نه دوست عزیز از من که اینجوری نیست !!!!!!!!!!!!!!ببخشید این نظر سنجی مشکل داره !
هر بار که وارد میشی میتونی رای بدی !!!
Ace Combat 6: Fires of Liberation
Call of Duty 4: Modern Warfare
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008
نه دوست عزیز از من که اینجوری نیست !!!!!!!!!!!!!!ببخشید این نظر سنجی مشکل داره !
هر بار که وارد میشی میتونی رای بدی !!!
سلام
نه سروش جان این اون تاپیک چند روز پیش نیست ! اون رفت ترش این جاش ایجاد شد !
پیمان جان پست شما پاک نشده ! کلا اون تاپیک رفت ترش !
از اینکه در نظرسنجی شرکت کردید ممنون![]()
آهان . درست شد . چون من قبلا یه بار نظر دادم ، دوباره که اومدم توی تاپیک دیدم میشه دوباره نظر بدی !سلام
نه سروش جان این اون تاپیک چند روز پیش نیست ! اون رفت ترش این جاش ایجاد شد !
Coll of Duty 4 بهترین بازی سال بود واقعا آخر هیجان بود.بعدشم Crysis و توی بازیهای ورزشی PES2008 خیلی باحال بود.
به نظرتون جاي Medol of honor AIR BORNE تو اين ليست خالي نيست !!
(4)Call of duty خيلي قشنگ و در فانكشنها مثل نجات دادن خلبان طبيعي بود حتي در مواقي كه نيمه جان بودي هم قابليت حركت دادن موس را داشتي مثل قسمت آخر و در ضمن اتفاقت تاريخي واقعي و آموزنده داشت و به نظر من مرحله اي كه تك تير انداز بوديم از همش قشنگ تر بود و طبيعي بودن فانكشن ها اينجا هم به چشم ميومد مانند سينه خيز رفتن در مواقعي كه دشمن نزديك ميشد, زير كاميونها حركت كردن,پشت كردن كاپيتان و در نهايت زدن تارگت در آخر از روي پرچم و جهت باد نقطه اوجي بود در ضمن هنگام تير خوردن دشمن حركات دشمن در هنگام تير خوردن و مردن طبيعي بود.
ولي به نظر من اشكالي كه وارده تعداد كم مراحل بود در هر حال تعجبي نداره اگه بهترين بازي سال بشه.
اصلا !به نظرتون جاي Medol of honor AIR BORNE تو اين ليست خالي نيست !!
عزیز این اشکال کمی مراحل رو گرافیک بازی حل کرده !(4)Call of duty خيلي قشنگ و در فانكشنها مثل نجات دادن خلبان طبيعي بود حتي در مواقي كه نيمه جان بودي هم قابليت حركت دادن موس را داشتي مثل قسمت آخر و در ضمن اتفاقت تاريخي واقعي و آموزنده داشت و به نظر من مرحله اي كه تك تير انداز بوديم از همش قشنگ تر بود و طبيعي بودن فانكشن ها اينجا هم به چشم ميومد مانند سينه خيز رفتن در مواقعي كه دشمن نزديك ميشد, زير كاميونها حركت كردن,پشت كردن كاپيتان و در نهايت زدن تارگت در آخر از روي پرچم و جهت باد نقطه اوجي بود در ضمن هنگام تير خوردن دشمن حركات دشمن در هنگام تير خوردن و مردن طبيعي بود.
ولي به نظر من اشكالي كه وارده تعداد كم مراحل بود در هر حال تعجبي نداره اگه بهترين بازي سال بشه.
گرافیک این بازی طوری هست که آدمو محو بازی میکنه .
منم منظورم اينه كه حيف بازي به اين قشنگي كه زود تموم ميشه
نه .............به نظرتون جاي Medol of honor AIR BORNE تو اين ليست خالي نيست !!
چون درسطح بازی هایی که تو سبک خودش هستند اصلا نیستش!!!!!!!!
به این خاطر زود تموم شد که ما از همین الان منتظر call of duty 5 باشیممنم منظورم اينه كه حيف بازي به اين قشنگي كه زود تموم ميشه
من که از فانکشن های Call Of Duty خیلی خوشم اومد و با اینکه 4 بار تمومش کردم بازهم برام تازست مخصوصا مرحله چرنوبیل و وقتی که هلکوپتره میاد طرفت و پای مافوقت رو ناکار میکنه ... چیزایی که باعث میشه COD 4 جالب بشه همین اتفاقاته به نظر من ... .
ولی از نظر گرافیک Crysis عالی بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)