خوب میتونیم بگیم p990 نسبت به امکاناتش قیمتش خیلی خوب ولی p1 نسبت به امکاناتش قیمتش خیلی زیاده ولی در کل بهتره
خوب میتونیم بگیم p990 نسبت به امکاناتش قیمتش خیلی خوب ولی p1 نسبت به امکاناتش قیمتش خیلی زیاده ولی در کل بهتره
الان پی990 قیمتش 280 ولی پی1 قیمتش400 تومانه به نظرم تفاوت قیمتی این دو تا باید حدود80-90 تومان باشه که با اومدن دبلیو960 تا چند وفته دیگه همینجوری هم میشه
يادتون نره كه قيمت كه مياد پائين كيفيت هم اون كيفيت سابق نيست.اين به تجربه به من ثابت شده.
آقا من میگم P990 کامل تره ولی نمیگم بهتره ! مشخصه که P1 سر تره چون P1 هم قشنگتره هم دوربینش 3MP هستش و ... اما از لحاظ کامل بودن امکانات P990 کامل تره ...حالا باز بیاید بگید چرا میگی P990 بهترهمن نمیگم بهتره میگم امکاناتش تکمیل تره . برای توجه شما دوستان جدولی در زیر گزاشتم نگاه کنید .
تایید میشه . همین اتفاق برای کا800/750/دبلیو810 و ان73 نوکیا افتاده![]()
WAP , xhtml رو مطمئن هستم که داره.بقیه رو هم بعیدئ میدونم نداشته باشه.حتی ساده ترین گوشی های se هم دارن این ها رو.آقا من میگم P990 کامل تره ولی نمیگم بهتره ! مشخصه که P1 سر تره چون P1 هم قشنگتره هم دوربینش 3MP هستش و ... اما از لحاظ کامل بودن امکانات P990 کامل تره ...حالا باز بیاید بگید چرا میگی P990 بهتره من نمیگم بهتره میگم امکاناتش تکمیل تره . برای توجه شما دوستان جدولی در زیر گزاشتم نگاه کنید .
به هر حال اگر نداشته باشه هم امکانات کاربردی نیستن .
بله دیگه میگن هیچ گرانی بی دلیل نیست !!
ولی من از این تعجب میکنم که بعضی ها تو نظرسنجی به پی1 رای ندادن
من با پی 900
پی910
و990
پی 1
کار کردم مخیویا با 910 که یه مدت داشتم واقعا پی990 یکی از گاف های سونی اریکسون بود !!
واسه همینم پی1
دقیقا یک سال زودتر به بازار اومد !!
با توجه به قيمت و اختلافات جزئي در بخش فني P990 بهتره
در مورد نظر دوستمون كه گفته P990 گاف سوني اريكسون بوده بايد توضيح بدم كه: با تمام احترامي كه براي شما قائلم احتمالا بلد نبوديد از اين گوشي استفاده كنيد. P990 كه آپديت بشه ميشه خدا . هيچ مشكلي نداره .من الان 6 ماهه آپديت كردم حتي يك مرتبه هم هنگ نداشته .صداش كه عاليه از هر نظر(كلا من مخالف صداي بلند هستم) كيفيت Lcd واقعا راضي كننده است. برنامه هم روز به روز داره براش بيشتر ميشه.باطريش هم عمر مناسبي داره(بعد از آپديت خيلي خيلي بهتر شد). دوربينش هم بين 2 مگاپيكسلي ها دوربين خوبيه . با اندازه اش هم هيچ مشكلي ندارم .
ميشه شما بگي گافش كجاست؟؟؟؟؟؟
خب شما خوشت نيومده يا بلد نيستيد آپديت كنيد چرا ميزني سر مال؟؟؟
Last edited by nima_989; 11-12-2007 at 13:35.
تایید میشه![]()
من از امکانات هیچ کدوم خبر ندارم ولی تایپ با p990 راحت تره و خودشم خوشگل تر هست اونو پسند میکنم اینو قبلا هم گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)