تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: دوستان میخوام ارتقا بدم یه کمکی بکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ostadonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    www.power88.ir

پيش فرض

خوب برای اورکلاک ASUS - p5k SE بهتره. بعدش هم Giagabyte GA-P35-DS3L .قیمت اولی از 150 بیشتره و قیمت دومی هم 137 . البته abit ip 35 pro هم با قیمت حدودی 150 بد نیست (در رده سوم).
    همچنین برای اور کلاک، رم مدل Crucial DDR2 800 Dual Channel با ظرفیت 2 گیکابایت رو پیشنهاد میدم. قیمتش 140 هزار تومانه اما در اور کلاک بی نظیره و میتونی با افزایش ولتاژ تا 1200 هم بالا ببری.
    پردازنده ات عالیه. چون در بهترین شرایط تا 3.7 اور میشه و حداکثر دمایش هم 72 درجه است.
    پاورت هم با توجه به کارت گرافیک 8600 جیفورس و پردازنده ات، 480 کاملا کافیه(حتی برای اورکلاک). مدل پینهادی من هم مدل GP480A از گرین هستش.حالا اگر پول زیاد آوردی 530 وات بگیر.
    موفق باشی...

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب برای اورکلاک ASUS - p5k SE بهتره. بعدش هم Giagabyte GA-P35-DS3L .قیمت اولی از 150 بیشتره و قیمت دومی هم 137 . البته abit ip 35 pro هم با قیمت حدودی 150 بد نیست (در رده سوم).
    همچنین برای اور کلاک، رم مدل Crucial DDR2 800 Dual Channel با ظرفیت 2 گیکابایت رو پیشنهاد میدم. قیمتش 140 هزار تومانه اما در اور کلاک بی نظیره و میتونی با افزایش ولتاژ تا 1200 هم بالا ببری.
    پردازنده ات عالیه. چون در بهترین شرایط تا 3.7 اور میشه و حداکثر دمایش هم 72 درجه است.
    پاورت هم با توجه به کارت گرافیک 8600 جیفورس و پردازنده ات، 480 کاملا کافیه(حتی برای اورکلاک). مدل پینهادی من هم مدل GP480A از گرین هستش.حالا اگر پول زیاد آوردی 530 وات بگیر.
    موفق باشی...
    با حرفتون که میگین ABIT بد نیست مخالفم این مادر بورد توی اور کلاک مزنه رو هر دوی اونا ... تازه قیمت رمهای شما خیلی بالاست و قدیمیه .. این رمها الان ارزون ترند ...
    دوستمون هم بهتره برن سراغ Trencand Axe که توی یک تاپیک دیدم قیمتش هم 90 بود ...
    به جای 8600 هم میتونید 3850 بگیرید چون قدرتش خیلی بیشتره ...
    برای حرف اخر هم میخوام بگم دوست عزیز شما با حرفاتون اون کاربر رو گیج میکنید ... لطفا حرفاتون رو با تحقیق بزنید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما همیشه دنبال اسم هستیم
    درحالی که انتخاب باید بر مبنای نیاز باشه
    در مورد گیگا Giagabyte GA-P35-DS3L من مقاله هاشو خوندم چیزه خوبیه و اکتر اونائی که خریدن راضی بودن
    شاید آقای محمدی هرگز اور نکنند همون طور که 99.999 درصد نمیدونند اور چیه اونائی هم که اور میدونند چیه
    اصلا اور نمیکنند... قطعات مصرفی در این سری مادربرد مرغوب هست خوب گارانتی avagang هم خوب و قویه نسبت به الباقی پس مادربرد گیگا بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد گیگا Giagabyte GA-P35-DS3L من مقاله هاشو خوندم چیزه خوبیه و اکتر اونائی که خریدن راضی بودن
    شاید آقای محمدی هرگز اور نکنند همون طور که 99.999 درصد نمیدونند اور چیه اونائی هم که اور میدونند چیه
    اصلا اور نمیکنند... قطعات مصرفی در این سری مادربرد مرغوب هست خوب گارانتی avagang هم خوب و قویه نسبت به الباقی پس مادربرد گیگا بهتره البته نمیگم بقیه بد هستد مقایسه هم نمیکنم

