بد قول ترین شرکت ارائه دهنده ی بازی
تا حالا نشده بازیهاش دیلی نشه .
اما خداییش بازیهای باحالی می زنه .
بد قول ترین شرکت ارائه دهنده ی بازی
تا حالا نشده بازیهاش دیلی نشه .
اما خداییش بازیهای باحالی می زنه .
Another Cringing Brought to you by arnold_ab
از نظر من شرکت خوبی بود.
سقوط بعد از سقوط. Assassin's Creed که تهش بود یک بازی کامل از لحاظ باگ هست. رنکش از آی جی این شده 7.4
یا...
امیدوارم به خودشون بیان. یک سبک خاص خودشو داره. یک سبک هنری که داره خرابش میکنه.
ممنون عالی بود.
ولی داخل لیست havas که نوشته haze برای xbox360 میاد؟![]()
اشتباه نوشته یوبی سافت رسما
این خبر را تاید کرد.
انجمن Surfer Girl بالاخره علت تاخير چند بازي Ubisoft منتشر كرد
1- Lost به گفته اين انجمن به قدري اين بازي اشغال و مظخرفه {so terrible } كه مسولا ن سوني حاضر نشدند اين بازي بر روي ps3 بياد و گفتند اين بازي انقدر خسته كننده و بده كه نيازي به عرضه بازي بر روي ps3 نيست و خب اين بازي ميتونه ركورد بدترين بازي رو بشكونه { به هر حال سوني نميخواد مثل نينتندو اجازه هر بازي رو بده { spider man on wii }
2- مورد دوم بازي معروف Splinter Cell دليل تاخير اين بازي اينه كه تا به حال 3 بار شروع به ساخت بازي از اول شده و دليلشم اينه كه نميخواند بازيشون از گيم پلي بدي تشكيل بشه
3- مورد سوم بازي Rainbow Six Vegas 2 كه گفته شده داستان بازي فوق العاده افتضاح وسطحي اصلا اون چيزي كه بايد باشه نيست و Ubisoft داره بر روي داستان ونقشه هاي بازي كار ميكنه
4- و مورد چهارم بازي مشهور Far Cry 2 و دليل اين بازي هم اشغال بودنشه و اينكه اصلا اون چيزي كه نشون ميداده نيست و اين بازي بازي بسيار بد ي
{ تحليل خودم اينه كه يه ذره در مورد Far Cry زيادي بد گفته ولي تا اومدن بازي هيچ چيز معلوم نيست }
موفق باشيد
یه جواب تخصصی داره ، یه جواب عامیانه .
جواب عامیانه که قابل فهمتره : مشکلات نرم افزاری و گرافیکی که تو بازی پیش میاد .
یه مثال :
بازی gears of war خدای بازی های باگ دار هست . یه جاهایی وقتی به دیوار می خوری ، گیر میکنه توش و دیگه هیچ رقمه آزاد نمیشه و مجبور میشی بازی رو load کنی .
در تکمیل صحبت دوستمون, پس باید باید برای برطرف کردن Bug های بازی, Patch های بازی رو, روش نصب کنی تا ایرادات برطرف بشه.
یوبی بهترین و پر سرمایه ترین شرکت بازی ساز جهان است
assassin کجاش باگ داشت.در تکمیل صحبت دوستمون, پس باید باید برای برطرف کردن Bug های بازی, Patch های بازی رو, روش نصب کنی تا ایرادات برطرف بشه.
به نظر من ubisoft شرکتیه که واقعا بازی های شاهکاری رو میزنه و همه ی بازی هایی که میزنه گرافیک خفنی دارن.
اما من از بازی های شرکت ATARI هم خیلی خوشم میاد، با این که شاید گرافیک بازی هاش به پای UBISOFT نرسه ولی به نظر من از نظر داستان خیلی قشنگتره.
FAHRENHEIT که چند سال پیش بازی کردم هنوزم مزه ش زیر زبونمه.
راستی مگه HAZE رو هم UBISOFT میزنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)