چه جور فایل فلشی رو میخونه؟ بعضی ها مثل من متن رو داخل خود فلش تایپ میکنن
بعضی ها هم با یه اسکریپت از خارج از فلش به داخل وارد میکنند... حالا کدومش رو میخونه؟
چه جور فایل فلشی رو میخونه؟ بعضی ها مثل من متن رو داخل خود فلش تایپ میکنن
بعضی ها هم با یه اسکریپت از خارج از فلش به داخل وارد میکنند... حالا کدومش رو میخونه؟
کاملا موافقم... خیلی عالی بود....!
من نمیدونم, چون فلش کار نیستم. ولی تو اون لینکی که دادم شاید بتونی پیدا کنی جواب سوالت رو
![]()
منتظر نظر الباقی دوستان هم هستیم .... ! اساتید بشتابید
با اجازه دوستان منم منم یه پست درج کنم
از همه بهتر وکامل تر ابزار های سایت وگوگل هست که ویژگی های زیادی داره
می تونید ایندکس سایت رو دقیقا معلوم کنید و کلمات ورودی دسته بندی سایت ساخت سایت مپ لینک ها و غیره البته ابتدا باید بعد ثبت سایت در گوگل یک تگ رو توی صفحه اصلی کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت بعدینمایش لینکها خطاهالینک مشکل در تنظیمات سایت و کد نمایش pagerankدرسایت خودتون را دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برای بالا رفتن pagerankبهتره توی سایت dmoz.comثبت نام کنید
نکته بعدی اینه که از برنامه هایی که ادعا میکنند همزمان سایت شما رو در تعداد زیادی موتورجستجو ثبت استفاده کنید یادتون باشه ریسک استفاده از این برنامه ها خیلی زیاده چون سر گوگل رو نمیشه کلاه گذاشت
من این رو متوجه نشدم .. یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
دوستان این تاپیک خیلی مهمه! نزارین پایین بره !!
مهم بودنش که مهمه, خیلی هم مهمه. ولی وقتی کسی اینجا علاقه نداره به این بحث چیکارش میشه کرد. حالا هی من و شما و n بیایم مطلب جدید پست کنیم. یا کسی نمیخونه یا نظر نمیدن, در نتیجه تاپیک, میشه تاپیک غیر فعال و استاتیک. منم دوست دارم ادامه پیدا کنه 4 تا چیز جدیدتر یاد بگیرم.
نم نم سرم خلوت تر بشه و اگه دوستان همکاری کنن یه تاپیکه لیست هم درست میکنیم که لیسته تاپیک هایه به درد بخور رو بزاریمش تو
فقط مثله اون یکی تاپیک ها نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)