تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: k750,w810,3250,6120

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • k750

4 16.67%
  • 3250

1 4.17%
  • w810

15 62.50%
  • 6120

4 16.67%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: k750,w810,3250,6120

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

6120 عالیه!!به غیر از ال سی دی کوچکتر و نداشتن اینفرارد هیچ فرقی با 5700 نداره!!2 اسپیکر در 6120 قرار داده شده که هر دو در کنار هم هستند!!کیفیت و بلندی صدا شاید به جرات میشه گفت فقط 5 درصد از 5700 کمتره!!که البته بعضی وقتها حس میکنی با 5700 برابره!!!سی پی یو و کیفیت ال سی دی نیز با 5700 برابره!!!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یه w810 بگیر بعد یه اکوستیک بریز روش میشه مثل صدای 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بلاستر جان شکمش درد میکنه بره پول بده یه دبل 810 که قدیمی و خز شده بگیره؟؟؟؟؟میره یه 5700 میگیره که هم سیمبین جدید داره هم سی پی یوی قوی و هم صدای بلند و با کیفیت و هم ال سی دی قویتر!!!حالا اگه این بنده خدا بره پولشو هدر بده و یه دبلیو 810 بخره به سود شرکت سونی اریکسون چیزی اضافه میشه یا اوقات شما خوش میشه؟؟؟؟عزیزم بزارش انتخاب درست بکنه!!گوشی هوشمند رو هیچ وقت با جاوا مقایسه نکن!!در ضمن همه بر این واقفند که کیفیت 5700 حتی از دبلیو 850 نیز بهتره!!!بلندی هم که الله و اعلم!!!!!!!تازه به قول خودت اگه دبل 810 گرفت باید وقت بزاره بیچاره درایور بریزه رو گوشی اونوقت تا ببینه چی در میاد!!!!!!!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

همش با این سیمبین زفرتیتون میکوبین تو سر این سونی اریکسون
    هرچی میشه سیمبین
    بسه دیگه
    این اقا اصلا حرفی از سیمبین نزده که.
    منم نظر خودمو گفتم
    تازه دوربین W810 رو فراموش نکنید

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

رین اسکای عزیز انصافا من توی این تاپیک طرفداری از هیچ چیزی نکردم بیا یه کم از من تعریف کن دیگه
    به نظرم اگه میخواد نوکیا بگیره و سیمباین بودنش براش مهم نیست 6300 خوبه ولی این 6120 هم گوشی توپی هستش.
    اگه سیمباین نمیخواد هم 6120 خوبه و هم دبلیو810 سلیقه ای هستش باید قیافشون رو نگاه کنه هر کدوم که خوشش بیاد بگیره
    اگه سیمباین میخواد یا 6120 رو بگیره یا 5700 رو بگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

زیمکا جان گفتی ازت تعریف کنم!!به چشم!!به فرما:ای زیمکا ای البالو!!ای اواتور قشنگ ای دبلیو 960 که که الهی بمیره ولی تو رو نکشه!!!!خوبه؟؟؟؟؟وقتی 5700 خریدی حتما بگو تا چند تا راز و رمز نهفته یادت بدم کف کنی دیگه طرف هر چی گوشی ضعیف بدون سی پی یو هست نری!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببینید دوستان کیفیت صدای 5700 به قدری بالاست که اگر از تمام امکانات اون از جمله سیمبیان اون بگذریم باز هم تو موزیک بهترینه
    حالا که این همه امکانات داره خوب چه بهتر....

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

بلاستر جان شکمش درد میکنه بره پول بده یه دبل 810 که قدیمی و خز شده بگیره؟؟؟؟؟میره یه 5700 میگیره که هم سیمبین جدید داره هم سی پی یوی قوی و هم صدای بلند و با کیفیت و هم ال سی دی قویتر!!!حالا اگه این بنده خدا بره پولشو هدر بده و یه دبلیو 810 بخره به سود شرکت سونی اریکسون چیزی اضافه میشه یا اوقات شما خوش میشه؟؟؟؟عزیزم بزارش انتخاب درست بکنه!!گوشی هوشمند رو هیچ وقت با جاوا مقایسه نکن!!در ضمن همه بر این واقفند که کیفیت 5700 حتی از دبلیو 850 نیز بهتره!!!بلندی هم که الله و اعلم!!!!!!!تازه به قول خودت اگه دبل 810 گرفت باید وقت بزاره بیچاره درایور بریزه رو گوشی اونوقت تا ببینه چی در میاد!!!!!!!
    اينجا قرار نيست كسي نظرشو به بقيه تحميل كنه.خوب شما نظرت اينه كه 5700 بگيره خوب يكبار گفتي.يكي ديگه هم نظر ديگه اي داره و به كسي هم مربوط نيست و حق نداريد به كسي يا برندي توهين كنيد حتي اگر بدترين باشه.اين دوستمون راهنمائي كارشناسي ميخواد نه سليقه اي و تعصبانه.انتخاب كننده اونه نه شما.شما از برندي بدت مياد خوب برو دكتر .نيا اينجا همه رو به جون هم بنداز و انجمن رو به گند بكش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اقای دکتر افضلی سرم درد میکنه!!!اسم سونی اریکسون رو که میفهمم حالت تهوع بهم دست میده!!یه دارو بهم بده بلکه حالم خوب شد!!!!اییییییییییییی!!!درد میکنه!!!با مسکن هم خوب نمیشه!!!!
    اخه عزیز من حرف حق تلخه؟؟؟؟خداییش 5700 کجا دلیو 810 کجا؟؟؟؟حداقل میگفتید دبلیو 850 و 5700 اونوقت یه چیزی !!!!!در ضمن ایشون که میگن فقط بین این 4 گوشی راهنماییم کنید پس من میگم یا 6120 یاهیچکدوم!!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

زیمکا جان گفتی ازت تعریف کنم!!به چشم!!به فرما:ای زیمکا ای البالو!!ای اواتور قشنگ ای دبلیو 960 که که الهی بمیره ولی تو رو نکشه!!!!خوبه؟؟؟؟؟وقتی 5700 خریدی حتما بگو تا چند تا راز و رمز نهفته یادت بدم کف کنی دیگه طرف هر چی گوشی ضعیف بدون سی پی یو هست نری!!!!!!!!!!
    آخ جون بالاخره من تونستم نظر منتقدین رو به خودم جلب کنم
    باشه اگه خریدم میگم فعلا چند تا پیشنهاد شده باید به اونا فکر کنم. سامسونگ خوب میدونه
    در اینکه 5700 بهتره اصلا جای هیچ شکی نیست.هم کیفیت صفحه داره و هم کیفیت صدا مشکل باتریش رو هم انگاری میشه حل کرد. نمیدونم میگن ور میرن بهش بعضی جاها رو غیر فعال میکنن عمر باتری زیاد میشهکاش یخته ارزونتر بود میخریدیمش.
    گوشی سیمباین دار خوبه یه روزی به درد میخوره 5700 هم میگن بین تمام نوکی ها سرعتش بالاتره و مشکلی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •