تائید میشه . والا تو ایران ما ندیدیم یه چیزی درست اتفاق بیفته که همه لذت ببرن (یا همه کارها برعکس انجام شده یا اصلا انجام نشده )عزیزم مقاله مهم نیست
من دیگه تا یه چیزی اتفاق نیفته باور نمی کنم
من فکر کنم این مقاله هم راهی به جایی پیدا نکنه !!!![]()
تائید میشه . والا تو ایران ما ندیدیم یه چیزی درست اتفاق بیفته که همه لذت ببرن (یا همه کارها برعکس انجام شده یا اصلا انجام نشده )عزیزم مقاله مهم نیست
من دیگه تا یه چیزی اتفاق نیفته باور نمی کنم
من فکر کنم این مقاله هم راهی به جایی پیدا نکنه !!!![]()
گروه خبری Gsm: رئيس جمهوري تعرفه 25 درصدي واردات گوشي تلفن همراه را پس از تایید ابلاغ کرد.
به گزارش موبنا کاهش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه كه به تصويب وزراي عضو كميسيون ماده يك آيين نامه اجرايي قانون مقررات صادرات و واردات رسيده بود، مورد تائيد رئيس جمهوري قرار گرفت.
بر این اساس تعرفه واردات گوشي تلفن همراه که پيش از اين 60 درصد بود با این تصميم جديد به 25 درصد كاهش يافت و تعرفه واردات قطعات به صورت Skd 5/22 درصد و به صورت Ckd چهار درصد در نظر گرفته شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت همچنین با تصميم وزراي عضو كميسيون ماده يك آيين نامه اجرايي قانون مقررات صادرات و واردات سود بازرگاني تلفن همراه نیز از 56 درصد به 21 درصد كاهش يافت.
بر اساس اين تصميم سود بازرگاني اجزا و قطعات وارداتي تلفن همراه به صورت Skd شش درصد و به صورت Ckd صفر تعيين شد.
اين تصويب نامه نیز به تاييد رئيسجمهوری رسيده است.
منبع: سایت ایرانی Gsm
كا 750 175 تومن؟؟؟؟؟
اينجا همينطور قدم زنان هم بخواي بري جائي بخري 155 راحت گيرت مياد.در ضمن دبليو 810 هم اشتباه نميكنم.تازه قيمت جديد ندارم.
حالا کا750 و w 810 رو بیخیال چند بوده و چند شده! مهم اینه که همه رقم گوشی داره ارزون میشه!![]()
p1 شده 280 !!!! اما من ترسيدم بگيرم :دي
دیروز که 405 بود!
کامتل 416!
اگه بخواد واقعا تاثیر بذاره.اینجوری میشه که مثلا اگه یه گوشی رو 100هزار تومن وارد کردن و 160 تومن فروختن باید بشه 125 تومن(البته سود مغازه دارا هم خوب ثابت روشه.
ینی 200 تومن باید بشه 150 تومن
عجب.....!
قیمت های منم هم در این حدود بود
فکر میکنم اون گوشی یا دزدی بوده یا کارکرده !!!!
شایدم تقلبی بوده! بابا گفتن ارزون میشه ولی نه تا این حد که یه روزه گوشی 400 تومنی 280 تومن بشه!
نه حاجي فكر كنم دست دو بود ولي تميز تميز بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)