سايت واسه من كه باز نشد
Updating Source ... Please check back later
سايت واسه من كه باز نشد
Updating Source ... Please check back later
بابا اين چه كاري هستش حاجي اگه كسي لينك 20 مگابايتي داشته باشه ميره يه جا ديگه اپلود مكنه كه سيستم رو خراب كردي استاد
سلام
يک سري مشکلات اساسي داشت که تمام رسورس دستگاه رو مي خورد.
الان نسخه جديد همراه با اصلاحات رو آپلود کردم
اول بايد مطمئن شيم که سيستم مشکلي نداره من به دستگاه لاگين کردم ديدم 200 تا اتصال همزمان به رپيدشر وصله ديدم يک فايل 30 بار بطور همزمان داره منتقل مي شه. اگه مهلت بديد که ما مطمئن شيم مشکلي نداره محدوديت رو بر مي داريم
سلام دوستان
یک قسمتی از سایت که مربوط به ثبت نام می باشد رو تکمیل کردم.
در حال حاضر کاربران عضو می توانند بدون محدودیت دانلود کنند. چون تازه این قسمت رو نوشتم و احتمال مشکل داشتنش زیاده من چند تا دعوتنامه تعریف کرده ام. دوستانی که علاقه مند به همکاری و آزمایش سایت هستند با یک e-mail علاقه مندی خودشود رو ابراز کنند تا من این تعداد محدود دعوتنامه رو خدمتشون تقدیم کنند.
خوشبختانه سرورهای ددیکیتدمون توی این مدت خیلی خوب بودن گرافها نشون میده نه لود و نه پهنای باند نزدیک به حدی نرسیده که نگرون بشیم.
ممنون
سلام.
لازمه از زحمات شما تشکر کنم! امیدوارم موفق باشید.
ای ول حال کردم
روش جالبی است
اگه لینکها را بتونیم به دانلود منیجر بدیم بهتره
موفق باشید
به به سلام من همون کسی هستم که دعوت نامه رو دادین
یه انتقاد دارم که به من که دعوت نامه دادین لاگین میشم زمانی که زیر 20 mg دانلود میکنم روی
2048 mg پر میشه در حالی که می تونم بدون لاگین شدن همون کارو بدون اینکه حجم دانلود رو هم زیاد کنه دانلود کنم اگه میشه برای کسایی که دعوت نامه دارن این کارو نکنید
2 پیشنهاد هم تو ایمیل شما فرستادم![]()
سلام من خیلی به این سایت احتیاج دارم اگه میشه منو هم دعوت کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلا یه سایتی مشابه این به نام دیده بودم irrapidshare
سلام. کارتون عالیه. اگه امکان داره برای من هم دعوتنامه بفرستید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
موفق باشید.
آقا من هم دعوتنامه ميخوام.
smahdis@gmail.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)