مثل اینکه توی هیچ سایت معتبری از این پنل ها حرفی زده نشده ؟؟؟
مگه نه ؟؟؟
میگن سامسونگ هم دیگه این پنل گذاری رو برداشته و از این حرفا ....
مثل اینکه توی هیچ سایت معتبری از این پنل ها حرفی زده نشده ؟؟؟
مگه نه ؟؟؟
میگن سامسونگ هم دیگه این پنل گذاری رو برداشته و از این حرفا ....
برداشته یعنی قرار بوده برداشته باشه ولی پشت پرده هیچی معلوم نیست.اگه هم اصلا هیچ پنلی جز اس تولید نکنه کووو تا این پنل های C ,d و یا حتی W جمع بشن و خریداری شن تا تموم شه توی بازار (مخصوصا ایران)
توی تصاویر عادی که فرق زیادی دیده نمیشه ... برای ما هم که S رو ندیدم نمیتونیم بفهمیم که چه فرقی میکنن ...
ولی من موندم این W ماله کجاست ؟؟؟
خط تولید پنلهای سامسونگ، نسبت به خط تولید مانیتورها خیلی پایینتره یعنی 100 درصد هنوز هم پنلهایی از کمپانی های دیگه خریداری می شه.
برو خدا رو شکر کن مال تو پنلش اسم داشت مال همون دوستم که برات گفتم اصلا... واقعا گیج شدم ...یارو آشنا بود پسش داد حالا مونده چی بگیره باید از همون جا یه چیز دیگه برداره... ولی اینو بگم که s دوام بیشتری خواهد داشت شک نکن .چون سامسونگ بزرگترین سازنده پنل هست و وقتی پنل برای تلویزیون های سونی میزنه دیگه خودت تا آخر خط رو بخون که برای خودش چی میزنه... مانیتور خوب هم توی بازار به قول آرمان نداریم. اگه هم باشه مثلا همین view sonic ها قیافه ی خیلی دلچسبی ندارن همون سونیش هم عالی نیست از نظر قیافه .البته ویو سونیک مدل های قشنگی هم داره براق هم هستن چند تاشون. ولی من توی بازار ندیدم .کسی اونارو دیده؟
حالا ما که میخوایم بگیریم اگه S گیرنیوردیم چی بگیریم؟
وا ویلادیگه بدتر. اصلا زایست که یه کلکی توی کاره ! کانتراست 2000:1 و 2 میلی ثانیه (یعنی سریع ترین زمان ممکن در دستان شما), ورودی دی وی آی , 19 اینچ, براق و قشنگ! مارک دار, گارانتیه خوب, اون موقع فقط 275 تومان!حالا یا این مشخصات دروغه یا کیفیت ... و یا هر دو مثلا نصفی این و نصفی اون. L1900 ال جی که کره ایه با مشخصات پایینتر از این 300 و اندی قیمت داره و مدل های سونی و ویو سونیک نسبت به اینا زمان پاسخ گویی کند تر و کانتراست کمتر در عین حال قیمت بیشتری دارن البته بیشتر سونی. پس یه چیزی هست... غیبت نکرده باشم ! خدا ببخشم.
Last edited by becareful; 25-12-2007 at 00:06.
منظورت اینه که هنوز داره با پنل های دیگه تولید میشه یا منظورت اینه که چون خط تولید سامسونگ کمه بیشتر پنل های دیگه تولید شده بوده و الان داره توسط مردم خریداری میشه. چقدر پیچیده شد!!!
مسئله اصلی اینه که نسبت به قیمتی که داره کیفیتش چطوره، LG هم یه مانیتور 19 اینچ واید داره ... شاید اون نسبت به سامسونگ وضع بهتری داشته باشه.وا ویلادیگه بدتر. اصلا زایست که یه کلکی توی کاره ! کانتراست 2000:1 و 2 میلی ثانیه (یعنی سریع ترین زمان ممکن در دستان شما), ورودی دی وی آی , 19 اینچ, براق و قشنگ! مارک دار, گارانتیه خوب, اون موقع فقط 275 تومان!حالا یا این مشخصات دروغه یا کیفیت ... و یا هر دو مثلا نصفی این و نصفی اون. L1900 ال جی که کره ایه با مشخصات پایینتر از این 300 و اندی قیمت داره و مدل های سونی و ویو سونیک نسبت به اینا زمان پاسخ گویی کند تر و کانتراست کمتر در عین حال قیمت بیشتری دارن البته بیشتر سونی. پس یه چیزی هست... غیبت نکرده باشم ! خدا ببخشم.
پیچیده اش نکن بابا ! منظورم این بود که سامسونگ تولید مانیتور هاش بیشتر از تولید پنلهاش است پس یه سری از مانیتورها از پنلهای غیر سامسونگ استفاده می کنند.منظورت اینه که هنوز داره با پنل های دیگه تولید میشه یا منظورت اینه که چون خط تولید سامسونگ کمه بیشتر پنل های دیگه تولید شده بوده و الان داره توسط مردم خریداری میشه. چقدر پیچیده شد!!!
- تاپیک رو هم منحرف کردیم !!!
تایید میشه.سی پی یو رو بالاتر بردار و مانیتور رو یکم پایینتر.
از من میشنوی یه سیستم خفن AMD بردار هم پولش کمتر میشه نسبتا ،هم بازیهای جدید رو عالی می رونه!
اینجا رو نگاه کن حال کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by techno; 25-12-2007 at 00:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)