من تعريف فيلمشو كه زياد شنيدم
شما هم زياد به امتيازاي گيم اسپات توجه نكن چون خودشونم بازي نكرده امتياز ميدن
فقط حولن كه تا بازي مياد يه امتيازي بهش بدن
من تعريف فيلمشو كه زياد شنيدم
شما هم زياد به امتيازاي گيم اسپات توجه نكن چون خودشونم بازي نكرده امتياز ميدن
فقط حولن كه تا بازي مياد يه امتيازي بهش بدن
درسته تایید میشه.
در ضمن فیلمش از رو بازیش ساخته شده مثل فیلم hitman
با سلام
خداییش بازیه قشنگیه و پیشنهاد میکنم کسانی که از سبک بازی هایی مثل Prince Of Persia و God Of War
خوششون میاد حتما بازیش کنن .
داستان بازی و سبک بازی رو هم واستون مینویسم.
شما به عنوان Beowulf مرد قدرتمند و غول کش و خلاصه همه فن حریف برای رهایی دادن دانمارکی ها از دست هیولایی زورگو به نام Grendel راهی میشوید. پس از شکست دادن Grendel، شاه دانمارک یک شیپور اژدها به شما میدهد و شما را برای کشتن مادر Grendel ترغیب میکند. هنگامی که شما برای کشتن او میروید، اغفال میشوید و او شیپور را از شما میگیرد (صدایی که از شیپور در می آید جادویی است و باید برای پیشرفت دانمارک مورد استفاده قرار گیرد). ناگهان در این لحظه شما تبدیل به شاه دانمارک میشوید و در زمان قبل از رسیدن شما به دانمارک قرار میگیرید. تمام سرزمین شما آشوب است و شما باید با شرایط مبارزه کنید.
یکی از قسمت های جالب این بازی اینه که شما از طریق وسوسه هایی که در اطرافتون میشنوید دچار دو گانگی شخصیت میشید و اگه حالت طبیعی و دسته جمعی را در مبارزات حفظ کنید به سمت شخصیتی قهرمان پیش میرین و بلعکس اگه حالت خود محور ( منظور استفاده از قدرت شخصی ) رو پیش ببرید دچار غرور میشید و یاراتون رو از دست میدید.
در کل بازیه قشنگیه و سر گرم کننده هستش.
سلام.
من این بازی رو دارم.
بعضی از دوستان با این بازی مشکل دارند به طوری که بازی تند اجرا میشه.
چاره اینه که این بازی رو تو ویندوز ویستا نصب کنند تا این مشکل از بین بره.من خودم همین مشکل رو با xp داشتم اما ویستا که نصب کردم مشکلم حل شد.
در کل بازی قشنگی هست.
البته یکی از دوستام همین بازی رو داره رو Xp بازی میکنه اصلا هم تند پخش نمیشه فکر میکنم مشکل از Xp باشه.
آره این بازی خیلی قشنگه .
یه کپی از God Of War هست !
البته اونطور شمشیر هایی نداره ولی بازم خیلی قشنگه .
من خیلی بازی رو بردم جلو ولی ویندوز عوض کردم یادم رفت سیوها رو بردارم D: .
دیگه بیخیالش شدم .
ولی به همه این بازی رو توصیه میکنم .
من سیو هاش رو تا Episode 11 دارم خواستی بگو واست بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)