    که برنامه نصب شده کپی میکنم و اونجا اجراش میکنم. بعد از پچ کردنش هم حتما رستارت میکنم .

پچی که من ازش استفاده میکنم اینی هست که در زیر میتونید عکسش رو ببینید.البته من فکر کردم که این همون پچی هست که
    توسط سودا جان درست شده اما بعد که دقت کردم دیدم این پچ فرق میکنه و با توضیحاتی که بعدا دادید متوجه شدم که کرک شما
    با این پچی که من استفاده کردم فرق میکنه.

در داخل خود این پچ نوشته شده که برنامه رو بصورت دمو نصب کنید و قبل از رستارت کردن سیستم پچ رو اجرا کنید و یا در حالت
    Safe Mode فایل rollbacktray.exe رو پچ کنید. اما همونطور که در بالا توضیح دادم من دقیقا بر عکس عمل کردم یعنی هم برنامه
    را بصورت کامل نصب کردم البته توسط سریال های زیر.

Professional Version
    SN=HDSYSD-306529-ED3FA3-7B3F00-2FC060-9D941F
    [Standard]
    SN=HDSYSE-9EFD7E-BA0696-FBBF00-573EA9-F26513

و هم اینکه بعد از رستارت و در حالت معمولی پچ رو اجرا کردم . البته من چون از کرکی که توسط سودا جان ساخته شده استفاده
    نکردم نمیتونم نظری در موردش بدم اما اگر مشتاق بودید که از پچی که من استفاده کردم استفاده کنید اونو براتون آپلود کردم و
    شما میتونید از لینک پایین دانلودش کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته نوع درایو های من NTFS است با رم 1 گیگ و حجم 250 گیگ . اما فکر نکنم مشکل از نوع سیستم باشه چون در توضیحاتی
    که خود این برنامه داده تقریبا روی هر سیستمی با مشخصات زیر قابل نصب است.

Win 98,Me,2000 and XP

هیچ جایی هم ندیدم حرفی از رم و یا مشخصات دیگه سیستم زده بشه فقط گفته شده بر روی همه سیستم های عاملی که در
    بالا نام بردم قابل نصب است.

اما مشکلی که من با این برنامه دارم اینه که در تنظیماتش ندیدم که اگر کسی بخود درایوی رو برای زیر نظر داشتن توسط این برنامه
    اضافه بکنه چه کاری بغیر از نصب دوبارۀ برنامه میتونه انجام بده. بطور مثال زمانی که من این برنامه رو نصب کردم تعیین کردم که
    Snapshot ها رو فقط از درایو C بگیره و درایو های دیگه رو از تیک در آوردم . بعد از نصب برنامه الان اگر من بخوام مثلا درایو E رو به
    تنظمات این برنامه اضافه بکنم چیزی وجود نداره . مگر اینکه برنامه رو آنیستال کنم و دوباره از اول نصب کنم.

مشکل دیگه اینکه زمانی که برای این برنامه پسورد گذاشته میشه اسم از قبل تعیین شده و نمیشه اونو تغییر داد. مثلا
    اگر کسی بخواد از این برنامه استفاده کنه هم باید اسم رو تایپ کنه هم پسورد رو تا بتونه وارد تنظیمات برنامه بشه . در اینجا
    اسم رو میشه طوری تنظیم کرد که نشون نده و بصورت مخفی باشه اما نمیشه تغییرش داد.

بغیر از این دو مشکل بالا که گفتم مشکل دیگه ای با این برنامه ندارم . و امیدوارم که کسی هم که نصب میکنه دچار مشکلی
    نشه.

موفق باشید.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

هورا بالاخره تونستم دانلودش کنم!!!!!!!!!!!

حالا یه سوال اگه ویندوزمون را ازدست دادیم چطوری میتوان اونرا دوباره برگرداند؟؟

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dash Ashki
    ممنون از HolySooshiant عزیز
    پس فعلا برنامه رو دانلود نکنیم بهتره؟
    .................................................
    borzou_one دوست عزیز میشه از آخرین ورژن نورتن گوست یه لینک بدی
    Merci
    سلام دوست من بفرمائيد :
    Norton Ghost 10.0 System Requirements:
    - Windows® XP Home, XP Pro, 2000 Pro SP2 or later
    - Pentium 233 MHz or higher processor
    - 256 MB of RAM
    - 85 MB of available hard disk space
    - Microsoft .NET Framework
    - Microsoft® Internet Explorer 5.0 or later
    - DVD or CD drive
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يا:
    Symantec Norton Ghost™ 10.0 Full Bootable CD (Iso)

Code:
    Download:

fix:
    موفق باشيد
    Last edited by borzou_one; 27-06-2006 at 22:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