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا اور نمیکنند... قطعات مصرفی در این سری مادربرد مرغوب هست خوب گارانتی avagang هم خوب و قویه نسبت به الباقی پس مادربرد گیگا بهتره البته نمیگم بقیه بد هستد مقایسه هم نمیکنم
    اتفاقا بچه های اینجا اکثرا اوور کن هستن و قطعاتشون رو داغ میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شاید بعضی وقت ها اوور کنم.
    ؟؟؟

asus p5k_e قیمت
    abit ip 35 _pro قیمت
    asus p5k قیمت

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

اصلآ مين هاي خوب براي اوور كلاكر ها هستند......مثل x38t-dq6 يا مين هاي ديگه چه asus.giga.abit, غيره...

اتفاقا بچه های اینجا اکثرا اوور کن هستن و قطعاتشون رو داغ میکنن
    موافقــــــــــــــــــم.. .:دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ostadonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    www.power88.ir

پيش فرض

با حرفتون که میگین ABIT بد نیست مخالفم این مادر بورد توی اور کلاک مزنه رو هر دوی اونا ... تازه قیمت رمهای شما خیلی بالاست و قدیمیه .. این رمها الان ارزون ترند ...
    دوستمون هم بهتره برن سراغ Trencand Axe که توی یک تاپیک دیدم قیمتش هم 90 بود ...
    به جای 8600 هم میتونید 3850 بگیرید چون قدرتش خیلی بیشتره ...
    برای حرف اخر هم میخوام بگم دوست عزیز شما با حرفاتون اون کاربر رو گیج میکنید ... لطفا حرفاتون رو با تحقیق بزنید ...
    باسلام.
    اولا) من مادربوردها رو بر اساس قابلیت و هم چنین گارانتی که یک فاکتور نسبتا مهمه طبقه بندی کردم. خوب مسلما گارانتی آواژنگ شناخته شده است و در مادربوردهای گیگا نسخه دوم با طراحی پیشرفته و خازنهای حالت جامد با ESR پایین ، دمای قطعات پایین تر اومده و سبب ماندگاری بیشتر و کار کرد بهتره اونها میشه.
    ثانیا) قیمت رمها در حال پایین اومدنه (اکثرشون) و قیمت رم هایی که گفتم الآن باید 120 شده باشه. در ضمن این رمها اصلا هم قدیمی نیستند و تقریبا تازه وارد بازار شده اند . حافظه های سری بالیستسکس از کروشل، جزو مطرح ترین نام ها با قیمت مناسب هستند و دارای زمان تاخیر 4 و ولتاژ کاری 2/2 ولت هستند. مسلما وقتی حافظه های این سیستم تا 1200 مگاهرتز هم کار کنند، قادر هستید تا تمام حالت های ممکن برای اورکلاک پردازنده را امتحان کنید. در ضمن حافظه های بالیستیکس دارای پخش کننده حرارتی زرد رنگ هستند که در پایین آوردن دمای حافظه تاثیر به سزایی دارند.
    ثالثا) قضیه این کارت های 3850 چیه؟!!
    رابعا با توجه به بودجشون کارت گرافیک رو معرفی کردم که هم به درد بازی بخوره و هم به درد مالتی مدیا و خوب هم اور بشه. وگرنه کارت 8800GTX هم میشه...!

قصد من فقط راهنمایی بود نه بدون تحقیق بخواهم همین جوری یه حرفی زده باشم. لطفا قبل از اظهار نظر کمی فکر کنید و بیهوده حرفی نزنید تا دیگران هم سر در گم نشوند.
    مرسی....

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

عزیز خودتو ازیت نکن
    1_ asus p5k _e
    2_ abit ip 35 pro و giga p35_ ds3R
    3_ دیگه هیچی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •