من اونجايي كه يه كليد از زير تنه درخت پیدا میکنه موندم
هرچی میخوام برگردم طرف در بسته که اون در رو باز کنم نمیشه از در که بیرون میرم دوباره از همون جای قبلی سر در میارم !!!!
من اونجايي كه يه كليد از زير تنه درخت پیدا میکنه موندم
هرچی میخوام برگردم طرف در بسته که اون در رو باز کنم نمیشه از در که بیرون میرم دوباره از همون جای قبلی سر در میارم !!!!
اون کلید حالت جادویی داره.
باید اونو بزاری توی صندوق توی اتاقت
از در که بیرون رفتی دوباره برگرد به اتاقت و انو بردار
m_r1986
یه سوال
من مرحله اتاق 303 رو باز کردم و دمو رو دیدم1
حالا رفتم توی اتاقم
ولی سوراخ بسته شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون مرسی
توش مونده بودم
justice جان
وقتی سوراخ بسته شد باید اون چهار تا کتاب که طی مرحله هایی که رفتی بدست آوردی را بر داری و به اتاق روبروی آشپزخانه
برو و آن چهار کتاب را روی دیوار روبروت بزار آن وقت سوراخ جدیدی باز میشود . برو داخل سوراخ و ادامی مرحله .
بای.
Thanks m_r1986
يك سوال در مرحله ي زندان دوم: من طرف روح تو خونمو كشتم اما كليدي بدست نياوردم بايد كليدو از كجا پيدا كنم؟
اقا من هم سوال دارم
من تو اونجا گیر کردم که دختره تو اسانسور ه ومن باید 4تا چیز پیدا کنم ولی من فقط توپه بلیاردوتوپ بسکتبال رو پیدا کردم
توپ بلیارد رو گذاشتم روی میز بلیارد ولی توپ بسکتبال رو نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
سلام mehraNz
اون توپی که تو میگی احتمالا توپ والیبباله..
تو اون توپ ببر روی جعبه ها قرار بده ....همونجایی که یک راهروی مدور داره و همه درب های اون خرابه...برو پایین راهرو و توپ رو روی جعبه ها قرار بده
خیلی گشتمنبود میشه ادرس دقیقتر بدید؟تو اون توپ ببر روی جعبه ها قرار بده ....همونجایی که یک راهروی مدور داره و همه درب های اون خرابه...برو پایین راهرو و توپ رو روی جعبه ها قرار بده![]()
ببینم همون راهرویی هستش که برای ورود به اون باید قفل عددی یه دررو باز کرد؟
لینکی از یه راهنمای کامل رو ندارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)