Cracki جان ممنون از زحمتی که کشیدی ولی میشه بگی این پچ جدید از کجا پیدا کردی
    این مال سودا نیست
    من هم گفتم که قبل از کرک مشکلی نداشتم
    من خیلی علاقه به امتحان کردن این جور برنامه ها دارم بعد از چند روز که از از کل فایل هام بک اپ گرفتم دباره با پچ شما امتحان میکنم و خیلی ممنونم
    من یک مشکل دیگه هم با این برنامه داشتم اون هم قبلا گفتم یعنی این که اگر چند تا اسنپ شات بگیرید یا دیلیت کنید برنامه نیاز به دیفرگ کردن داره که روی کامپیوتر من حدود 6 ثانیه برای هر اسنپشات میشه یعنی اگر 60000 اسنپشات بگیرم باید یک یا دو روز طول بکشه تا دیفرگ بکنه
    مشکل بعدیم این بود که از توی ویندوز که تنظیمش میکردم بعد از هر ریاستارت کارشو خوب انجام میداد ولی وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز میرفتم توی تنظیماتش و میخاستم کاری بکنم در اکثر مواقع هنگ میکرد و ناچار میشدم ریاستارت کنم و دباره سعی کنم
    راستی شما چند وقت هست که از این برنامه استفاده میکنید
    چون اگر این جا اشنا شدیه بودید که باید از کرک سودا استفاده میکردید
    ممنون از توجه شما

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

سلام
    ممنون برزو جان
    لینکی که دادی دیگه کار نمیکنه...و اکانت پریم میخواد
    در ضمن فکرشو نمیکردم حجمش اینقدر زیاد باشه
    یه قسمتش 50مگ...4 تا 200مگ
    با این دیال آپ که نمیشد دانلود کرد
    به هر حال ممنونم دوست عزیز از زحمت شما

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من دانلودش کردم و از کرک سودا استفاده کردم و هیچ مشکلی تا حالا ندارم (الان حدود 1 روزه که رو کامپیوترم نصبه و حدود 10 اسنپ شات باهاش گرفتم)
    برنامه خیلی باحالیه یعنی دیگه نیازی به نصب ویندوز ندارم اگه ویندوزم خراب شد میتونم اونرا به حالت قبل برگردونم اونم در چند ثانیه!!!!؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

HolySooshiant من این پچ رو از یکی از سایت های وارز دانلود کردم. یعنی هم ستاپ و هم پچ داخل یک فایل بود.

الان کلا حدود 5 یا 6 روز میشه که ازش استفاده میکنم. شما لازم نیست که با این برنامه 60000 تا سنپشات بگیرید. کافیه تنظیم کنید
    که بصورت اتوماتیک هر هفته براتون یک سنپشات جدید بگیره و سنپشات های قدیمی تر از 3 ماه رو اتوماتیک پاک کنه.

با این حساب میشه گفت شما کلا 3 ماه سنپشات دارید و در هر ماه هم 4 تا چون قرار بود هر هفته یکی بگیره. پس میشه 12 تا
    سنپشات.

بنظر من با این روش هم سنپشات هاتون زیاد نمیشه و هم اینکه دیگه فکر نکنم اگر روزی سیستمتون هم خراب بشه 3 ماه صبر
    کنید بعد اونو به حالت قبل برگردونید. من خودم هر وقت سیستمم دچار مشکلی بشه اگر همون لحظه درستش نکنم حتما همون
    روز درستش میکنم و اونو حداکثر به 2 یا 3 روز قبل بر میگردونم. چون در غیر این صورت خیلی از برنامه ها و فایل های دانلودی من
    از بین میره.

در ضمن بعضی از دوستان Rollback رو با نرم افزار Acronis True Image مقایسه کرده بودند. در حالی که بنظر من این دو خیلی
    با هم فرق دارند و نمیشه اونا رو مقایسه کرد. برنامه هایی رو میشه مقایسه کرد که کارشون یکی باشه. مثلا IDM رو میشه
    با FlashGet مقایسه کرد چون هر دو دانلود منیجر هستند . اما RollBack و True Image با هم فرق دارند. هر چند که هر دو برنامه
    برای انجام یک عمل مورد استفاده قرار میگیرند اما در کل با هم فرق دارند.

اما هر دو برنامه رو میشه گفت از بهترین نرم افزار ها هستند و حتی میشه با روشی از هر دوی آنها استفاده کرد.

داره خودمونی میشه alireza_naeemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    300dpi.org

پيش فرض

سلام
    ای کاش میگفتی برگردانی کل سیستم در 60000 حالت قبل در فلان ثانیه
    اخه این همه فایل این همه موزیک این همه فیلم بر اثر یک Restore پاک شد
    نمیدونم چی بگم اخه
    اشتباهم این بود که Snapshot نگرفتم در چند روز
    اگر کسی راه حلی داره حتما بگم ممنونش میشم
    موفق باشید

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

من از روشي كه كركي گفت استفاده كردم و به هيچ مشكلي بر نخوردم واقعا برنامه جالبيه و خيلي از Restore ويندوز بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز
    من هم بر روي ويندوز ايکس پي بدون هيچ مشکلي نصبش کردم واقعا برنامه عالي و بي نظيري ميباشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •