در مورد vostro 1500:
پشتیبانی از Ubuntu یا دیگر سیستم عامل های گنو/لینوکس رو داره؟ در مورد درایور هاش به مشکل بر نمیخورم؟
در مورد vostro 1500:
پشتیبانی از Ubuntu یا دیگر سیستم عامل های گنو/لینوکس رو داره؟ در مورد درایور هاش به مشکل بر نمیخورم؟
درایورها رو نمی دونم اما لینوکس نصب میشه روش ...
خیر .... کی همچین حرفی زده ؟ دل 1520 تا حدی امکانات توسعه داره ولی ووسترو تکنولوژی بالاتری داره. ... اگه کانفیگ های دل 1520 بالاتر باشه خوب قیمت هم میره بالاترولی یه سوال دیگه. چرا Inspiron 1520 از Vostro 1500 گرونتره در صورتی که Vostro 1500 هم هارد بیشتره و هم پردازنده بهتره و هم گرافیک با حافظه بیشتری داره؟
در کل به نظر شما inspiron بهتره یا vostro ?? یک سوال دیگه هم دارم !! کدوم نمایندگی dell بهتره ؟؟
این رو باشید !!! به نظرتون قیمتها خوب هسن ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها یه سوال دیگه
vaio - toshiba - dell !! کدوم بهتره ؟؟؟ برای بازی- 3dmax - autocad و کلا کارهای سنگین دیگه ! D:
امرتات و زیگورات بهترین خدمات رو فعلا می دهند
هرچند گارانتی معنی نداره ... 100 هزار تومن پول بدی که فقط تو یه سال ظمانت تعمیر بدن ؟ مسخره است ...
مراقبت کنی تا 2 یا 3 سال مشکلی برای لپ تاپت پیش نمیاد
اینجا یک نمونه از Vostro 1500 معرفی شده:
و اینجا هم یک نمونه از Inspiron 1520 معرفی شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتون میبینید تنها در هارد و گرافیک، بلوتوث و وایرلس و وبکم تفاوت دارند (و شاید هم CPU) اما اختلاف قیمت آنها فقط 10 هزار تومن هست. با وجود اینکه Vostro 1500 از نظر میزان گرافیک و هارد برتر هست، ولی قیمتش کمتره. البته نمیشه گفت که این کم بودن قیمت به خاطر بلوتوث و وایرلس و وبکم هست. چون همین اختلاف 256 مگابایتی در حافظه گرافیک، بیشتر از اینها قیمت رو تغییر میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در واقع میخوام بگم که آیا در این کانفیگ Vostro 1500 معرفی شده، مشکلی هست که ارزونتره یا ...؟
در ضمن اینجا رو هم ببینید:
شماره 11. با وجود اینکه با Vostro بالایی هم قیمت هستند ولی حافظه گرافیکش 256 هست نه 512؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این گیج شدن من نه تقصیر شما هست و نه تقصیر من. بلکه تقصیر کسانی است که میخواند در عرض 1 دقیقه یک لپتاپ رو به لیست سایشون اضافه کنند و اون وقت مجبور میشوند برخی جزئیات رو ننویسند یا اشتباه بنویسند.
آخر نگفتید که !!!!
در کل به نظر شما inspiron بهتره یا vostro ??
vaio - toshiba - dell !! کدوم بهتره ؟؟؟ برای بازی- 3dmax - autocad و کلا کارهای سنگین دیگه ! D:
وزن هم فعلا مد نظرم نیست !
من خودم inspiron دارم و حالی میکنم باهاش ولی موقعی که میخواستم بخرم رفتم تو سایتش و حسابی مقایسه کردم.
چند جور داشت که خودش توضیح داده بود هرکدوم برای چه کاری بهترن
منم به حرفش گوش دادم و الان خیلی راضیم.
کلا من dell ندیدم تو برنامه نویسی کم بیاره و میدونم که میشه رمش رو افزایش داد . و اما سرو صدا! من pc رو فروختم و یک لپ تاپ هم گذاشتم روش و یه مقدار هم پول بالاش دادم فقط واسه اینکه از دست اون صدای تراکتوری راحت بشم. خدایی خیلی بیصداس ... گاهی برای نفس کشیدن یه فوتی میکنه ولی همونی که گفتی از در و دیوار صدا میاد از این نمیاد. فقط مدل کیبردش یه جوریه که تق تق صدا میده ... گفتم بدونی که اگه مثل من نصف شب مشغول تایپ میشی فحش نخوری!
هر سیستم عاملی دلت میخواد روش بریز
آقا دستتون طلا!
میخوام Vostro 1500 یا inspiron 1520 رو بخرم. بدون گارانتی. قیمت از کجا گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)