خب بحث داره جالب میشه !!
یه سر به این لینک بزنید کمک می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
عنوان تاپیک هم تغییر کرد به Geforce یا Radeon .
خب بحث داره جالب میشه !!
یه سر به این لینک بزنید کمک می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
عنوان تاپیک هم تغییر کرد به Geforce یا Radeon .
حالا چرا گیر دادی به نوشته روی جعبه !!
می خوای برات یه vga بیارم که روی جعبش نوشته geforce 7600gs ولی gpu یی که توش به کار رفته 7300se
یا همون 7100gs هست !!!حالا اینی که شما میگی که یه نوشته خشک و خالیه .
خیلی جالبه، نوشته :
Full support for Microsoft� DirectX� 8.1 and DX9 compliance
اون وقت این یعنی چی ؟؟!! میشه این به گمانم :
پشتیبانی کامل از directx 8.1 و اجرا کردن بعضی از توابع directx 9.0a !!! درسته ؟؟!!
شما ادامه حرفام رو هم بخون اگه اهل گیم باشی میدونی دارم چی میگم.
از این کارتهایی هم که میگی دور و بر ما هم فراوونه اینی که من میگم یه برند معتبر از ati هستش . HIS اینه بردش با گارانتی ویستا پخش و نمیتونه الکی باشه در ضمن گفتم که من تمام بازی هایی که رو DIRECTX9 اجرا میشن رو با همین کارت بازی کردم .
نمیخوام به زور حرفمو ثابت کنم واسه منم جالب شده که این قضیه چطوری میشه؟
ویرژیل من دیدم لینک رو و میتونه اثباتی باشه هم برای حرفای من و هم حرفای آقا مهدی عزیز.
این مسئله نشون می ده خبری از پشتیبانی Native از DirectX 9 نیست ولی با یه سری کلک و ... میشه گفت توابع و متغیرهای DirectX 9 به DirectX 8.1 تبدیل می شن. یعنی این کارت عملا از DirectX 9 پشتیبانی نمی کنه ولی قابلیت اجرای بازیهای DirectX 9 و تبدیل Real-time به DirectX 8.1 رو داره.
9550 تو 3d mark 05 رو حالت defualt امتیاز 650 رو تقریبا میاره. این در حالیه که خصوصیاتش با 5200 برابره
هر دو : Directx9.0 , pixel shader 2.0 ,memory clock ,core clock ,interface
در نتیجه امتیازشون تقریبا باید برابر باشه یا نهایتا 10-20% فرق کنه. ولی امتیاز 5200 میشه 250 و امتیاز 9550 میشه 650 !!!! یعنی 2.5 برابر . فرق Directx9.0 با Directx9.0 مگه این همه میشه
در کل من میگم 5200 از Direcx9.0 به طور کامل پشتیبانی نمی کنه . نه تنها 5200 بلکه همه سری5000
ماشا ا... خلا صه کنید بابا
مانفهمیدیم کی به کیه؟
ultra دایرکت ایکس 9 رو نمیتونه بکشه 5200 اتی دایرکت ایکس 11 قبول میکنه.
پاک قاطی کردیم...
من که گفتم سری 5 و اف ایکس واقعا آشغال هستن
رضا جان قبول داری که داری بدون منطق پست میدی !!![]()
تا دیروز بحث سر 9250 بود و fx 5200 !!! الان داری 9550 رو میکشی وسط که هم 128bit هست و هم
مموری کلاکش 400mhz هست . درصورتی که قبلآ گفتم مموری کلاک fx 5200 333mhz هست .
اون fx 5200 هم که میگی 250 امتیاز تو 3d mark 05 میاره صددرصد 64bit بوده .
ضمنآ شما مثل این که سایت رسمی nVIDIA رو هم قبول نداری !!![]()
![]()
دوست عزیز انجمن های تحت وب جای کل کل کردن نیست ، این جا هم از اون انجمن های ........ نیست که 500
USER داشته باشه و............... !! شاید هزاران نفر دیگه پست های شما رو مطالعه کنن . خواهشن علمی بحث کنید .
این جملت منو کشته :
یعنی FX 5950 ULTRA هم جزء این گروه هست !!در کل من میگم 5200 از Direcx9.0 به طور کامل پشتیبانی نمی کنه . نه تنها 5200 بلکه همه سری5000![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 21-12-2007 at 10:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)