با اجازه من هم یه رندر میگیرم از کارت همینجا میزارم.
با اجازه من هم یه رندر میگیرم از کارت همینجا میزارم.
Last edited by ninja573; 18-12-2007 at 12:36.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر نکنم تو هیچ چیزی ویری در مقابل منتال ری کم بیاره ......... فقط باید رو causticesh خوب وقت بزاری[/quote]
عزیز من منتال ری از هر نظر قوی تر از Vray کار میکنه. برای همینه که همه کارهای حرفه ای با منتال ری انجام میشن.
من که این مدلو حلال کردم بابا
انشا ا... شما هم تنظیمات رندره منتال ری رو حلال کنین برا ما تا بتونم کارای بعدیمو باهاش رندر بگیرم
( تا دیگه شمارا به زحمت نندازم)
آقا من منتظره رندره خوفت هستما
البته منم یه رندره دیگه میگیرم
تا شب حتما میزارم اینجا
عزیز منتال ری برا فضای داخلی و آبجکت ها مثل اون موبایله که ساختم کجا از vray می تونه جلو بزنه
منتال ری فقط ماشینو بهتر رندر میکنه ، البته رندره پوستشم خوبه
Last edited by hadi665; 18-12-2007 at 13:58.
آقا خیلی موتور خوشگلی شده دمت گرم ...
ولی داش امین موتور رندر هم مثل خود برنامه مادلینگه ... که بستگی به کاربر داره .
اینو ببین از وی ری :
اینو دیدم فکم افتاد ... دادم جا بندازن !![]()
ممنونم
چشات قشنگ میبینه
داداش به حرفای اینا گوش نکن vray بهتره![]()
نه بابا رندر خوف چیه. آدم رو میترسونی.
ببین عزیز من، تو اکثر فیلمهایی که جلوه های ویژه خفن داشتند مثل ماتریکس یاSpiderMan از منتال ری استفاده شده. کسانی هم که اون فیلمها رو ساختن اونقدر بلد هستن که بدونند کدوم موتور رندر قویتر. پس حتما منتال ری قویتر بوده که ازش استفاده کردند.
این عکس هم که گذاشتی خیلی باحال، ولی مثل همین رو با منتال ری میشه در آورد. یا حتی طبیعیتر از این.
البته باهات موافقم که به کاربر بیشتر بستگی داره تا به موتور رندر. ولی اگه مقایسه بین دوتا کاربر فوق حرفه ای باشه که یکی با منتال ری کار میکنه یکی دیگه با وی ری مطمئن باش منتال ری برنده می شه.
ای بابا تو دیگه چرا ؟ بحث تاپیک زیادی داره منحرف میشه ...
اصلا کسی که اینو ساخته رو میشناسی؟ Franz
خودش تو انجمن Cgtalk گفته که اینو با مایا ساختم ، بعد تو میای اینجا میگی این ور ری هستش؟
اصلا اون موقع که این بنده خدا این مدل رو زد هنوز وی ری برای مایا نیومده بود.... فقط یه ورژن اومد اونم بتا برای مایا 7 ... که هیچوقت کار نکرد. الانم شایعاتی در این مورد هست که قراره برای مایا 8.5 بیاد ولی خبری نشده... پس یک گزینه مونده ، اونم منتال ری
بقیه نمونه کاراشم با مایا گذاشته ...
خواستی برو ببینشون ... راستی یارو دیپلم داره ولی باید به کاراش دکترا داد ...
لینک پروفایلش :
این بابا با مکس فقط یه روبات ساخته و اون دختره هم که کنار روبات هستش کامپازیته ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دیگه فکر میکنم کل کل کافیه ، اگه مدیریت هم ببینه شاکی میشه
من خودم يه موتور دوست حرفه ايم ، به چند دليل سوار اين موتور نمي شم.؟!
1. تاير عقبش خيلي كوچيكه
2. لوله اگزوز (اگذوذ ، اگذوز ) ش هم جالب نشده.؟!
3. دسته ترمز جلو رو خيلي بالا گرفتي
4. از رنگ زرد خوشم نمي ياد
5. برچسب نداره.؟!
6. چون تو ساختيش خطر ناكه ممكنه مشكل فني داشته باشه.؟!
7. بقيش ( بغيه) به ماند.؟!
آقا امین شرمنده !!! اون یارو که به من اینو نشون داد گفت وی ری هست ... منم بهش اعتماد کردم ... تسلیممممممم !!! نزنین بابا !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)