سلام.
از همتون به خاطر راهنمایی کردن متشکرم. راستش تصمیم گرفتم که w900 رو بخرم. اما نوش گیر نمی یاد و فقط دست دومش هست. می خواستم ببینم کسی جایی رو بلده که نوشو داشته باشه البته اگه آنلاین بفروشه چون من که توی تهران نیستم. در ضمن رنگش فقط مشکی باشه.
اگه کسی بتونه اینو برام گیر بیاره کمک بزرگی کرده.
راست میگه... یا w910 و w960 بخر اگه خیلی دلت سونی اریکسون می خواد!81 بخر و900ديگه دورش گذشت
من W900 رو می خوام نه 960 یا 910.
خوب اگه خیلی دوست داری همونو بگیر
ولی پشیمون میشی
از ما گفتن بود...
بزار هرچي ميخواد بگيره اينجوري بيشتر با گوشي حال ميكنه
آره نظر منم همینه فقط خواستم یه راهنمایی کوچولو بکنم
به هر حال مبارکت باشه
آقا نظر منم n81 بود
w900 تمام بابا
ببینم عزیز دل برادر ان81 قابلیت ngage داره!سیمبین داره!مطمئنا صدای عالی و با کیفیت چه در هندزفری و چه در اسپیکر خود گوشی داره!کسی در مورد کیفیت و باس حرف نزنه چون این گوشی توسط هیچ کدومتون میدونم تست نشده و فقط طبق اطلاعات قبلی این جملات رو میگید!قابلیت ساپورت فرمتهای بسیار بسیار بیشتری داره!دوربینش مطمئنا یک دومگاپیکسلیه عالیه!سال تولیدش 2007 هست و برای فروشش مشکلی نخواهی داشت!ولی اگه دبل900 خریدی وا وی لله!گوشی تا قیامت مال خودته!!ببین عزیز من شما حتما باید با یک گوشی سیمبین کار کنید تا متوجه انعطاف عالی اون در تمام موارد نرم افزاری و سخت افزاری بشید!از من گفتن از شما شنفتن!حداقل اگه سونی اریکسون میخواهی بخری دبل 880 بخر یا دبل 580 یا دبل910!!در ضمن کیفیت ال سی دی ان81 رو هم فراموش کردم!خداییش چی توی دبل 900 از رده خارج شده دیدی؟؟؟؟؟؟واقعا من موندم که بعضیها با چه تفکراتی اقدام به خرید گوشی میکنند!!من اگه شده گوشیم 100 تومن قیمتش باشه ولی سیمبین سری60 ورژن 3 که خدای سرعت و امکانات باید روی گوشی باشه!اگه uiq باشه که چه بهتر!وجدانا دلت میاد توی خیابون راه بری و یک گوشی از رده خارج شده بگیری دستت!!مثل ملای روی منبر برات توضیح دادم چون میخوام مانع شما از انجام اشتباه بشم!!فعلا بای!سونی اریکسونیها هم بیان ایشونو هدایت کنند!کمی منطقی فکر کنید!شما هم بیایید گوشیهای جدید سونی اریکسون رو به ایشون معرفی کنید!اصلا به من چی!!!!!!عزیز دل هر چی میخواهی بخر!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)