حالا چطوری باید شبکه رو به gsm تغییر داد ؟ و ایا رو همه گوشی ها این امکان وجود داره ؟ (من گوشیم 5500sport میشه ؟ ) و از طریق گوشی باید این کار رو کرد یا شرکت مخابرات ؟ هزینه این کار چقدره ؟
حالا چطوری باید شبکه رو به gsm تغییر داد ؟ و ایا رو همه گوشی ها این امکان وجود داره ؟ (من گوشیم 5500sport میشه ؟ ) و از طریق گوشی باید این کار رو کرد یا شرکت مخابرات ؟ هزینه این کار چقدره ؟
اونم همون ان95 دیگه! میبینم که گوشیت رو دوست داری
نمی دونم این تاثیر داره یا نه! ولی واسه تغییرش باید این راه رو بری:
tools>setting>network setting
n87 هم قراره بیاد؟؟؟؟؟توی اسم کاربری مجتبی جان ان87 نوشته شده!!!در ضمن اسلان جان نترس!!کسی با ان95 کاری نداره!!شما اسم دوربین بیار باید ان95 هم توی لیست باشه!!!شما اسم سی پی یو بیار اسم ان95 هم توشونه شما اسم 16 میلیون رنگ شما اسم چیپ گرافیکی شما اسم کیفیت صدا شما اسم حافظه بیار باز هم ان95 رو به صورت default توشون میبینی!!!ای کاش ان95(همه ی مدلهاش)صفحه ی لمسی هم میبودند!!اونوقت بقیه ی شرکتها بایستی شرکتهاشونو تعطیل کنند برن پیک نیک(منظورم با شخص رییس شرکت سونی اریکسونه!!دی:!!!الان سونی اریکسونیها میان اینجا!!)
از تعصب بیهوده بپرهیزید!!!!!
من که چیزی نشنیدم مگه شما شنیدی ؟؟؟
آقا ان83 کجا بوده! ان82 تازه اومده!!!
در ضمن، نوکیا اگه گوشی صفحه لمسی بده دیگه رقیبی نداره.واقعا بدون تعصب گفتم...!!!
مخلص بکس سونی اریکسون هم هستیم.یه وقت نیاید دوا !!![]()
اقا این شرکت های بزرگ چرا همیشه یه جای کار رو ناقص میذارن مثلا این نوکیا چرا صفحه نمایش لمسی با حال نمیزنه یا سونی اریکسون چرا صفحه نمایش 16 میلیون رنگ نمیزنه ؟
6300 هم يادتون رفته بود. ولي عمر باتريش واقعا عاليه. فكر نكنم ربطي به تعداد رنگ داشته باشه.
شنیدم که قلم نوری می خورن با بلوتوث وصل میشه... ولی نمی دونم می تونه مثل صفحه لمسی عمل کنه یا نه!ای کاش ان95(همه ی مدلهاش)صفحه ی لمسی هم میبودند!!
آره بابا! خیلی The Best هست!اونم همون ان95 دیگه! میبینم که گوشیت رو دوست داری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)