تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا شما از اين اقدام من راضي بوديد تا با دلگرمي امكانات

راي دهنده
35. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

30 85.71%
  • خير

5 14.29%
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: ارسال پیام کوتاه رايگان از طريق اينترنت به تمام جهان

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

کردیت باید تهیه کرد یا نه 100%رایگانه
    فکر نکنم مفته بشه این کارو کرد تا حالا زیاد از اینا دیدم اکثرا اعتبار دارن و باید شارژ بشن درسته؟یه توضیح اجمالی بدین خیلی خوبه

داره خودمونی میشه masihe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کردیت باید تهیه کرد یا نه 100%رایگانه
    فکر نکنم مفته بشه این کارو کرد تا حالا زیاد از اینا دیدم اکثرا اعتبار دارن و باید شارژ بشن درسته؟یه توضیح اجمالی بدین خیلی خوبه

سلام

رايگان كه نيست؛ و اين فعاليت و معرفي كردن هايم و ايجاد تاپيك براي بدست آوردن كرديت ميباشد و در ازاي عضويت هر يك از دوستان؛ 25/0 كرديت برايم ثبت ميشود

از همه دوستان عزيز كه دعوتم را پذيرفتند و با ثبت عضويت خود؛ برايم كرديت ثبت كردند سپاسگذاري ميكنم.

DateE-mailCredits12/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2512/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2512/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2512/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2513/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2514/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2514/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2514/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2515/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2517/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2519/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2522/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2522/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2523/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2524/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2525/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2525/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2526/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2527/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.2528/12/2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.25

CerditsTOTAL5.25
    Credits Before: -0.50
    Credits Now: 4.7500
    Last edited by masihe; 29-12-2007 at 09:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر سايتي كاملا رايگان ميخواهيد؛ سايت زير ميباشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته شماره ارسال اين سايت، 44+ ميباشد يعني با شماره لندن ارسال ميشود

.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر سايتي كاملا رايگان ميخواهيد؛ سايت زير ميباشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته شماره ارسال اين سايت، 44+ ميباشد يعني با شماره لندن ارسال ميشود

.
    اگر كسي از سايتي كاملا رايگان همانند سايت فوق خبر دارد حتما خبر دهد

.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واسه ما كه ارور داد شماره مبايلمو " نات كانفيرمت " ميده
    هر شماره ديگه هييم كه دادم همين ارورو داد
    البته بگما ثبتنامم كامل انجام شده
    موقع استفاده اين ارور ميده

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض سوال

در مورد كدام سايت ميگوييد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام عزيزم
    دوست عزيز Erore نداده بلكه شما شماره موبايلتان را تاييد نكرده ايد. يعني بايد روي (Not Confirmed)

كليك كنيد تا يك مسيج حاوي يك كد 6 رقمي به شماره موبايلتان ارسال گردد؛ و با ثبت اين كد 6رقمي در سايت ؛

اكانت شما فعال ميگردد.

برو اس ام اس بده حالشو ببر.

.

.

در آغاز فعالیت phoenix_haker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز !
    از راهنمایی های خوبت ممنون من الان به سایت وصل شدم ولی زبانش رو به هیچ زبانی تغییر نمیده البته با راهنمایی کامل و تصویری شما فکر نمیکنم احتیاجی به تغییر زبان باشه ولی اگه خودت فکر میکنی مشکلی برای ثبت نامم پیش میاد برای بر طرف کردن این مشکل کمکم کن .
    در ضمن راستش من تا حالا از اینترنت برای اس ام اس استفاده نکردم میشه در مورد طرز فرستادن اس ام اس هم یه توضیح کوچولو بدی ؟ قول میدم زود یاد بگیرم !
    باز هم پیشاپیش از لطفت ممنونم!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز !
    از راهنمایی های خوبت ممنون من الان به سایت وصل شدم ولی زبانش رو به هیچ زبانی تغییر نمیده البته با راهنمایی کامل و تصویری شما فکر نمیکنم احتیاجی به تغییر زبان باشه ولی اگه خودت فکر میکنی مشکلی برای ثبت نامم پیش میاد برای بر طرف کردن این مشکل کمکم کن .
    در ضمن راستش من تا حالا از اینترنت برای اس ام اس استفاده نکردم میشه در مورد طرز فرستادن اس ام اس هم یه توضیح کوچولو بدی ؟ قول میدم زود یاد بگیرم !
    باز هم پیشاپیش از لطفت ممنونم!

اگر در صفحه اصلي سايت ؛ زبان انگليسي را نتوانستي تغيير بدهي؛ حتما در فرم ثبت نام و قبل از ثبت نام؛ زبان انگليسي را انتخاب كن.

بعد از اين هر گاه با اكانت خود به سايت وارد شوي حتما زبان انگليسي را در اختيار داري.

اين مشكل احتمالا از اين جهت باشد كه شما از ويندوزي غير XP استفاده ميكنيد. ولي در هر صورت اگر در صفحه اصلي نتوانستيدزبان انگليسي را انتخاب كنيد؛ در فرم ثبت نام حتما ميتوانيد:زبان انگليسي را انتخاب كنيد.

من هم با اين مشكل مواجه بودم؛ مساله اي نيست.

اما نحوه ارسال مسيج:

بعد از ثبت نام و بعد از وارد شدن با اكانت خويش صفحه اصلي سايت در اختيار شماست:

بالا ترين و سمت چپ ترين گزينه سايت عبارت است از:My profile
    دومين گزينه از سمت چپ عبارت است از:Send
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SMS. .Alert

كه با كليك بر روي SMS امكان ارسال مسيج براي شما فراهم ميشود.

ضمنا از بذل توجه شما قدرداني ميگردد.

.
    .
    Last edited by masihe; 11-01-2008 at 00:09.

در آغاز فعالیت phoenix_haker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگر در صفحه اصلي سايت ؛ زبان انگليسي را نتوانستي تغيير بدهي؛ حتما در فرم ثبت نام و قبل از ثبت نام؛ زبان انگليسي را انتخاب كن.

بعد از اين هر گاه با اكانت خود به سايت وارد شوي حتما زبان انگليسي را در اختيار داري.

اين مشكل احتمالا از اين جهت باشد كه شما از ويندوزي غير XP استفاده ميكنيد. ولي در هر صورت اگر در صفحه اصلي نتوانستيدزبان انگليسي را انتخاب كنيد؛ در فرم ثبت نام حتما ميتوانيد:زبان انگليسي را انتخاب كنيد.

من هم با اين مشكل مواجه بودم؛ مساله اي نيست.

اما نحوه ارسال مسيج:

بعد از ثبت نام و بعد از وارد شدن با اكانت خويش صفحه اصلي سايت در اختيار شماست:

بالا ترين و سمت چپ ترين گزينه سايت عبارت است از:My profile
    دومين گزينه از سمت چپ عبارت است از:Send
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SMS. .Alert

كه با كليك بر روي SMS امكان ارسال مسيج براي شما فراهم ميشود.

ضمنا از بذل توجه شما قدرداني ميگردد.

.
    .

متشکرم استفاده کردم ولی فقط یه مشکل کوچولو داشتم اونم اینه که فقط میتونستم 64 کارکتر بفرستم و در ضمن میشه بگی برای گرفتن زیر مجموعه چی کار باید بکنم؟ یعنی چطور باید مشخص کنم که شخصی که ثبت نام کرده زیر مجموعه منه؟ و اینکه با هر یک نفر زیر مجموعه امکان ارسال چند اس ام اس به من داده میشه؟
    باز هم از لطفتان ممنون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •